Aga_Mazury Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [LEFT]oj Ulv...trzymaj się kobieto...ze swoją sforą...trzymamy kciuki za zdrówko Mili.....[/LEFT] Quote
ulvhedinn Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Ech, mało czasu mam na pisanie:shake: stąd cisza:oops: Zacznę od prośby do cioteczek, coby nie krzyczały na brak rozliczenia, ale... zgubiłam notes w którym zapisywałam wydatki i trzymałam bierzące rachunki:oops: :oops: :oops: mam nadzieję że w domu i sie znajdzie... Wczoraj w każdym razie zapłaciłam u weta 57 zł (i tak tanio, biorąc pod uwagę USG), porzednim razem za Kraksę 15, przedtem 10, a reszty nie pamietam:oops: Dużo dosyć wyszło na żarło... i na leki. Spróbuję jutro to odtworzyć i znaleźć notki... Milusia na całe szczęście nie ma ropomacicza (a taka ropa paskudna się jej snuje:placz:)... W pzryszłym tygodniu zaczyna się kolejna seria zastrzyków. Czuje się zaskakująco dobrze:lol: nawet biegac jej się ostatnio zachciało:painting: (a ciotka po 2godzinnym bieganiu z Aksą)... No i żeby jej przykro nie było, że Aks ma materacyk full wypas, to dostała łóżko- dosłownie!!! Taki materac gąbka na drewnie- część kanapy. No i już dawno nie widziałam takiego szczęśliwego bernardyna!!! Łapska wyciąga, mości się, wierci, układa tak i owak:evil_lol: wszystko z durnym uśmiechem na mordysi:evil_lol: normalnie radocha nie z tej ziemi! Quote
loozerka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 NIe krzyczymy :D. Ja to raczej sie zdziwiłam, ze tak bezwydatkowo ostatnio .... A dziewczyny, na nowych poslaniach to chyba juz teraz jak anioły spokojne bedą, co :evil_lol:? Będą spac, spac, spac....A jak tam kocis i najstarszy rezydent? Bez nowej posciółki ? Quote
fona Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Pozdrowienia od ciotki fony. Kurcze, kiedy te choróbska was opuszczą wreszcie... Quote
fona Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Pozdrowienia od ciotki fony. Kurcze, kiedy te choróbska was opuszczaą wreszcie... Quote
ulvhedinn Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 loozerka napisał(a):NIe krzyczymy :D. Ja to raczej sie zdziwiłam, ze tak bezwydatkowo ostatnio .... A dziewczyny, na nowych poslaniach to chyba juz teraz jak anioły spokojne bedą, co :evil_lol:? Będą spac, spac, spac....A jak tam kocis i najstarszy rezydent? Bez nowej posciółki ? Oj niestety nie bezwydatkowo, nie:shake: A dziewczyny szczęśliwe jak prosiaczki w pokrzywach w swoich łóżeczkach... "staruszek" Pałki (13 lat skończył 21.09!!!) nie ma łóżeczka, bo w nocy śpi ze mna:oops: a w dzień korzysta z pozycji rodzynka (jedyny pełnoprawny mężczyzna w domu!) i śpi a to w moim wyrku, a to z którąś dziewczyną:evil_lol: albo na krześle:evil_lol: A kocisko ma juz posłań po domu kilka w różnych strategicznych punktach, zresztą najmilszym miejscem jest zakazany blat kuchenny, bo tam świeci słońce długoo... A to Pao w ulubionym miejscu... ...i w pańciowym łóżku:evil_lol: śpiewa sobie:evil_lol: Quote
rybon36 Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 ulv napisz mi na pw co z tym ropomaciczem, to Ci powiem, jak ominąć te wydatki Quote
rybon36 Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 ulv napisz mi na pw co z tym ropomaciczem, to Ci powiem, jak ominąć te wydatki Quote
loozerka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Ulv, a ja to ostatecznie chcialabym się dowiedzieć, jak staruszek ma na imie, bo mam wrazenie, ze ciagle jakies inne się pojawia i nie moge zapamietac- jzu chocby na tej stronie jest Pałko/a/ek, Pao- mi juz się lekko merda :oops: Quote
Anza&Hacker Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Ja osobiście myśle, że staruszek ma na imie Pao - a cała reszta to i tak przecież różne formy tego samego imienia, więc w sumie co za różnica, z którego się wywodzą;) Quote
Seaside Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Hej hej! Co tam u Was słychać dziewczyny (i chłopaki :) ) po weekendzie??? Quote
ulvhedinn Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Niedobrze... to jednak początek ropomacicza. Zaraz z rana napisze PW do Rybonka, może coś doradzi, bo w tym tygodniu jak na razie leki kosztowały 130 zł a wet 145zł :flaming: Najgorsze że mam kłopoty z rozliczeniem tego wszystkiego dokładnie:shake: może juutro się uda... w każdym razie na pewno jestem na ostrym minusie. A to dopiero początek miesiąca... Quote
