Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tatankas']Zaraz zapytam,dam ci znać :)[/QUOTE]
Już wszystko wiem. jest potwierdzenie wpłaty przez Dosię 100 zł. Bardzo dziekujemy :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszam-dodałam dwa dodatkowe fanty,które dzisiaj zdobyłam nr.26,27.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/197497-Na-boksia-Fifka-i-Pabla-fanty-od-forumowicz%C3%B3w-boksery.pun.pl!!!(koniec-12.12.2010[/url])

• 2 weeks later...
Posted

A co taka cisza u Fifusia,co tam u niego słychać?

Dziś otrzymałam ostatnią wpłatę za rzeczy z bazarku forumowiczów www.boksery.pun.pl .Uzbierane na Fifka i Pabla zostało 242zł,więc dla chłopaków będzie po równo po 121zł.Super nie!!!Pieniądze będą na koncie w poniedziałek.Smacznego dla psiaków.

Posted

Dla Fifka same dobre rzeczy się dzieją normalnie szok.

I po raz kolejny UKŁONY dla Tatankas do samej ziemi za bazarek już kolejny :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:

A co do Fifka, to w poniedziałek jedzie do innego DT, który może zostanie DS :multi:;);););)

Posted

W obecnym DT jest więcej psiaków i dlatego jak nadażyła się okazja, że pojawił się DT, który chciał Fifka, to Germaine z niej skorzystała, a tym bardziej że może zostanie juz na stałe.

Posted

Fifi jest w tej chwili u mnie (jako jeden z 13 psów ;))
Ma fajny charakter, dogaduje się ze wszystkimi, nawet stara się uspokajać Łapkę, kiedy ona robi zadymę z psami podwórzowymi.
Jedyny minus, to to, że poluje na kota, pewnie z czasem da to się trochę zniwelować, ale na razie nie odpuszcza.
Na szczęście jest bardzo posłuszny i zostawia go w spokoju (na chwilę) jak się powie, że nie.

Przednie łapki ma w niezbyt dobrym stanie, szczególnie jedna ma spuchnięte i podrażnione poduszeczki i między palcami.
Codziennie mu przemywam, ale w poniedziałek pokażemy jeszcze panu doktorowi.
Mam nadzieję, że nowy DT zatrzyma go na stałe.

Posted

Tatankas :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Potwierdzam wpłatę z bazarku

Dla boksia Fifka i Pabla po 121zł zbazarku od forumowiczów www.boksery.pun.pl
20/12/2010 - 242,00 PLN

Hura!!!! :ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2:Dzięki Tatankas i dziewczyny z forum www.boksery.pun.pl :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Witaj Fifi.Dzięki ciocia&wujek i wujek&ciocia,którzy przekazali na bazarek pierniczki jest dla Pabla i Fifka 180zł,po 90zł dla każdego.Dziś otrzymałam ostatnią wpłatę,przelew już zrobiłam,do realizacji na jutro.Udało się jeszcze przed świętami.Smacznego kupującym i psiakom.Wesołych świąt!!!

Posted

[quote name='tatankas']Witaj Fifi.Dzięki ciocia&wujek i wujek&ciocia,którzy przekazali na bazarek pierniczki jest dla Pabla i Fifka 180zł,po 90zł dla każdego.Dziś otrzymałam ostatnią wpłatę,przelew już zrobiłam,do realizacji na jutro.Udało się jeszcze przed świętami.Smacznego kupującym i psiakom.Wesołych świąt!!!
Aduś:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:

Posted

Wszystkim naszym cioteczkom Boksiowym,oraz Fifkowi życzę wesołych świąt,zdrówka i masy prezętów.Szczęśliwych świąt spędzonych w otoczeniu rodziny i przyjaciół.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...