Heledore Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Jaki on jest kochany! :) Jej, jak się cieszę, że wstawiłaś te zdjęcia MaDi :) Leoś jest czyściutki! :D Ja jak tylko się odgrzebię finansowo to znów coś przeleję :) Już ma lepsze oczka - takie żywe :) Na wcześniejszych zdjęciach wyglądał tak, jakby płakał... ;( Ciałko ma bardzo biedne, ale chwała Bogu, że to nie od raka... Jeśli wyniki krwi są znośne, to na pewno się szybko wyliże. A tych ludzi, którzy go katowali... będę się modlić (choć tego nie robię), żeby los był w tej kwestii sprawiedliwy... Będę szukała dla Leosia domu tutaj, w Krakowie. Może ktoś go zechce przygarnąć. Jest kochany! Quote
panbazyl Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 jejku- to spojrzenie!!! On jest cudowny!!! (tak jak ten drugi podopieczny MaDi!!!!) Quote
farmerka63 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ludzie to dzikie, bezrozumne bestie - taki pies to skarb! Jak można go było tak skrzywdzić ? A on dalej kocha rasę ludzką...Na przekór wszystkiemu... A mi się podoba to zdjęcie z poczekalni :D Kochany chłopak! Quote
panbazyl Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 mnie też sie podoba to w kubraku - pasuje na niego!!! I to z recznikami na głowie - wygląda jak zwierzak z mapetów. Quote
malawaszka Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 zapraszam na bazary na sznaucery!!!!! świetne książki i płyty http://www.dogomania.pl/threads/197472-MEGA-KSI%C4%98GARNIA-i-p%C5%82yciarnia-na-sznaucery-do-14-grudnia-g.20.00 rewelacyjny kubrak na sredniego psa i inne zabawki i perfumy :cool3: http://www.dogomania.pl/threads/197467-SUPER-KUBRAK-PSI-i-PREZENTY-kosmetyki-zabawki-CUDA-na-sznaucery-do-8.12-g20 Quote
malawaszka Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Wpłaty - jak nie ma nicków to wpisuję imię i pierwsza litera z nazwiska: 20 zł Monika B. z Dąbrowy Grn. 30 zł Kasia P. Warszawa 100 zł Heledore 30 zł AniaGucio 500 zł Aneta, Anna D. Ostróda 39 zł Ania O. Strasbourg przez Paypal 100 zł Iwcia e-sznaucery 50 zł jogolcia@pdx przez Paypal 20 zł Margi SUMA: 889 zł :Rose: uzupełnione o kolejną wpłatę :Rose: Quote
MaDi Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Dermatolog zeskrobiny nie pobrał, ale obejrzał go bardzo dokładnie, stwierdził,że nie ma takiej potrzeby. Sądząc po ilości pcheł jakie po nim spacerowały jego diagnoza jest pewnie słuszna, zobaczymy jak się będzie miewał za kilka dni, mamy powtórzyć kapanie w drugim szamponie. On był taki zapatrzony w przysmaczki, jest w tej kwestii bardzo sprzedajny:evil_lol: Woda miała dziwny kolor, to nie była zwykła woda z brudnego psa, ale tak dziwnie podbarwiona, pewnie od tych strupów. Quote
MaDi Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 szafranekm napisał(a):Przesłałam już pieniążki dla Leonka a w poniedziałek jadę go odwiedzić, może uda się nam wyjść na mały spacerek. Spacerek tylko króciutki taki na siku pod latarnie bo mamy oszczędzać łapkę( latarnia jst kolejnym dowodem na to,że chodził na spacery, to jego główny cel zaraz po wyjściu na siku:evil_lol:) Chłopak waży jakieś 36 kg. Quote
malawaszka Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Wpłaty - jak nie ma nicków to wpisuję imię i pierwsza litera z nazwiska: 20 zł Monika B. z Dąbrowy Grn. 30 zł Kasia P. Warszawa 100 zł Heledore 30 zł AniaGucio 500 zł Aneta, Anna D. Ostróda 39 zł Ania O. Strasbourg przez Paypal 100 zł Iwcia e-sznaucery 50 zł jogolcia@pdx przez Paypal 20 zł Margi SUMA: 889 zł :Rose: WYDATKI: 37 i 20 zł dwa szampony 40 zł ubranko suma: 97 zł SALDO: 792 zł Quote
MaDi Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Fotki od Muzzego będą w przyszłym tygodniu, spotka się z Nim na pewno po weekendzie. Quote
AniaGucio Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 MaDi napisał(a):Fotki od Muzzego będą w przyszłym tygodniu, spotka się z Nim na pewno po weekendzie. Bardzo Ci dziękujemy MaDi :Rose:. Quote
MaDi Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 AniaGucio napisał(a):Bardzo Ci dziękujemy MaDi :Rose:. W tym temacie to Muzzemu:eviltong: Quote
AniaGucio Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 MaDi napisał(a):W tym temacie to Muzzemu:eviltong: Tak, tak, Muzzemu też :loveu: Quote
weszka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Jakie to cudne psisko! Że też ja nie mam warunków na takie kolejne psisko :( No ale to byczek będzie bo jak waży 36 kg i taki chudziak! Moja suka waży 36 kg a jest dobrze nabita ;) Quote
MaDi Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Myślę,że brakuje mu kilka kilogramów, ma strasznie suchą głowę, resztę zresztą też:shake: Nie jest jednak strasznie zagłodzony. Quote
AniaGucio Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 farmerka63 napisał(a):MaDi - a ma apetyt ? Chyba ma, skoro dziewczyny pisały, że gdy był jeszcze pod sklepem, zaglądał do torebek za smakołykami ;) Quote
MaDi Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 farmerka63 napisał(a):MaDi - a ma apetyt ? I to jaki:crazyeye: Dostaje często małymi porcjami. Quote
Heledore Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Hihi, MaDi, jesteś Aniołem :) Jak się szczurek porządnie naje to od razu będzie zdrowszy :D Quote
farmerka63 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Popatrzcie - w sumie kilka uprzejmości ( pozbawienie pcheł, ciepełko, żarełko, kąpanko) - i mamy super - psa ! MaDi - uścisk ręki rolnika masz ode mnie za wszystko co robisz dla piesa :D Mając na myśli koszty tych uprzejmości wobec Lełona wykonałam właśnie przelew - obiecane 5 dyszek :D Quote
MaDi Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ja tez rolnik a raczej rolniczka:evil_lol: Chłopakowi każda wpłata na pewno bardzo się przyda. Quote
IVV Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 nie bylo mnie troche:oops: prosze o pw gdzie wyslac pieniadze i jak tu sie nie zakochac ??? Quote
wieso Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Boziu, jaki on w tej wannie kochany az brak slow.....takie wielkie dziecko :) pelne wiary i nadzieji...az mi sie nogi uginaja jak bym miala z waty..... Quote
mala_czarna Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Wszystkie te zdjęcia są szalenie rozbrajające. Medal Wam sie należy za uratowanie go. A Waszce to w ogóle wszystko wychodzi za co się nie weźmie. Zakłada wątek psiakowi, i murowane, że sie ludzie do pomocy zlecą. Quote
Recommended Posts