Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaki on jest kochany! :) Jej, jak się cieszę, że wstawiłaś te zdjęcia MaDi :) Leoś jest czyściutki! :D

Ja jak tylko się odgrzebię finansowo to znów coś przeleję :) Już ma lepsze oczka - takie żywe :) Na wcześniejszych zdjęciach wyglądał tak, jakby płakał... ;(
Ciałko ma bardzo biedne, ale chwała Bogu, że to nie od raka... Jeśli wyniki krwi są znośne, to na pewno się szybko wyliże.
A tych ludzi, którzy go katowali... będę się modlić (choć tego nie robię), żeby los był w tej kwestii sprawiedliwy...

Będę szukała dla Leosia domu tutaj, w Krakowie. Może ktoś go zechce przygarnąć.
Jest kochany!

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludzie to dzikie, bezrozumne bestie - taki pies to skarb! Jak można go było tak skrzywdzić ? A on dalej kocha rasę ludzką...Na przekór wszystkiemu... A mi się podoba to zdjęcie z poczekalni :D Kochany chłopak!

Posted

Wpłaty - jak nie ma nicków to wpisuję imię i pierwsza litera z nazwiska:
20 zł Monika B. z Dąbrowy Grn.
30 zł Kasia P. Warszawa
100 zł Heledore
30 zł AniaGucio
500 zł Aneta, Anna D. Ostróda
39 zł Ania O. Strasbourg przez Paypal
100 zł Iwcia e-sznaucery
50 zł jogolcia@pdx przez Paypal
20 zł Margi

SUMA: 889 zł
:Rose:

uzupełnione o kolejną wpłatę :Rose:

Posted

Dermatolog zeskrobiny nie pobrał, ale obejrzał go bardzo dokładnie, stwierdził,że nie ma takiej potrzeby.
Sądząc po ilości pcheł jakie po nim spacerowały jego diagnoza jest pewnie słuszna, zobaczymy jak się będzie miewał za kilka dni, mamy powtórzyć kapanie w drugim szamponie.
On był taki zapatrzony w przysmaczki, jest w tej kwestii bardzo sprzedajny:evil_lol:
Woda miała dziwny kolor, to nie była zwykła woda z brudnego psa, ale tak dziwnie podbarwiona, pewnie od tych strupów.

Posted

szafranekm napisał(a):
Przesłałam już pieniążki dla Leonka a w poniedziałek jadę go odwiedzić, może uda się nam wyjść na mały spacerek.

Spacerek tylko króciutki taki na siku pod latarnie bo mamy oszczędzać łapkę( latarnia jst kolejnym dowodem na to,że chodził na spacery, to jego główny cel zaraz po wyjściu na siku:evil_lol:) Chłopak waży jakieś 36 kg.

Posted

Wpłaty - jak nie ma nicków to wpisuję imię i pierwsza litera z nazwiska:
20 zł Monika B. z Dąbrowy Grn.
30 zł Kasia P. Warszawa
100 zł Heledore
30 zł AniaGucio
500 zł Aneta, Anna D. Ostróda
39 zł Ania O. Strasbourg przez Paypal
100 zł Iwcia e-sznaucery
50 zł jogolcia@pdx przez Paypal
20 zł Margi

SUMA: 889 zł
:Rose:

WYDATKI:
37 i 20 zł dwa szampony
40 zł ubranko

suma: 97 zł

SALDO: 792 zł

Posted

Jakie to cudne psisko! Że też ja nie mam warunków na takie kolejne psisko :(
No ale to byczek będzie bo jak waży 36 kg i taki chudziak! Moja suka waży 36 kg a jest dobrze nabita ;)

Posted

Popatrzcie - w sumie kilka uprzejmości ( pozbawienie pcheł, ciepełko, żarełko, kąpanko) - i mamy super - psa !

MaDi - uścisk ręki rolnika masz ode mnie za wszystko co robisz dla piesa :D

Mając na myśli koszty tych uprzejmości wobec Lełona wykonałam właśnie przelew - obiecane 5 dyszek :D

Posted

Boziu, jaki on w tej wannie kochany az brak slow.....takie wielkie dziecko :) pelne wiary i nadzieji...az mi sie nogi uginaja jak bym miala z waty.....

Posted

Wszystkie te zdjęcia są szalenie rozbrajające. Medal Wam sie należy za uratowanie go. A Waszce to w ogóle wszystko wychodzi za co się nie weźmie. Zakłada wątek psiakowi, i murowane, że sie ludzie do pomocy zlecą.