jotpeg Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Milu, odeszłaś w Swięta: Ulv, wyrazy współczucia :-( :-( :-( Quote
Kam Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 nie było mnie kilka dni a tu.... ulv, bardzo mi przykro, trzymaj się jakoś... Quote
Monia70 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Boze drogi:-( :-( :-( Nie moge uwierzyć.... Placze a łzy wcale nie przynosza ulgi DLACZEGO DLACZEGO..................... Madziu,co powiedzieć.......... Chyba tylko, ze rozumiem twoj bol.......... Miluniu,dla Ciebie perelko*************** Quote
Neris Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ulv, kochana moja cioteczko od pogaduszek... myślę o Tobie, trzymaj się... Quote
alispo1 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 :-( ulv-trzymaj sie kochana...:placz: Quote
Monia70 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Nie moge sie otrzasnac :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Olesia.b Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ulv, myślę o Tobie. Dałaś Milusi najpiękniejsze chwile i to one przy Tobie pozostaną. I zyskałaś osobistego Aniołka Stróża tam na górze. Terza to ona będzie się Tobą opiekować... Milusia ['] Quote
Celina12 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Tak bardzo mi przykro..:-(:-(:-(-jestem myślami z Tobą ULV.... MILUSIA [*] Quote
Madziek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ulv walczyłyście z Mileną bardzo dzielnie, dałaś jej wszystko czego potrzebowała, żeby być Szczęśliwym Psem. I właśnie taka odeszłą - szczęśliwa. i to jest najważniejsze. Miluniu [*] Quote
madzia20sosnowiec Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Magda dowiedziałam się wczoraj, tak mi przykro :-( Miluś opiekuj się tam u góry Gajeczką, Cacusiem, Bajankiem, Atosem i innymi naszymi przyjaciołmi [*] Quote
beka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Nie napiszę że wiem co czujesz bo nie wiem.. Ale wspólczuje Ci z całego serca.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Kochana Milenko, my pamiętamy.. :-( Ulv, jesteśmy z Tobą na dobre i złe.Wiesz o tym.:-( :-( :-( Quote
Edi100 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ulv, niewiem co napisać. Tak mi przykro:placz: Milenko(*) Quote
Bushak Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ulv - brak słów, by wyrazić, jak bardzo Ci współczuję... :(:(:(:-(:-( Dla Mili: [*] [*] [*] Quote
yewcia1 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Biedna ciotka Ulv :-( Mila miała taki piękny domek i superowe towarzystwo - teraz słoneczko siedzi sobie na chmurce i się do Ulv uśmiecha. Quote
MagYa^^ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Przykro Mi :( Milenko dzis ciotka Cię nie poznala.. Ale wciaz jestes obecna w serduszkach swoich domownikow. Biegaj po cieplych, zielonych rajskich krainach. :candle: Quote
ulvhedinn Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Bardzo Wam wszystkim dziekuję... Nie mogłam wczesniej sie zmusić do wejścia na dogo, ból był zbyt wielki:-( To tak strasznie boli, tym bardziej, ze stało sie zupełnie nagle, bez ostrzeżenia, w momencie, kiedy i Mila i ja czułysmy sie szczęsliwe... Jeszcze chwilę wcześniej myślałam "jak ona pięknie wyglada na tle tych rudych liści"... jeszcze tarzała sie z pomrukami szczęścia... buszowała po zaroślach.... a chwilę później juz jej po prostu nie było:-( Przecież to nie miało być tak- przecież nawet nie zdążyłam sie pożegnać... Wczoraj spadł pierwszy śnieg- o dwa dni za późno:placz: Quote
justynavege Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ulv.............. nie masz czasu na rozpacz........ sama wiesz........... gdyby nie TY............ Misia np ............ :loveu: Quote
Monia70 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ulv, kochana ! Wiesz, jestem teraz na nocnym dyrzurze.Przed chwilą skonczyłam reanimację 53 letniego męzczyzny.On tez odszedł od rodziny nagle, bez pożegnania.Odszedł praktycznie na oczach zony i syna..... Oni ,tak jak i Ty nie zdążyli sie pozegnac.... To jest okropnie straszne i trudne do przejscia :shake: :shake: :shake: Pamiętaj, że nie jestes z tą smiercią sama . Quote
Seaside Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ulv - Mila odeszłą jako najszczęśliwszy psiak pod słońcem - dzięki Tobie ['][']['] Quote
andzia69 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 strasznie mi przykro:-(:-(:-( Mila to dla Ciebie. Śpij spokojnie Quote
zurdo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Mila (*) (*) (*) Ulv, bardzo Ci współczuję. Nie zdążyłaś się pożegnać... Wierz mi, pożegnanie psa chorego na chłoniaka nie przynosi ulgi... Dni rozpaczliwej walki, potwornego cierpienia, gaśnięcia w oczach, zastanawiania się, czy to już, czy jest jeszcze nadzieja... Mila nie cierpiała, odeszła kochana i szczęśliwa, zaoszczędziła Ci strasznych widoków i strasznych decyzji. Quote
Hippies Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Miluś Skarbie to dla Ciebie <*> <*> <*> :placz: Tak bardzo mi przykro, brak słów, nie potrafię wyrazić tego co czuję :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Monia70 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Mileńko !!! Bądz szczęśliwa po tamtej stronie. Tam przynajmniej nie ma huków i wystrzałów. Quote
Recommended Posts