Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boze drogi:-( :-( :-(
Nie moge uwierzyć....
Placze a łzy wcale nie przynosza ulgi
DLACZEGO DLACZEGO.....................
Madziu,co powiedzieć..........
Chyba tylko, ze rozumiem twoj bol..........

Miluniu,dla Ciebie perelko***************

Posted

Ulv, myślę o Tobie. Dałaś Milusi najpiękniejsze chwile i to one przy Tobie pozostaną.
I zyskałaś osobistego Aniołka Stróża tam na górze. Terza to ona będzie się Tobą opiekować...

Milusia [']

Posted

Ulv walczyłyście z Mileną bardzo dzielnie, dałaś jej wszystko czego potrzebowała, żeby być Szczęśliwym Psem. I właśnie taka odeszłą - szczęśliwa. i to jest najważniejsze.
Miluniu [*]

Posted

Bardzo Wam wszystkim dziekuję... Nie mogłam wczesniej sie zmusić do wejścia na dogo, ból był zbyt wielki:-( To tak strasznie boli, tym bardziej, ze stało sie zupełnie nagle, bez ostrzeżenia, w momencie, kiedy i Mila i ja czułysmy sie szczęsliwe... Jeszcze chwilę wcześniej myślałam "jak ona pięknie wyglada na tle tych rudych liści"... jeszcze tarzała sie z pomrukami szczęścia... buszowała po zaroślach.... a chwilę później juz jej po prostu nie było:-( Przecież to nie miało być tak- przecież nawet nie zdążyłam sie pożegnać...

Wczoraj spadł pierwszy śnieg- o dwa dni za późno:placz:

Posted

Ulv, kochana !
Wiesz, jestem teraz na nocnym dyrzurze.Przed chwilą skonczyłam reanimację 53 letniego męzczyzny.On tez odszedł od rodziny nagle, bez pożegnania.Odszedł praktycznie na oczach zony i syna.....
Oni ,tak jak i Ty nie zdążyli sie pozegnac....
To jest okropnie straszne i trudne do przejscia :shake: :shake: :shake:
Pamiętaj, że nie jestes z tą smiercią
sama .

Posted

Mila (*) (*) (*)
Ulv, bardzo Ci współczuję.
Nie zdążyłaś się pożegnać... Wierz mi, pożegnanie psa chorego na chłoniaka nie przynosi ulgi... Dni rozpaczliwej walki, potwornego cierpienia, gaśnięcia w oczach, zastanawiania się, czy to już, czy jest jeszcze nadzieja... Mila nie cierpiała, odeszła kochana i szczęśliwa, zaoszczędziła Ci strasznych widoków i strasznych decyzji.

Posted

Miluś Skarbie to dla Ciebie <*> <*> <*> :placz:

Tak bardzo mi przykro, brak słów, nie potrafię wyrazić tego co czuję :placz:

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: