ulvhedinn Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Jak na razie odpukać bardzo dobrze:multi: Węzły nieduże, przybrała ładnie na wadze, humor ma świetny, apetyt też:cool1: - właśnie wszamała 1,5 kg korpusów...:roll: Na spacerach chce się bawic, turla się w trawie (no nie zawsze tylko w trawie:evil_lol: ) Oby tak było jak najdłużej!!!! PS. wiem wiem, muszę zrobic rozliczenie:oops: ...jutro, dobrze?? Quote
loozerka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Magda, napisz, jak stoisz z karmą. Wiem , ze jakąs ilość dostałas- masz ją jeszcze, czy skonczyla się? Quote
karusiap Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 nie wiem skad moj poprzedni post znalazl sie bo troche w nieodpowiednim miejscu:)jak tam dziewczyny??trzymamy mocno kciuki i calujemy z moja gromada:loveu: czy potrzebna jakas pomoc?? Quote
alispo1 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 magda-jakbys potrzebowala jakiejs karmy dla psiakow to na Grunwaldzkiej w Murenie jest ostatnio sporo probek roznych-kocie rozdajemy na biezaco kociarom,ale psie czesto sa-na pewno royale rozne,belcando,nie pamietam co tam jeszcze,jak o cos poprosisz,ze potrzebujesz dla jakis bid to cos dostaniesz,wiadomo,male porcyjki ale zawsze troche latwiej utrzymac bidy--z reszta do wszystkich wroclawian to info adresuje-tylko nie schodzcie sie zbyt licznie,bo to dosyc dziwne bedzie-ja tam jeszcze pracuje od swieta;) Quote
ulvhedinn Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Dzięki Alicja:lol: zawsze się przyda, bo ta banda pożera takie ilości, że czesem to sie zastanawiam, gdzie te potffory to mieszczą??:evil_lol: W tej chwili dokupuje na bieżąco, na szczęście w zaprzyjaźnionym sklepie mi często taniej sprzedają (odbiorca hurtowy:evil_lol: ) ale nie ma chyba takiej ilości, która by nie zniknęła:roll: Quote
ulvhedinn Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Misia czuje się świetnie, biega, podskakuje, łapie patyczki:evil_lol: A co do apetytu- wczoraj ukradła z kuchni i pożarła 7 jajek... MOICH JAJEK!!!!!:angryy: No i teraz ciotka ulv nie ma na śniadanie ulubionej jajecznicy:placz: Quote
loozerka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ulv- czy one naprawde potrafią otworzyć sobie same lodówkę? A jak z uszczelką sobie radza- u mnie to diabelstwo tak zasysa, ze ja mam czasem problem z otwarciem- a posiadam dłoń z kciukiem przeciwstawnym ;) Quote
karusiap Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 ulv czy potzrebujesz jakiejs pomocy?? Quote
ulvhedinn Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Oj potrafią...:evil_lol: W zasadzie to Pałek je nauczył. Aksa to otwiera również szafki kuchenne... łapie za gałki i ciągnie:mad: Pao umie bardzo dużo dziwnych rzeczy, chodzi po drabinie i siatce, otwiera klamki... Quote
agusiazet Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ulv, Twoje stadko jest niesamowite, mój kundel umie tylko psie sztuczki i pięknie żebrze, bo wielki żarłok z niego!!! Quote
ulvhedinn Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Było: Mila 0 Aksa 0 wspólny - 5,90 Wpływy: Irma 100,0 łysolka loozerka 70,0 psiaki Rossa 30,0 Mila loozerka 80,0 psiaki Pacific Aksa 50,0 AFN 120,0 Konga AFN 222,0 psiaki Wydatki: Mila wet 30+58+58=146zł Mila żarło 25+20+ok.30 zł=75 zł Mila zioła(brzoza) 2,50 Aksa żarełko 2x7,5+8,5+4x7,5=61zł Konga hotelik 2x50 Konga maść 22,99 (23zł) Bazarek rozliczę osobno, bo po pierwsze muszę się połapać:oops: , a po drugie jednak odliczyć część kosztów (karabińczyki, wysyłka itp...) :oops: Zostało: Aksa 0 Mila 0 Konga 97,0 wspólny 167,0 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: No fakt, muszę kupić zapas żarełka dla KrAksy i Mili no i jutro kolejna chemia:roll: ale na razie jesteśmy do przodu i to się liczy:evil_lol: Quote
loozerka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ja tylko chcialabym podkreślić, ze ta druga wpłata ode mnie - 80 złotych -to tylko częściowo moja "zasługa" - pieniądze w kwocie 50 złotych pochodzą z aukcji oddłużeniowej, do ktorej link prowadzi z mojego banerka- na allegro zostały wystawione przez paulinę ksiązki zalegające w mojej piwnicy i zostały zakupione przez ludzi, dodatkowe 20 zł to koszty przesyłki, ktore od tych osob otrzymalam i zdecydowałam się pokryc sama, ale zgode na przesłanie tej kwoty bezposrednio do Ulv dały dziewczyny najaktywniej uczestniczące w akcji, te, ktore wymyśliły ją i ciągną- Przyjaciel koni, Kostek i Czarodziejka Quote
ulvhedinn Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
karusiap Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 czesc pieniazkow jakie uzyskam z bazarku przesle dla Was ulv.. Quote
Seaside Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Co tam nasza Milena porabia?? Mam nadzieję, że pomaga Ci Ulv pozbierać się w te goopie listopadowe wieczory?? :loveu: Quote
ulvhedinn Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Aha pewnie że pomaga, trudno siedzieć smutno w kąciku, jak przybiega wesoły bernardyn i rycząc szturcha cię nosem... a jak trzeba to i łapą przywali dla zabawy:evil_lol: Quote
Seaside Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 A fotek Miluchny to już chyba dawno ciotka nie wstawiałaś co??? :mad: :mad: Do weta jeszcze chodzicie? Quote
ulvhedinn Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Oj chodzimy, chodzimy- chemia raz na tydzień:roll: A fotek nie ma bo cioteczka nie ma aparatu:-( i szybko nie będzie miała:-( Quote
Seaside Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Wystaię dziś jeszcze zimowo-pachnącą świeczkę i .....flet :evil_lol: na bazarku. Myślisz że ktoś będzie reflektował??:cool3: Piękny drweniany ręcznie malowany, cepeliowski :) więc pograć to raczej sobie nie można - pogwizdać raczej :razz: Na psy powinno działąć :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Żeby jeszcze na dogociotki zadziałał...:evil_lol: Byłyśmy dziś u weta ... i ... jest lepiej niż się spodziewał!!!:multi: Węzły są prawie niewyczuwalne, żadnych wfektów ubocznych nie widać, Mila czuje się świetnie:multi: :multi: :multi: Tzn... ja wiem, że z tą wstrętną chorobą tak naprawde nie da sie wygrać, ale zamierzamy dalej walczyć i urwać jak najwięcej czasu....:diabloti: Quote
Celina12 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 No wreszcie tu jestem-też postaram sie pomóc-coś wpłacę-jeszcze w listopadzie-i na bazarek skoczę-:lol:.Trzymajcie się-wiem co to znaczy choroba i to taka na całe życie-:-( Quote
Seaside Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 A celinka to już na bazarku działa, jak nikt nie wylicytuje to nawet flet zdobędzie :loveu: A wszystko dla Miluni :loveu: Quote
Recommended Posts