Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ann1gorszapolowa napisał(a):
Odważna jesteś! To kawał drogi z Kołobrzegu, a na dodatek zima.

Hihi Ja w tamtym roku miałam byc w rzeszowie ale sie nie udało...Wiec w tym roku musze!!!
A pozatym ja mam rodzine w pobliżu rzeszowa,wiec nocleg mam :) A pozatym mysle tez o wystawie w persov bo jest dzień po dniu :diabloti:

Plany sa a jak bedzie to sie okaże :cool3:

• 1 month later...
Posted

i zawisły czarne chmury :zly7:
nasza wyprawa stoi pod znakim ???
bo prawdopodobnie tata nie dostanie urlopu a ja sama nie odważe sie w lutym jechac pociągiem ....:(
kurcze ma sie tego pecha :(
jak bym nie pojechała teraz to dopiero opole (opole to na1000% jade z moniką i arabellą :)
Ehhh taka przera długa by była....

Posted

Hawanko, my jedziemy tylko z Pradą . Jeżeli udałoby Ci sie dostać do Warszawy dalej możesz jechać z nami.Ja już zgłosiłam Pradę. Zapraszam.

Posted

ann1 napisał(a):
Hawanko, my jedziemy tylko z Pradą . Jeżeli udałoby Ci sie dostać do Warszawy dalej możesz jechać z nami.Ja już zgłosiłam Pradę. Zapraszam.

Bardzo dziekuje za zaproszenie!!!!
Ja narazie sie wstrzymuje zobaczymy co sie uda Tacie załawić jeżeli nic to sie ładnie uśmiechne :)

Ps:A czemu to Luneczka nie jedzie :(

Posted

Bursztynki mają racje . Do Championatu Polski potrzebne są 3 cwc w okresie sześć miesięcy i 1 dzień. Mamy już cwc z międzynarodówki. Luna pojedzie z nami do Legionowa i Opola.

Posted

ann1 napisał(a):
Bursztynki mają racje . Do Championatu Polski potrzebne są 3 cwc w okresie sześć miesięcy i 1 dzień. Mamy już cwc z międzynarodówki. Luna pojedzie z nami do Legionowa i Opola.

o to w Opolu hihi Luneczke zobacze :)

• 1 month later...
Posted

Nareszcie w domu.
Na wystawie stawiło się 8 hawańczyków.Nasza Prada dostała zwycięstwo młodzieży a w porównaniu pokonał ją brat Finis Coronat Opus( piękny piesek).BOBa zdobył piesek ze Szwecji z klasy otwartej.
W czasie oceny Prady w ruchu,obok na ringu zaczęli krzyczeć i bić brawa. Narobili tyle hałasu, że mała usiadła i myślałam, że już po prezentacji. Na szczęście przestali wrzeszczeć i pies ruszył dalej. Ale ciśnienie mi podnieśli:mad:.Ogólnie wystawa fajna i sędzia też- bardzo dokładna.

Posted

ann1 napisał(a):
Nareszcie w domu.
Na wystawie stawiło się 8 hawańczyków.Nasza Prada dostała zwycięstwo młodzieży a w porównaniu pokonał ją brat Finis Coronat Opus( piękny piesek).BOBa zdobył piesek ze Szwecji z klasy otwartej.
W czasie oceny Prady w ruchu,obok na ringu zaczęli krzyczeć i bić brawa. Narobili tyle hałasu, że mała usiadła i myślałam, że już po prezentacji. Na szczęście przestali wrzeszczeć i pies ruszył dalej. Ale ciśnienie mi podnieśli:mad:.Ogólnie wystawa fajna i sędzia też- bardzo dokładna.

No to Gratulacje ;) A foteczki pojawią sie ;)