malawaszka Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 zawsze też można go zaprzac do sanek, jak wyleczy łapę, i heja po wsiach - będzie robił za diabła :lol: Quote
szafranekm Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Byłam dzisiaj u Leosia i chłopak jest w pełni sił, tak, mogę to potwierdzić.Byłam z nim na spacerze, załatwił swoje potrzeby i tak cieszył się śniegiem. Spacerek był krótki, bo oszczędzaliśmy łapkę, której już prawie używa.Chłopak jest na prawdę na medal. Quote
szafranekm Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Skóra jest na razie bez zmian, ale będzie dobrze tylko trzeba dać mu trochę czasu. Przede wszystkim Leoś był kąpany i już tak nie śmierdzi, sierść nabrała połysku, będzie coraz lepiej, ja już widzę poprawę skóry, te place są jakby mniejsze. Quote
malawaszka Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 fotki od szafranekm - dzięki Gosiu! [IMG]http://img709.imageshack.us/img709/3658/mailgooglecom3242161324.jpg[/IMG] [IMG]http://img835.imageshack.us/img835/8489/mailgooglecom3251459325.jpg[/IMG] [IMG]http://img822.imageshack.us/img822/2587/mailgooglecom3260263326.jpg[/IMG] [IMG]http://img25.imageshack.us/img25/3931/mailgooglecom3268651327.jpg[/IMG] Quote
MaDi Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 :mad:A gdzie kubraczek? No dobra dzisiaj było ciepło, widać,że chciał biedaczek do "domku":evil_lol: [IMG]http://img835.imageshack.us/img835/8489/mailgooglecom3251459325.jpg[/IMG] Quote
Saththa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Ahhh jak tylko skóra wyzdrowieje i dojdzie do ładu zdrowotnie Będzie szalec jak Birmanek :) I tego mu zycze z całego serduszka mego:) Quote
mala_czarna Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 A cóż takiego ciekawego w tym niebieskim worku jest?? :evil_lol: Będzie z niego super pies, niech no tylko ta skóra się zregeneruje ;) Quote
MaDi Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='mala_czarna']A cóż takiego ciekawego w tym niebieskim worku jest?? :evil_lol: Będzie z niego super pies, niech no tylko ta skóra się zregeneruje ;)[/QUOTE] Pewnie jakieś śmierdziuchy:evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 oj tak - moje psy też kochają takie niebieskie worki :lol: Quote
Heledore Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Dziewczyny, to wszystko dzięki WAM! :) Gdybyście go wtedy nie zabrały spod tego sklepu... aż strach myśleć! A teraz? Leoś jest pełnią radości ;) grzebie po "śmieciowych workach" (btw, mój Nero też za nimi szaleje), pięknie chodzi na spacerki, z łapką coraz lepiej, futerko mu błyszczy, skóra się goi... Ten psiak jest pięknym dowodem na to, że jak się chce pomóc, to można :) Przytulam Was wszystkie i stawiam Wam wirtualną flaszkę! :D Quote
Saththa Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Heledore'] Przytulam Was wszystkie i stawiam Wam wirtualną flaszkę! :D[/QUOTE] Ahhh znowu impreza?:) Quote
malawaszka Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wpłaty! Leonek będzie miał czym zapłacić za leczenie i pobyt w klinice :loveu: [INDENT] [B]Wpłaty - jak nie ma nicków to wpisuję imię i pierwsza litera z nazwiska: 20 zł Monika B. z Dąbrowy Grn. 30 zł Kasia P. Warszawa 100 zł Heledore 30 zł AniaGucio 500 zł Aneta, Anna D. Ostróda 39 zł Ania O. Strasbourg przez Paypal 100 zł Iwcia e-sznaucery 50 zł jogolcia@pdx przez Paypal 20 zł Margi 100 zł szafranekm 10 zł Saththa 50 zł farmerka63 30 zł Karolina K. Szczecin 50 zł irenaka 60 zł bico 100 zł IVV przez Paypal 117 zł Alina B. Witten 20 zł Marzena 20 zł Jolanta G. Krosno 30 zł Sabina B. Gliwice 60 zł Monika R. Gdańsk [/B] [B] SUMA: 1536 zł[/B] :Rose: [B]WYDATKI: 37 i 20 zł dwa szampony 40 zł ubranko suma: 97 zł [SIZE=3][COLOR=Red]SALDO: 1439 zł[/COLOR][/SIZE][/B] :Rose: [/INDENT] Quote
