Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sic!']Chevers
ja nie wiem czy dobrze widzę, bo czasem podwójnie a czasem potrójnie na tych listach startowych, ale czy tam będą jacyś "zagraniczniacy"???:cool3:
witaj!
Dobrze ,dobrze widzisz, jak obiecałem na Pikniku tak tez sie stanie!!
to sa zawodnicy z Litwy.zapraszam do boju.

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki za wspaniale zawody! jak zwykle swietnie sie u Was bawilam! super ze zawodnicy z Litwy przyjechali i pobiegali razem z nami! :) sedzia niczego sobie :P ;)
buziaczki za wszystko dla Was kochani Alpiczaki ;)

Posted

Białostockie zawody jak zwykle bardzo udane - super atmosfera, sprawna organizacja, sędzia całkiem całkiem ;) Dobrze że zawitali do nas Litwini - to bardzo urozmaiciło zawody :loveu: Powinni wpadać częściej :cool3:

Wielkie brawa należą się klubowi ALPI za zorganizowanie super zawodów - już nie mogę się doczekać następnych :loveu:

Posted

Olu
alez oczywiscie, ze chodzi mi o sedziowanie! ;)

ps: JAKBY KTOS U SIEBIE ZOBACZYL MOJA KOCHANA CZARNA SMYCZ GRUBA SZNURKOWA TO BY BYLO CUDOWNIE! w koncu zapodzialam ja :(

Posted

Było super!! :D:D:D
Wielkie dzięki Alinie i Piotrowi za tradycyjnie matczyno/ojcowską opiekę nad nieopierzonymi młokosami w tej dyscyplinie, dzięki Niuce za cenne wskazówki, dzięki wszystkim za super atmosferę! :klacz: Nawet sędzia był taki... nie sędziowski :P. Bardzo sympatyczny. To był mój pierwszy start i nie wyobrażam sobie większej motywacji do dalszych treningów, niż atmosfera, jaką wszyscy stworzyliście :calus:
Do zobaczenia kiedyś na innych zawodach, a w Białymstoku to już bankowo! :D

Posted

Bardzo dziękujemy organizatorom za zawody. Zamówiliście całkiem fajna pogodę, bo nie było gorąco, co lubimy. Błyskawicznie podawane wyniki, szybciuteńko wpisy w książeczkach. Zawodnicy naprawdę to doceniają. brawo dla biura zawodów.

Posted

I ja przyłączam się do podziękowań!

Było bardzo fajnie i pod względem organizacyjnym i nawet pogoda była akurat - nie było upału, a popadało tylko krótko dwa razy :-)

Posted

Z fotek wynika, że było super :cool3: Strasznie żałuję, że nie mogłam dojechać..ale musiałam być w pracy :placz: w ostatniej chwili mnie zatrzymali :angryy: Mam nadzieję, że we wrześniu uda mi się dojechać :cool3: z futrami :razz:
Czekam na kolejne odsłony zdjęciowe :p