rebellia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Dziewczyny podbijam- pomoc się przyda :( Quote
przyjaciel_koni Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Pokaż się chorutka suczusiu na 1 stronie !!!!! Pilnie pomoc potrzebna !!!!! Quote
Madziek Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Ulv w najbliższych dniach wyślę Ci 10 zł - wiem że to jest śmiesznie mało, ale tylko tyle mogę, a może chociaż troszkę karmy za to kupisz. Moje psiaki też chorują i też zostawiliśmy ostatnio trochą tej kasy u weta... Quote
ulvhedinn Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 W sytuacji kiedy jest 6 dzień miesiąca a ja ma w portfelu 140 zł... i coś drugie tyle długu...:cool1: Miśka dostaje lek na obkurczenie macicy- Dinolytic. Robię jej zastrzyki:cool3: Straszył mnie wet jakie to moga byc objawy po podaniu, że może się trząść, wymiotować, a ona tylko trochę dyszy i się ślini:razz: Ale i tak chyba będzie sterylka, Rybon mówi, żeby zrobić, wyniki ma naprawdę niezłe, więc... Tylko wolałabym żeby ją operował dr. Rajczakowski, a nie chcę urazic dr. Kanzawy:roll: No i chyba pomoże mi Emir, kochana... Quote
loozerka Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Magda, wyśle 100 zł, w tej chwili bardzo Ci potrzebne, ale z góry przepraszam, ze naprawde potem nie będę juz mogła :(. Chyba potem wyslę, bo moj bank ma przerwe techniczna- co się dziwic zreszta, kto o tej porze się sprawami finansowymi zajmuje :D Quote
ulvhedinn Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Dziewczyno ja po nocach sie tłukę, ale ty to już przebijasz wszystko:crazyeye: Szósta rano, a ona nie śpi:shake: Jeśli nie możesz- nie wysyłaj kaski i tak mi ogromnie pomogłaś:Rose: :Rose: :Rose: Quote
loozerka Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Magda, jesli nie mogłabym wygospodarować tej 100 to nie pisalabym. Mowię o przyszłości, byś mogła coś planować, czegoś nie. A moje ranne wstawanie to po 1) całotygodniowa orka, po ktorej wczoraj usnełam przed 21 chyba ( więc ile mozna spac ;) ) no i pies, ktoremu pęcherz od 20 juz nie wytrzymywał :) A w ogole, to na starość mi się chyba tak robi, jeszcze ze 2-3 lata temu to o 6 mogłam co najwyzej się kłasc spac, nie wstawac ...a teraz :(( Wysylam kaskę, chyba juz konto dziala :) Quote
loa Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Poczytałam Twoje historie i popłakusiałam.Ależ Ty masz dziewczyno serducho! Po 10 cosik wyśle, niestety nie dużo bo nie zarabiam :( Nr konta wciąż taki sam jak na pierwszej stronie? Quote
ulvhedinn Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Wciąż ten sam... Dziękuję :lol: :lol: :lol: Zastanawiam sie,czy można naświetlać też Misi skórę tą lampą co przyjechała do Aksy... W poniedziałek ustalę co i jak ze sterylką. Rozliczenie (prawie mi się udało wszystko odtworzyć...) 17.09 było: Aksa 0 Mila 124,0 wspólny 58,0 Wena 62,0 Wpływy: AFN 30,0 psiaki Seaside 30,0 psiaki Loozerka 60,0 psiaki Poza tym Witchpati kazała przesunąc pieniądze z Weny na Aksę i dorzuciła 100 zł, które zużywałam osobno na dokarmianie Mili (ma jeść głównie mięso i tłuste + jarzyny, ograniczyć węglowodany, więc tanio nie jest...) i niestety też już wyszło, tzn ma jeszcze żarło na jakieś trzy dni... Wydatki: Żarło suche Aksy: 2x8,5+ 3x7,5 + 19,25= 58,75 Aksa wet: 10+15+10=35,0 Mila wet: 90+ 57+ 145 =292,0 Mila leki: 119,84 Zostało: Mila -109,84 Aksa -31,75 wspólny 0 :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
ulvhedinn Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 :lol: :lol: :lol: Fona Prawdopodobnie w piątek będzie sterylka.... mam stresa:-( Quote
ulvhedinn Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Jutro sterylka.... Okropnie się denerwuję, bo to duże ryzyko i nie wiadomo, jak się "zachowa" choroba (chłoniak) po takiej interwencji...:shake: Ale z Misi ciągle sączy się ropa, a w dodatku, gdyby nawet udało sie wyleczyć ropomacicze, to może być tak, że przy następnej cieczce, znowu historia się powtórzy:shake: więc chyba trzeba podjąć to ryzyko. Rybon też tak mówi. Trzymajcie kciuki bardzo mocno!!!! Jutro zrobię rozliczenie bo wpłynęła kaska od AFN i paru osób:lol: Quote
Recommended Posts