ann1 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Ja i moje dziewczyny no i oczywiście Gorszapołowa. Quote
bursztynki Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Ja też myślałam o tej wystawie,ale troche daleko Quote
Hawanka Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 ann1 napisał(a):Ja i moje dziewczyny no i oczywiście Gorszapołowa. No to sie spotkamy bo ja na 70% jade :D wole rzeszów niz Bydgoszcz:P Quote
ann1gorszapolowa Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Hawanka napisał(a):No to sie spotkamy bo ja na 70% jade :D wole rzeszów niz Bydgoszcz:P Odważna jesteś! To kawał drogi z Kołobrzegu, a na dodatek zima. Quote
ann1gorszapolowa Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ann1 napisał(a):Ja i moje dziewczyny no i oczywiście Gorszapołowa. Uratowało Cię to "oczywiście" :diabloti: Poza tym ta kolejność...no i te "moje" :angryy: Quote
Hawanka Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 ann1gorszapolowa napisał(a):Odważna jesteś! To kawał drogi z Kołobrzegu, a na dodatek zima. Hihi Ja w tamtym roku miałam byc w rzeszowie ale sie nie udało...Wiec w tym roku musze!!! A pozatym ja mam rodzine w pobliżu rzeszowa,wiec nocleg mam :) A pozatym mysle tez o wystawie w persov bo jest dzień po dniu :diabloti: Plany sa a jak bedzie to sie okaże :cool3: Quote
Cezus80 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Podpowiadam że na trasie ostatnio było sporo remontów i jakiś dziwnych objazdów !! proponuje doliczyć troszkę czasu w zapasie ;) Quote
Hawanka Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Ja już zgłoszona :) Reszta zależy od Pogody ...Mam nadzieje ze nie zawieje Nas Hihi :D Quote
ann1 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 W takim razie do zobaczenia w Rzeszowie:lol:. Quote
Hawanka Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 ann1 napisał(a):W takim razie do zobaczenia w Rzeszowie:lol:. Bardzo sie ciesze że bede mogła poznać osobiście ;) Quote
Hawanka Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 i zawisły czarne chmury :zly7: nasza wyprawa stoi pod znakim ??? bo prawdopodobnie tata nie dostanie urlopu a ja sama nie odważe sie w lutym jechac pociągiem ....:( kurcze ma sie tego pecha :( jak bym nie pojechała teraz to dopiero opole (opole to na1000% jade z moniką i arabellą :) Ehhh taka przera długa by była.... Quote
ann1 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Hawanko, my jedziemy tylko z Pradą . Jeżeli udałoby Ci sie dostać do Warszawy dalej możesz jechać z nami.Ja już zgłosiłam Pradę. Zapraszam. Quote
Hawanka Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 ann1 napisał(a):Hawanko, my jedziemy tylko z Pradą . Jeżeli udałoby Ci sie dostać do Warszawy dalej możesz jechać z nami.Ja już zgłosiłam Pradę. Zapraszam. Bardzo dziekuje za zaproszenie!!!! Ja narazie sie wstrzymuje zobaczymy co sie uda Tacie załawić jeżeli nic to sie ładnie uśmiechne :) Ps:A czemu to Luneczka nie jedzie :( Quote
bursztynki Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Luneczka ma już pewnie Wszystko i trzeba poczekać............. Quote
ann1 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Bursztynki mają racje . Do Championatu Polski potrzebne są 3 cwc w okresie sześć miesięcy i 1 dzień. Mamy już cwc z międzynarodówki. Luna pojedzie z nami do Legionowa i Opola. Quote
Hawanka Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 ann1 napisał(a):Bursztynki mają racje . Do Championatu Polski potrzebne są 3 cwc w okresie sześć miesięcy i 1 dzień. Mamy już cwc z międzynarodówki. Luna pojedzie z nami do Legionowa i Opola. o to w Opolu hihi Luneczke zobacze :) Quote
ann1 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Czy ktoś zmienił zdanie i jednak przyjedzie do Rzeszowa? Czy tylko Almendares i Flupsie? Quote
Hawanka Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 No no Ładna stawka hawańczyka 9 sztuk w tym 4 zagraniczne :) mam nadzieje ze Fotki i stawka po wystawie benda ;) trzymam kciuki !!!!! Quote
Hawanka Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Havany napisał(a):Ktoś coś wie ? Sama czekam na wieści :) Quote
ann1 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Nareszcie w domu. Na wystawie stawiło się 8 hawańczyków.Nasza Prada dostała zwycięstwo młodzieży a w porównaniu pokonał ją brat Finis Coronat Opus( piękny piesek).BOBa zdobył piesek ze Szwecji z klasy otwartej. W czasie oceny Prady w ruchu,obok na ringu zaczęli krzyczeć i bić brawa. Narobili tyle hałasu, że mała usiadła i myślałam, że już po prezentacji. Na szczęście przestali wrzeszczeć i pies ruszył dalej. Ale ciśnienie mi podnieśli:mad:.Ogólnie wystawa fajna i sędzia też- bardzo dokładna. Quote
Hawanka Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 ann1 napisał(a):Nareszcie w domu. Na wystawie stawiło się 8 hawańczyków.Nasza Prada dostała zwycięstwo młodzieży a w porównaniu pokonał ją brat Finis Coronat Opus( piękny piesek).BOBa zdobył piesek ze Szwecji z klasy otwartej. W czasie oceny Prady w ruchu,obok na ringu zaczęli krzyczeć i bić brawa. Narobili tyle hałasu, że mała usiadła i myślałam, że już po prezentacji. Na szczęście przestali wrzeszczeć i pies ruszył dalej. Ale ciśnienie mi podnieśli:mad:.Ogólnie wystawa fajna i sędzia też- bardzo dokładna. No to Gratulacje ;) A foteczki pojawią sie ;) Quote
Pilosus Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Gratulacje! I dla Agnieszki. A jak te pieski C.Endstrom? Które miała ze sobą? Quote
Recommended Posts