Havany Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Najbardziej ambitne to chyba ma Monia z Arabellą. My też sporo planujemy na ten rok ale jeszcze nic dokładnie. Quote
ann1 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Hawanka napisał(a):Ma ktos jakieś Plany ????:diabloti: Na obecną chwilę - mgliste. Quote
bursztynki Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 My też mamy plany na 2011r,ale zycie pokaże......) Quote
Monia85 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Havany napisał(a):Najbardziej ambitne to chyba ma Monia z Arabellą. My też sporo planujemy na ten rok ale jeszcze nic dokładnie. Zobaczymy ;D Jak ma tak sprawa wyglądać z umawianiem się na transport (czytać wystawa na Litwie) to ja dziękuję. Nie mam jak na razie żadnego transportu, pociągu nie ma, autobusy nie zabierają psó, samolot kosztuje 1200zł w jedną stronę. Pójdę na piechotę ;D A tak na poważnie to sama na siebie będe liczyć i już się z nikim chyba nie będę umawiać. Quote
bursztynki Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Monia85 napisał(a):Zobaczymy ;D Jak ma tak sprawa wyglądać z umawianiem się na transport (czytać wystawa na Litwie) to ja dziękuję. Nie mam jak na razie żadnego transportu, pociągu nie ma, autobusy nie zabierają psó, samolot kosztuje 1200zł w jedną stronę. Pójdę na piechotę ;D A tak na poważnie to sama na siebie będe liczyć i już się z nikim chyba nie będę umawiać. Masz racje ,najlepiej liczyć na siebie.No to masz problem........)Ale trzymam kciuki dasz rade Quote
Cezus80 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Monia85 napisał(a):Zobaczymy ;D Jak ma tak sprawa wyglądać z umawianiem się na transport (czytać wystawa na Litwie) to ja dziękuję. Nie mam jak na razie żadnego transportu, pociągu nie ma, autobusy nie zabierają psó, samolot kosztuje 1200zł w jedną stronę. Pójdę na piechotę ;D A tak na poważnie to sama na siebie będe liczyć i już się z nikim chyba nie będę umawiać. Umawiaćto się można ale z zaufanymi pojeździsz troszkę na zagraniczne wystawy to sama zobaczysz kto jeżdzi i kto jest szalony !! że nawet temperatura, grypa czy ślizgawica go nie zatrzyma !!! Quote
Monia85 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Na tej stronie można znaleźć przydatne informacje dotyczące zdobywania tytułów w danym kraju: http://www.spaniel.pl/index_pl.htm Quote
Monia85 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Zachęcam do skorzystania z tej strony. Wszystkie wystawy w Polsce i Europie są w jednym miejscu ujęte. Przy niektórych wystawach jest również adnotacja, że dają kwalifikacje na CRUFT'S. Każda wystawa jest podlinkowana i od razu przenosi na stronę Oddziału, który daną wystawę organizuję. http://www.breeders.fullmonty.nl/shows/ Quote
ann1 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 wklejam link z wynikami hawańczyków z ubiegłorocznej wystawy światowej w Danii. Można popatrzeć które hodowle odnoszą sukcesy na tak renomowanych wystawach. http://eurobichons.com/showthread.php?tid=6991 Quote
Beata+Barbie Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 13-15.05. - Asenovgrav i Plovdiv (Bułgaria) - 3 X CACIB Wybiera się ktoś z Was? My wysłaliśmy zgłoszenie. Barbie jest jeszcze w klasie juniorów. W tym roku Kynologiczny Związek Bułgarii ma jakąś rocznicę i wystarczy jedno JCACIB na tytuł Mł. Championa Bułgarii. A co? Spróbować można, może się jej uda. Szczególnie, że będzie sędziował ten sam sędzia, od którego dostała BIS I BABY w zeszłym roku. Trzymajcie kciuki!! Quote
Hawanka Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Beata+Barbie napisał(a):13-15.05. - Asenovgrav i Plovdiv (Bułgaria) - 3 X CACIB Wybiera się ktoś z Was? My wysłaliśmy zgłoszenie. Barbie jest jeszcze w klasie juniorów. W tym roku Kynologiczny Związek Bułgarii ma jakąś rocznicę i wystarczy jedno JCACIB na tytuł Mł. Championa Bułgarii. A co? Spróbować można, może się jej uda. Szczególnie, że będzie sędziował ten sam sędzia, od którego dostała BIS I BABY w zeszłym roku. Trzymajcie kciuki!!ja bede trzymać kciuki ;) Quote
ann1 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Będziemy trzymać, ale prosimy w zamian duuużo fotek. Quote
Monia85 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Beata+Barbie napisał(a):13-15.05. - Asenovgrav i Plovdiv (Bułgaria) - 3 X CACIB Wybiera się ktoś z Was? My wysłaliśmy zgłoszenie. Barbie jest jeszcze w klasie juniorów. W tym roku Kynologiczny Związek Bułgarii ma jakąś rocznicę i wystarczy jedno JCACIB na tytuł Mł. Championa Bułgarii. A co? Spróbować można, może się jej uda. Szczególnie, że będzie sędziował ten sam sędzia, od którego dostała BIS I BABY w zeszłym roku. Trzymajcie kciuki!! I jak poszło na tej wystawie małej księżniczce. Za rok chcę pozwiedzać tamte strony (włącznie z wystawami). Jak uda się ukończyć Championat Polski to będzie nam łatwiej zdobyć championaty zagraniczne. Czy w Bułgarii było dużo hawańczyków? Quote
Beata+Barbie Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Kochana, nie pojechaliśmy jednak :shake:. Rozchorowała się poważnie moja teściowa i nici z wystawy. Teraz dajemy sobie spokój do sierpnia, żeby mała pokąpała się trochę w morzu i potem jak już będzie miała 15 mies. planujemy wystawy w Grecji (4 wystawy w Salonikach i dwie w Atenach), w Macedonii (Ohryd) i w Bułgarii (Bansko). Bansko na pewno sobie nie odpuścimy, bo w tym roku wystarczy 1xCACIB na Championa Bułgarii (z tym, że trzeba być na dwóch kolejnych wystawach) a tam są wystawy przez 3 kolejne dni. Quote
Recommended Posts