AniaGucio Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Muszę przyznać, że całkiem ładna sumka :) Quote
MaDi Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='AniaGucio']Muszę przyznać, że całkiem ładna sumka :)[/QUOTE] Owszem ładna, ale kto wie ile będzie czekał na nowy dom... Quote
AniaGucio Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='MaDi']Owszem ładna, ale kto wie ile będzie czekał na nowy dom...[/QUOTE] MaDi, zdaję sobie z tego sprawę! Miejmy nadzieję, że nie potrwa to długo :) Quote
malawaszka Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 ładna sumka ale do opłacenia pobyt w klinice, potem transport i hotel - już ja wiem jak takie pieniązki potrafią się szybko kurczyć :( no i to wpłaty jednorazowe, a nie stałe deklaracje więc musi wystarczyć aż do znalezienia domku Quote
Heledore Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Damy radę! Musimy! :) Ja w styczniu na pewno znów coś wpłacę i postaram się wysupłać miesięczną deklarację. Tymczasem serce mi rośnie jak widzę, że wszystko zmierza ku dobremu :) Quote
farmerka63 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Po cichej konsultacji z MaDi ( na boczku żeśmy sobie pogadały) , zdecydowałam, że w przyszłym tygodniu fundnę Leosiowi nowe posłanko - niech ma od ciotki farmerki "we wianie" . Jakby ktoś dorzucił miękki kocyk, to byłoby naszemu kolędnikowi już całkiem , całkiem ... Na stałe deklaracje niestety mnie nie stać - mleczność nam spada ...i dopływ kasy też :( Musimy jakoś dotrwać do wiosny...ale to już niedługo, prawda ? Quote
malawaszka Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='Heledore']Damy radę! Musimy! :) Ja w styczniu na pewno znów coś wpłacę i postaram się wysupłać miesięczną deklarację. Tymczasem serce mi rośnie jak widzę, że wszystko zmierza ku dobremu :)[/QUOTE] ojjj mnie też serce rośnie bo miałam ogromnego stracha jak zakładałam wątek po mailu od szafranekm :shake: bałam się że nie udźwignę kolejnego psa a tu na szczęście Lapo przyciągnął dobrych ludzi :loveu: Quote
malawaszka Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='farmerka63']Po cichej konsultacji z MaDi ( na boczku żeśmy sobie pogadały) , zdecydowałam, że w przyszłym tygodniu fundnę Leosiowi nowe posłanko - niech ma od ciotki farmerki "we wianie" . Jakby ktoś dorzucił miękki kocyk, to byłoby naszemu kolędnikowi już całkiem , całkiem ... Na stałe deklaracje niestety mnie nie stać - mleczność nam spada ...i dopływ kasy też :( Musimy jakoś dotrwać do wiosny...ale to już niedługo, prawda ?[/QUOTE] a posłanko ma być dla niego w klinice czy jak? bo niedługo to już przyjedzie do hotelu żeby nie blokować w klinice miejsca jak nie będzie już takiej potrzeby a wiosna tuż tuż - u mnie leje deszcz!!!!! jest obrzydliwie - samochodem jechałam jak po lodowisku :/ Quote
Heledore Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='farmerka63']Po cichej konsultacji z MaDi ( na boczku żeśmy sobie pogadały) , zdecydowałam, że w przyszłym tygodniu fundnę Leosiowi nowe posłanko - niech ma od ciotki farmerki "we wianie" . Jakby ktoś dorzucił miękki kocyk, to byłoby naszemu kolędnikowi już całkiem , całkiem ... Na stałe deklaracje niestety mnie nie stać - mleczność nam spada ...i dopływ kasy też :( Musimy jakoś dotrwać do wiosny...ale to już niedługo, prawda ?[/QUOTE] Super plan! :) Leoś na pewno doceni ten gest :) Ja mogę mu dokupić kocyk :) Tylko będę potrzebowała ewentualne wymiary no i adres do wysyłki :) Nie martw się, wiosna już niedaleko ;) Quote
Recommended Posts