ulvhedinn Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 No, kochane cioteczki po prostu:loveu: A Milusia czuje się dobrze... Dzis miała kolejna chemię, i zrobilismy też badanie... W sumie jest lepiej niż mozna by sie spodziewac, węzły ładne, z krwia też nieźle, trochę anemiczna dziewczynka i mało płytek, ale poza tym świetnie:multi: Jutro zrobie rozliczenie bo sie potem nie połapie, w każdym razie dzis zapłaciłam 100 za Milę. A że przy okazji za króciutkie badanie Pałkiego, bo mi sie kundello cos ostatnio niemrawo rusza wybuliłam zdrowo.. to już inna bajka:roll: ale przynajmniej wiem, ze nic strasznego sie nie dzieje...;) Quote
loozerka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Cieszę się, ze udalo Wam sie pokonac na ten czas choróbsko, zdrówka Mili życzę z całego serca Quote
ulvhedinn Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Mileniasta czuje się jak na razie świetnie (puk, puk, odpukać:evil_lol: ). Jutro ostatnia chemia w tej serii, potem mamy przerwę... pewnie aż do "po-świąt" no chyba, żeby coś się działo. Na razie mam w chacie podchody, bo Mila usiłuje sobie przywłaszczyć wielgachną kość, którą Aksa dostała w prezencie, a Aksica ją potem równie podstępnie odbiera- w związku z czym w tej chwili np. Mila śpi z łapą na gnacie, a KrAksa czai się dookoła:evil_lol: Quote
fona Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Usciski dla ekipy. Chce wiecej filmikow!! Moze Mila tez sie zalapie? Quote
ulvhedinn Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Było: Aksa 0 Mila 0 Konga 97,0 wspólny 167,0 Wpływy: VikaBari 50,0 psiaki Celina12 50,0 Mila Magda S.? 15,0 bazarek "Zapomniany..." 37,0 Wydatki: Konga 2x50 = 100 Mila wet: 58+100 = 158 Aksa żarło 2x7,5 + 3x8 + 2x 7,5 + 12 = 66 Mila żarło ok. 80 Aksa, Mila, Konga fiprex w sprayu 30,0 odrobaczanie stada 25 zł Zostało: Konga 0 Mila 0 Aksa 0 Wspólny -45zł:-( Nie wliczam w koszty parówek treningowych Aksy:evil_lol: Słuchajcie, czy tylko ja mam taki problem? Chyba trafiłam na jakieś pchły mutanty, najpierw impregnowałam towarzystwo Frontlinem spot on, trochę tylko pcheł zginęło, teraz fiprexem juz drugi raz je zapsikałam i mam wrażenie że też nie do końca skutecznie... a pilnuję czasu kąpieli przed, niewylizywania, psykam dokładnie:shake: Poza tym trzeba było drobaczyć stadko, bo coś tam jednak w koo wyszło:roll: dobrze, że wet fajny i liczy hurtowo... No i niestety znowu mamy debet, a teraz zaraz kolejna chemia, dobrze, że już ostatnia w serii... Quote
fona Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Z bazarku na razie 10 zl. Pomysle, co tu zrobic, zeby bylo wiecej :-) Quote
la_pegaza Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ulv, a przeprałaś legowiska, dywany, etc? może tam się czają... Quote
ulvhedinn Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Przy KrA i Mili trzeba często prać, bo jednej zdarzają się wpadki, a w dodatku odleżyna zostawia krwawe ślady, a druga ma jeszcze problemy ze skórą i dosyć intensywnie wonieje:p zresztą kąty też zapsikałam.. Wstrętne owadziska:angryy: Quote
ulvhedinn Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 No dobraaa... pcheł jakby mniej:p Dzisiaj byłam z Milą na ostatniej w tej serii chemii, na razie jest świetnie, węzły niemal niewyczuwalne, tylko te pod szczęką troszkę większe, ale niewiele. Gruba apetyt ma, gania, jest wesoła, za to znowu usiłuje napadać na obce psy:mad: paskuda... Było: Konga 0 Mila 0 Aksa 0 Wspólny -45zł Wydatki: Wet Mila 80 zł Aksa witamina C+ selen organiczny 26,50 żarło 10 zł Zostało: Aksa, Mila, Konga 0 wspólny -161,50 ...a jeszcze muszę kupic leki, bo się kończą (Encortolon i Endoxan)... Quote
agusiazet Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ulv, wiele przelać nie mogę, bo grudzień jest cieńki finansowo, ale coś wspomogę!!! Żeby tylko czytać super opowieśći o wyczynach Twojej zgrai!!! Quote
yewcia1 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Seaside napisał(a):I co tam u Miluchny??? A czy można prosić o nowe foto ?:lol: Widzialam, że aparat pożyczony:loveu: Quote
ulvhedinn Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Na razie fotek za dużo nie ma... ale będą;) Na tej widać nowe posłanie w stylu militarnym:evil_lol: (i niestety bałagan też:oops: ) Poza tym Misiornica po raz kolejny rozwaliła mi chlebak i zżarła masło... :angryy: Quote
yewcia1 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='ulvhedinn']Na razie fotek za dużo nie ma... ale będą;) Na tej widać nowe posłanie w stylu militarnym:evil_lol: (i niestety bałagan też:oops: ) Poza tym Misiornica po raz kolejny rozwaliła mi chlebak i zżarła masło... :angryy: Śliczne te Twoje niuńki a Mila to do kaloryfera przywiązana za ogonek na niebieskiej smyczy:eviltong: Aksica z mordki podobna do mojej suni. Bardzo dziękuję za foty i za dary dla Uciechowa, które dowiozlaś;) Quote
ulvhedinn Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Wcale nie do kaloryfera, tylko do zabytkowej szafy trzydrzwiowej... :eviltong: Bałabym się, że kaloryfer ze ściany wyjdzie:evil_lol: Quote
Monia70 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Panny piękne :multi: :multi: :multi: Ulv-gdzie TY widzisz ten bałagan?????????????? Quote
yewcia1 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 :-( Ulv ma dziurę w psiej skarpetce :-( Mogę niestety tylko dziewczynki wesprzeć bazarkiem - bo mnie narazie państwo dotuje, a tej dotacji tyle co kot napłakał:-( Quote
karina1002 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 A wpłacać na AFN czy na prywatny Ulv? Quote
yewcia1 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 karina1002 napisał(a):A wpłacać na AFN czy na prywatny Ulv? Na AFN - psy Ulv;) Quote
yewcia1 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ulv zrób jakieś fotki - może taka świąteczna fota wspólna wszystkich 3 - pociech? Pusto tu jakoś gdzie wszyscy? Przy garach? Hesia z dogo spotkała :x-mas: i on coś do skarpetki podesłał. Hesia dziękuję;) Quote
ulvhedinn Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Przy jakich garach? Ja sie nic tylko po Polsce tłukę... a to w Uciechowie, a to w Kłodzku, a dziś w Krakowie, odwoziliśmy Pusię i dwa rottki z naszego schro...:razz: a w międzyczasie walczę z niepowodzeniami i mam tylko nadzieję, że przyszły rok będzie lepszy, bo w tej chwili jest gorzej niż źle:shake: Fotki będą, a jakże, obiecuję!!! Quote
Recommended Posts