Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj u Leosia i chłopak jest w pełni sił, tak, mogę to potwierdzić.Byłam z nim na spacerze, załatwił swoje potrzeby i tak cieszył się śniegiem. Spacerek był krótki, bo oszczędzaliśmy łapkę, której już prawie używa.Chłopak jest na prawdę na medal.

Posted

Skóra jest na razie bez zmian, ale będzie dobrze tylko trzeba dać mu trochę czasu. Przede wszystkim Leoś był kąpany i już tak nie śmierdzi, sierść nabrała połysku, będzie coraz lepiej, ja już widzę poprawę skóry, te place są jakby mniejsze.

Posted

fotki od szafranekm - dzięki Gosiu!

[IMG]http://img709.imageshack.us/img709/3658/mailgooglecom3242161324.jpg[/IMG]

[IMG]http://img835.imageshack.us/img835/8489/mailgooglecom3251459325.jpg[/IMG]

[IMG]http://img822.imageshack.us/img822/2587/mailgooglecom3260263326.jpg[/IMG]

[IMG]http://img25.imageshack.us/img25/3931/mailgooglecom3268651327.jpg[/IMG]

Posted

:mad:A gdzie kubraczek? No dobra dzisiaj było ciepło, widać,że chciał biedaczek do "domku":evil_lol:
[IMG]http://img835.imageshack.us/img835/8489/mailgooglecom3251459325.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='mala_czarna']A cóż takiego ciekawego w tym niebieskim worku jest?? :evil_lol:
Będzie z niego super pies, niech no tylko ta skóra się zregeneruje ;)[/QUOTE]
Pewnie jakieś śmierdziuchy:evil_lol:

Posted

Dziewczyny, to wszystko dzięki WAM! :) Gdybyście go wtedy nie zabrały spod tego sklepu... aż strach myśleć!
A teraz? Leoś jest pełnią radości ;) grzebie po "śmieciowych workach" (btw, mój Nero też za nimi szaleje), pięknie chodzi na spacerki, z łapką coraz lepiej, futerko mu błyszczy, skóra się goi...
Ten psiak jest pięknym dowodem na to, że jak się chce pomóc, to można :)

Przytulam Was wszystkie i stawiam Wam wirtualną flaszkę! :D

Posted

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wpłaty! Leonek będzie miał czym zapłacić za leczenie i pobyt w klinice :loveu:
[INDENT] [B]Wpłaty - jak nie ma nicków to wpisuję imię i pierwsza litera z nazwiska:
20 zł Monika B. z Dąbrowy Grn.
30 zł Kasia P. Warszawa
100 zł Heledore
30 zł AniaGucio
500 zł Aneta, Anna D. Ostróda
39 zł Ania O. Strasbourg przez Paypal
100 zł Iwcia e-sznaucery
50 zł jogolcia@pdx przez Paypal
20 zł Margi
100 zł szafranekm
10 zł Saththa
50 zł farmerka63
30 zł Karolina K. Szczecin
50 zł irenaka
60 zł bico
100 zł IVV przez Paypal
117 zł Alina B. Witten
20 zł Marzena
20 zł Jolanta G. Krosno
30 zł Sabina B. Gliwice
60 zł Monika R. Gdańsk
[/B] [B]
SUMA: 1536 zł[/B] :Rose:

[B]WYDATKI:
37 i 20 zł dwa szampony
40 zł ubranko

suma: 97 zł

[SIZE=3][COLOR=Red]SALDO: 1439 zł[/COLOR][/SIZE][/B] :Rose: [/INDENT]

Posted

ładna sumka ale do opłacenia pobyt w klinice, potem transport i hotel - już ja wiem jak takie pieniązki potrafią się szybko kurczyć :( no i to wpłaty jednorazowe, a nie stałe deklaracje więc musi wystarczyć aż do znalezienia domku

Posted

Damy radę! Musimy! :)
Ja w styczniu na pewno znów coś wpłacę i postaram się wysupłać miesięczną deklarację.
Tymczasem serce mi rośnie jak widzę, że wszystko zmierza ku dobremu :)

Posted

Po cichej konsultacji z MaDi ( na boczku żeśmy sobie pogadały) , zdecydowałam, że w przyszłym tygodniu fundnę Leosiowi nowe posłanko - niech ma od ciotki farmerki "we wianie" . Jakby ktoś dorzucił miękki kocyk, to byłoby naszemu kolędnikowi już całkiem , całkiem ...

Na stałe deklaracje niestety mnie nie stać - mleczność nam spada ...i dopływ kasy też :( Musimy jakoś dotrwać do wiosny...ale to już niedługo, prawda ?

Posted

[quote name='Heledore']Damy radę! Musimy! :)
Ja w styczniu na pewno znów coś wpłacę i postaram się wysupłać miesięczną deklarację.
Tymczasem serce mi rośnie jak widzę, że wszystko zmierza ku dobremu :)[/QUOTE]

ojjj mnie też serce rośnie bo miałam ogromnego stracha jak zakładałam wątek po mailu od szafranekm :shake: bałam się że nie udźwignę kolejnego psa a tu na szczęście Lapo przyciągnął dobrych ludzi :loveu:

Posted

[quote name='farmerka63']Po cichej konsultacji z MaDi ( na boczku żeśmy sobie pogadały) , zdecydowałam, że w przyszłym tygodniu fundnę Leosiowi nowe posłanko - niech ma od ciotki farmerki "we wianie" . Jakby ktoś dorzucił miękki kocyk, to byłoby naszemu kolędnikowi już całkiem , całkiem ...

Na stałe deklaracje niestety mnie nie stać - mleczność nam spada ...i dopływ kasy też :( Musimy jakoś dotrwać do wiosny...ale to już niedługo, prawda ?[/QUOTE]

a posłanko ma być dla niego w klinice czy jak? bo niedługo to już przyjedzie do hotelu żeby nie blokować w klinice miejsca jak nie będzie już takiej potrzeby

a wiosna tuż tuż - u mnie leje deszcz!!!!! jest obrzydliwie - samochodem jechałam jak po lodowisku :/

Posted

[quote name='farmerka63']Po cichej konsultacji z MaDi ( na boczku żeśmy sobie pogadały) , zdecydowałam, że w przyszłym tygodniu fundnę Leosiowi nowe posłanko - niech ma od ciotki farmerki "we wianie" . Jakby ktoś dorzucił miękki kocyk, to byłoby naszemu kolędnikowi już całkiem , całkiem ...

Na stałe deklaracje niestety mnie nie stać - mleczność nam spada ...i dopływ kasy też :( Musimy jakoś dotrwać do wiosny...ale to już niedługo, prawda ?[/QUOTE]

Super plan! :) Leoś na pewno doceni ten gest :) Ja mogę mu dokupić kocyk :)
Tylko będę potrzebowała ewentualne wymiary no i adres do wysyłki :)

Nie martw się, wiosna już niedaleko ;)