Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak na razie odpukać bardzo dobrze:multi: Węzły nieduże, przybrała ładnie na wadze, humor ma świetny, apetyt też:cool1: - właśnie wszamała 1,5 kg korpusów...:roll: Na spacerach chce się bawic, turla się w trawie (no nie zawsze tylko w trawie:evil_lol: ) Oby tak było jak najdłużej!!!!

PS. wiem wiem, muszę zrobic rozliczenie:oops: ...jutro, dobrze??

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem skad moj poprzedni post znalazl sie bo troche w nieodpowiednim miejscu:)jak tam dziewczyny??trzymamy mocno kciuki i calujemy z moja gromada:loveu:
czy potrzebna jakas pomoc??

Posted

magda-jakbys potrzebowala jakiejs karmy dla psiakow to na Grunwaldzkiej w Murenie jest ostatnio sporo probek roznych-kocie rozdajemy na biezaco kociarom,ale psie czesto sa-na pewno royale rozne,belcando,nie pamietam co tam jeszcze,jak o cos poprosisz,ze potrzebujesz dla jakis bid to cos dostaniesz,wiadomo,male porcyjki ale zawsze troche latwiej utrzymac bidy--z reszta do wszystkich wroclawian to info adresuje-tylko nie schodzcie sie zbyt licznie,bo to dosyc dziwne bedzie-ja tam jeszcze pracuje od swieta;)

Posted

Dzięki Alicja:lol: zawsze się przyda, bo ta banda pożera takie ilości, że czesem to sie zastanawiam, gdzie te potffory to mieszczą??:evil_lol: W tej chwili dokupuje na bieżąco, na szczęście w zaprzyjaźnionym sklepie mi często taniej sprzedają (odbiorca hurtowy:evil_lol: ) ale nie ma chyba takiej ilości, która by nie zniknęła:roll:

Posted

Misia czuje się świetnie, biega, podskakuje, łapie patyczki:evil_lol: A co do apetytu- wczoraj ukradła z kuchni i pożarła 7 jajek... MOICH JAJEK!!!!!:angryy: No i teraz ciotka ulv nie ma na śniadanie ulubionej jajecznicy:placz:

Posted

Ulv- czy one naprawde potrafią otworzyć sobie same lodówkę? A jak z uszczelką sobie radza- u mnie to diabelstwo tak zasysa, ze ja mam czasem problem z otwarciem- a posiadam dłoń z kciukiem przeciwstawnym ;)

Posted

Oj potrafią...:evil_lol: W zasadzie to Pałek je nauczył. Aksa to otwiera również szafki kuchenne... łapie za gałki i ciągnie:mad:
Pao umie bardzo dużo dziwnych rzeczy, chodzi po drabinie i siatce, otwiera klamki...

Posted

Było:
Mila 0
Aksa 0
wspólny - 5,90

Wpływy:
Irma 100,0 łysolka
loozerka 70,0 psiaki
Rossa 30,0 Mila
loozerka 80,0 psiaki
Pacific Aksa 50,0
AFN 120,0 Konga
AFN 222,0 psiaki

Wydatki:
Mila wet 30+58+58=146zł
Mila żarło 25+20+ok.30 zł=75 zł
Mila zioła(brzoza) 2,50

Aksa żarełko 2x7,5+8,5+4x7,5=61zł

Konga hotelik 2x50
Konga maść 22,99 (23zł)

Bazarek rozliczę osobno, bo po pierwsze muszę się połapać:oops: , a po drugie jednak odliczyć część kosztów (karabińczyki, wysyłka itp...) :oops:

Zostało:
Aksa 0
Mila 0
Konga 97,0
wspólny 167,0

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

No fakt, muszę kupić zapas żarełka dla KrAksy i Mili no i jutro kolejna chemia:roll: ale na razie jesteśmy do przodu i to się liczy:evil_lol:

Posted

ja tylko chcialabym podkreślić, ze ta druga wpłata ode mnie - 80 złotych -to tylko częściowo moja "zasługa" - pieniądze w kwocie 50 złotych pochodzą z aukcji oddłużeniowej, do ktorej link prowadzi z mojego banerka- na allegro zostały wystawione przez paulinę ksiązki zalegające w mojej piwnicy i zostały zakupione przez ludzi, dodatkowe 20 zł to koszty przesyłki, ktore od tych osob otrzymalam i zdecydowałam się pokryc sama, ale zgode na przesłanie tej kwoty bezposrednio do Ulv dały dziewczyny najaktywniej uczestniczące w akcji, te, ktore wymyśliły ją i ciągną- Przyjaciel koni, Kostek i Czarodziejka

Posted

Wystaię dziś jeszcze zimowo-pachnącą świeczkę i .....flet :evil_lol: na bazarku.
Myślisz że ktoś będzie reflektował??:cool3:
Piękny drweniany ręcznie malowany, cepeliowski :) więc pograć to raczej sobie nie można - pogwizdać raczej :razz:
Na psy powinno działąć :evil_lol:

Posted

Żeby jeszcze na dogociotki zadziałał...:evil_lol:

Byłyśmy dziś u weta ... i ... jest lepiej niż się spodziewał!!!:multi: Węzły są prawie niewyczuwalne, żadnych wfektów ubocznych nie widać, Mila czuje się świetnie:multi: :multi: :multi:

Tzn... ja wiem, że z tą wstrętną chorobą tak naprawde nie da sie wygrać, ale zamierzamy dalej walczyć i urwać jak najwięcej czasu....:diabloti: