Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulv nie dobijaj się :(
patrz jakie to piękne, uratowałas już jedno psie zycie...moze to własnie Twoja sunia tam z góry Ci go "podesłała"..musisz tak o tym myśleć bo inaczej będzie Ci jeszcze ciężej...:(

Posted

Ulv ciotka ........
Mila bryka z moim Flukiem za TM szczesliwa i na pewno podeśle Ci niejedną bidę jeszcze........
bo to ze trafiłąm do schronu w Uciechowie to pewnie sprawka mojego Fluka (*) :evil_lol:

Posted

Misiaczku, mam nadzieję, że jest ći dobrze... i że zachowujesz sie grzeczniej niz tutaj...
Tak bardzo tęsknię:placz: ciągle mam wrażenie że wejdę do domu, a Ty zamruczysz jak zawsze i okaże sie że to był tylko najgorszy z mozliwych sen:-( Pałek choruje z tęsknoty, juz miał dwa ataki... kurcze, nawet Bibi stoi smutna przy prętach, bo nikt na nia nie kłapie i chyba czuje się zaniedbana:-( A Aksa przeprowadziła sie na Twoje posłanie i wzdycha smutno...

Posted

Madziu, nie wiem co napisać...
Śmierć zawsze bardzo boli...
Szczególnie śmierć najbliższego Przyjaciela...
Nie zastąpimy Ci nigdy Mili, ale zawsze będziemy...
Wiem, nie przywitamy Cię machającym ogonem, nie rzucimy się z radością jak powrócisz do domu,
ALE ZAWSZE BĘDZIEMY...
MILUŚ['][']['] czekaj na Madzię za TM...
Madziu trzymaj się, pamiętaj jesteśmy...

Posted

wiem ze to zadne pocieszenie bo pewnie kazdy z nas wie jak to boli...ja do dzis placze po mojej Azuni, a odeszla 6 lat temu:(
mocno Cie sciskam ulv....dasz rade...nadal masz dla kogo byc dzielna

Posted

Milusiu - ciekawe czy spotkałas tam mojego Berusia....odszedl 29 wrzesnia i byl pieknym 2.5 rocznym bernardynem:placz::placz::placz:i to nie byla jeszcze jego pora !! zly weterynarz bez serca wyslal tam Berusia:-(:-(:-( a mi do tej pory serduszko peka jak sobie przypomne jego oczka !!

Milusiu - mam nadzieje, ze biegasz sobie teraz wlasnie razem z Berusiem i jestescie oboje szczesliwi......

Posted

To własciwie nie miało byc zdjęcie Mi... Raczej tło fotki Aks. Zrobione trzy dni przed odejściem mojej kochanej, wielkiej Grubej:-( Wtedy nic nie zapowiadało, że nie mamy juz czasu... że za chwilę, za moment nadejdzie CZAS...

Posted

Mila ja również nie znałam twojej historii, tak pochłonięta swoją. Mam nadzieję że nasze psiaki się spotkają, tam za TM. Ulve Nie bedę ci pisać że musisz być silna i że musisz sie trzymać... Po prostu bądź, zrób to dla twojego psiaczka, czas pokaże ci jak z tym żyć, łączę się z toba w smutku
[*]

Posted

Ulv wielkie dzięki !!!

Leki już są - doszły !!!

Tak bardzo Ci z Hippiesem dziękujemy !!!

Jesteś kochana !!!!

Jak będziesz czegoś potrzebowała - to pisz !!!!

Twój psiak tam za TM pewnie jest bardzo dumny że ma taką Panią z przeogromnym serduszkiem !!!!

Jeszcze raz Wielkie Dzięki !!!