Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miluniu (*) :-( pomożesz Hippiesowi przejść tam do Was na górę ??

On się nie boi, ale ja będe spokojniejsza wiedząc, że jesteś tam i czekasz na niego z machającym ogonkiem :placz:

Bardzo Cie proszę jak przyjdzie ten czas .... to pomóż mu tam na górze żeby nie czuł się samotny ....

On tak nie lubi być sam, wiesz nigdy nie zostawał sam nawet w domu, boję się będzie mu tam bardzo nas brakowalo, więc jak możesz to .... pomóżmu się tam zadomowić... :placz:

Posted

Hippies...:-( mam nadzieje, ze to jeszcze nie tak szybko...

Miluniu- czy tam gdzie jesteś masz śnieg? Zawsze tak kochałaś się w nim turlać i wcinać biały puch... U nas teraz jest mnóstwo sniegu... Pałek i KrA szaleją... a Ciebie nie ma:-( :-( :-(

Posted

Kiedy odszedł nasz pies...samo mi się jakoś napisało...ale do dziś apmietam co czułam jak to pisałam:
Ci co odchodza wciąż żyją w nas...
w naszych wspomnieniach...tam jest ich czas...
a w nas choć smutek i ból ogromny...
to przekonanie jest też niezłomne...
że to nie koniec, że przyjdzie pora...
kiedy rozzstania nadejdzie kres...
przybiegnie do nas ta doża sfora...
nie będzie bólu, nie będzie łez...

Oni czekają i my czekamy...
nadzieję w sercu ogromną mamy...
że tam ... w przestworzach, gdzie dziś biegają...
same radości i kości mają...
że już nie cierpią...uważnie patrzą...
kiedyś na pewno nas znów zobaczą.

MOLKAS

Posted

Berus tez uwielbial snieg :placz: dwu godzinny spacerek w taka pogode to bylo i tak za malo....a ze mial gdzie pobiegac bo mieszkal pod krakowem i za jego domkiem nie bylo juz innych domow....no to mial sie gdzie wyszalac.....:placz:.....w zeszlym roku na jednym z takich spacerkow zaczal gonic dwie sarny....to byl kochany bernardyn....zreszta wszystkie sa kochane:placz:

baaaardzo za nim tesknie....

Posted

Wiecie... Wczoraj śniła mi sie Mila. Taka piękna jak nigdy... puchata... bialutka... I jak nigdy tutaj sie nie zdarzało, bawiła sie z psami, wesoła, taka swobodna i usmiechnięta.... Wołałam ją, wołałam!! A ona tylko się obejrzała machając ogonem i odbiegała coraz dalej z jakimś łaciatym dużym psem i chudym jasnym owczarkiem...
Biegła lekko, wesoło, jakby ktos zabrał od niej cały ciężar przejść i chorób...

Posted

Dała ci znac, ze u niej wszystko w porządku, zebys sie nie martwiła. Tam jest zdrowa i szczęśliwa, a to najwazniejsze. My musimy sobie sami poradzić z ta pustka jaka zostawiły po sobie nasze psiaki.

• 3 weeks later...
Posted

Misiaczku, ciągle nie mogę zrozumieć... Zostawiłaś po sobie taką pustkę i taki ból... i puste posłanie, osierocone miski, zakurzoną już obrożę.... a jeszcze w lipcu byłaś taka szczęśliwa w lesie... we wrześniu na grodzie spałaś tak ufnie i słodko koło paleniska, cholera, przecież miałyśmy na wiosnę znów jeździć razem "do Wikingów"?
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Zdrowych i spokojnych i szczęśliwych Świąt Wielkiej Nocy dla Ciebie i Twojej Pańci, pamiętaj aby w końcu dorwać króliczka :cool3: lub kurczaczka :evil_lol: