bursztynki Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Kto się wybiera na te wystawy????? Quote
bursztynki Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Fajnie byłoby się spotkać, ja mam zamiar jechać z Benkiem , szkoda tylko że będzie jeszcze w klasie sczeniat. Quote
ann1 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Czy ktoś z Was był już na tych dwóch wystawach jednocześnie? Na stronie napisali, że organizator zastrzega sobie prawo ograniczenia ilości psów na ringu. Czy to znaczy, że decyduje kolejność zgłoszeń? Nie wiem czy płacić za dwie wystawy przy zgłoszeniu czy tylko zgłosić a jak dostanę potwierdzenie przyjęcia to dopiero zapłacić?Napiszcie jak się orientujecie w tym temacie. Quote
Hawanka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Mi znajoma mówiła (a była juz 4 razy na tej wystawie) ze te wystawy w Bydgoszczy to masakra małe ringi bardzo małe pomieszczenie duzo psów i 0 organizacji.... wiec ja sie zastanawiam wole chyba Rzeszów pomimo ze dalej.... Quote
Recommended Posts