niuka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 zu, wrzucam wlasnie na hopsa, zaraz sobie z tamtad sciagniesz :) EDIT: tak, Ajsonka trzeba zobaczyc w akcji, byl niesamowity, ten speed do slalomu :D Quote
Sabat Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 ajsonowa:a wiec teraz ja czy Sabat masz moze kosmicznie szybkiego Konia nagranego? Normalnie musze zobaczyc te przebiegi ktore czasowo dorownywaly borderkom Pewnie mam, musze tylko poszukac tamer:Kurczę, mi też się nie otwiera Zu, juz powinno się otwierac :roll: Quote
tamer Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Sabat napisał(a):Zu, juz powinno się otwierac :roll: Działa, dziękuję!!! :loveu: Quote
Guest ajsonowa Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 dzieki Sabat wlasnie sciagam przebiegi mojego demona toru:cool3: ale z moim szybkim internet idzie to bardzooo powolnie... Mam takie pytanie moze w zlym miejscu, ale... czy wybiera sie ktos na swiatowke? Bo ja wlasnie mysle czy nie zglosic mojego potwora. Fajnie by bylo jakby nas sie kilka osob uzbieralo zeby jednym samochodem jechac - bedzie taniej :eviltong: Quote
Basiak Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Sabat Basia i briardka Juki też uśmiechają się o filmik jeżeli było by to możliwe, będziemy bardzo wdzięczne. Quote
zakla Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 My dopiero co do domu wróciliśmy, i ogromnie dziękujemy za wspaniałe zawody!:multi: Mój maluszek miał dwa czyste openowe przebiegi (pomińmy pkt za czas:lol:) :D Quote
Mokka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='sic!'] Mokka sędziego się bajeruje przed zawodami :) Co Ty wiesz... Sabat, kolego drogi. Wystarczy tylko na chwilę wyskoczyć na wakacje, a Ty już o nas zapominasz. Masz Monię? Quote
Mokka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Parę fotek, dopiero teraz, bo bylismy na wakacjach. Sorki za jakość, ale pogoda jaka była - każdy widział. Autorstwo - Mokka i zakla Quote
Magda i Saga Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Mokka dziękuje za zdjecie Sagusi. Nic dziwnego, ze przekroczyłyśmy czas, skoro sędzia trzymał Sagę za ogon:evil_lol: Quote
Recommended Posts