Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Havany napisał(a):
Najbardziej ambitne to chyba ma Monia z Arabellą. My też sporo planujemy na ten rok ale jeszcze nic dokładnie.

Zobaczymy ;D Jak ma tak sprawa wyglądać z umawianiem się na transport (czytać wystawa na Litwie) to ja dziękuję. Nie mam jak na razie żadnego transportu, pociągu nie ma, autobusy nie zabierają psó, samolot kosztuje 1200zł w jedną stronę. Pójdę na piechotę ;D A tak na poważnie to sama na siebie będe liczyć i już się z nikim chyba nie będę umawiać.

Posted

Monia85 napisał(a):
Zobaczymy ;D Jak ma tak sprawa wyglądać z umawianiem się na transport (czytać wystawa na Litwie) to ja dziękuję. Nie mam jak na razie żadnego transportu, pociągu nie ma, autobusy nie zabierają psó, samolot kosztuje 1200zł w jedną stronę. Pójdę na piechotę ;D A tak na poważnie to sama na siebie będe liczyć i już się z nikim chyba nie będę umawiać.

Masz racje ,najlepiej liczyć na siebie.No to masz problem........)Ale trzymam kciuki dasz rade

Posted

Monia85 napisał(a):

Umawiaćto się można ale z zaufanymi pojeździsz troszkę na zagraniczne wystawy to sama zobaczysz kto jeżdzi i kto jest szalony !! że nawet temperatura, grypa czy ślizgawica go nie zatrzyma !!!

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

13-15.05. - Asenovgrav i Plovdiv (Bułgaria) - 3 X CACIB
Wybiera się ktoś z Was?
My wysłaliśmy zgłoszenie. Barbie jest jeszcze w klasie juniorów. W tym roku Kynologiczny Związek Bułgarii ma jakąś rocznicę i wystarczy jedno JCACIB na tytuł Mł. Championa Bułgarii. A co? Spróbować można, może się jej uda. Szczególnie, że będzie sędziował ten sam sędzia, od którego dostała BIS I BABY w zeszłym roku.
Trzymajcie kciuki!!

Posted

Beata+Barbie napisał(a):
Wybiera się ktoś z Was?
My wysłaliśmy zgłoszenie. Barbie jest jeszcze w klasie juniorów. W tym roku Kynologiczny Związek Bułgarii ma jakąś rocznicę i wystarczy jedno JCACIB na tytuł Mł. Championa Bułgarii. A co? Spróbować można, może się jej uda. Szczególnie, że będzie sędziował ten sam sędzia, od którego dostała BIS I BABY w zeszłym roku.
Trzymajcie kciuki!!
ja bede trzymać kciuki ;)

• 1 month later...
Posted

Beata+Barbie napisał(a):
Wybiera się ktoś z Was?
Trzymajcie kciuki!!

I jak poszło na tej wystawie małej księżniczce. Za rok chcę pozwiedzać tamte strony (włącznie z wystawami). Jak uda się ukończyć Championat Polski to będzie nam łatwiej zdobyć championaty zagraniczne. Czy w Bułgarii było dużo hawańczyków?

Posted

Kochana, nie pojechaliśmy jednak :shake:. Rozchorowała się poważnie moja teściowa i nici z wystawy. Teraz dajemy sobie spokój do sierpnia, żeby mała pokąpała się trochę w morzu i potem jak już będzie miała 15 mies. planujemy wystawy w Grecji (4 wystawy w Salonikach i dwie w Atenach), w Macedonii (Ohryd) i w Bułgarii (Bansko). Bansko na pewno sobie nie odpuścimy, bo w tym roku wystarczy 1xCACIB na Championa Bułgarii (z tym, że trzeba być na dwóch kolejnych wystawach) a tam są wystawy przez 3 kolejne dni.