Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana-pewnie że zagląda!!!!!
O was się nie da zapomnieć :loveu:
Tylko w Jeleniej trochę szaleństwo jest - dziewczyny wyciągają sporo psów w tragicznym stanie i troche mam zaprzątniętą głowę :roll:

Posted

niestety :( ale mamy parę happy endów też :) do wrocławia w pon mój TZ zawiezie jamnisia z Jeleniej. Dwa dni porezyduje u nas hihi - ciekawe co na to powie moja jamnikowata diablica :evil_lol:
Ulv - we Wrocłąwiu to jakieś same złote serca :loveu:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Hej, zagląda tu ktoś jeszcze?:-(

Zaglądam tu codziennie , a nieraz nawet kilkakrotnie . czekając niecierpliwie na wieści o Mili - dobre wieści :lol:
Trzymam za nią kciuki:lol:

Posted

No to macie dobre wieści: Mila czuje się dobrze, ma dobry humor. Wet mówi zresztą, że na jajnikach miała rzeczywiście paskudne guzy i że to mogło jej dokuczac i bolec... Stąd poprawa samopoczucia jest tak wyraźna :p

Posted

A całkiem całkiem... Wczoraj wystraszyła śmiertelnie ulubionego sąsiada, podkradła się cicho, a potem przywitała się, szturchając go nochalem i rycząc radośnie uuu!!! Na szczęście ten sąsiad lubi Miśkę, więc jak się pozbierał to ja wytarmosił:evil_lol:

Zostało:
Aksa 0
Mila 0
wspólny -88,59 = -88 zł

Wpływy:
20 + 8 za obróżki

Wydatki:
Żarło Aksy 3x 7,5= 22,5
żarło Mili... ech nie mówmy o tym:shake:

Zostało:
Mila 0
Aksa 0
wspólny -82,5

Posted

No miał... bo poprzednią taką w czaszki ukradli mi z rowerem:angryy: i chciał teraz czerwoną... trudno kupie mu coś innego albo pożyczę niebieską od Aksy:evil_lol:

PS. Fona, przyszedł MP. baaardzo dziękuje...

Posted

Monia tez zaglada do waszych wątków .Zaglada jak tylko nie jest w pracy, a że pracuje na okragło (i po 24 h/dobę) to z czasu dobowego zostaje niewiele:shake: :cool1: :cool1:
Dziewczynki kochane !
Co to sa bandanki ?:oops:

Posted

Takie chusteczki na szyję:evil_lol:

Mili rozrabia, więc sie czuje dobrze:lol: ale węzły niestety większe- przystopowanie leków przez sterylkę... o i od razu efekty:shake: w poniedziałek lecimy do weta, pewnie czeka Misię kolejna chemia na dniach... no i ok... tylko niestety skarbonka pusta i dziurawa:oops: a ciotka przed pierwszym to sama chleb bez okrasy i zabytkowe makarony wydłubane z szafki wcina...

Posted

Niestety ten miesiac był finansowo straszny:shake: mam nadzieję, że teraz będzie lepiej... suczydło się goi pięknie, była dziś na porządnym spacerze w lesie, bryka (hamuję ja nawet), jest wesoła i chyba spotkało ja to, o czym czytałam- "odmłodniała" po sterylce:lol: Mam nadzieję, że jeszcze długo będzie mogła wygrywać kolejne rundy z chłoniakiem i cieszyć sie życiem...

Posted

"Malutka" sie już chyba całkiem zagoiła, węzly wcale nie najgorsze, co prawda zaraz chemia, ale żle to nie wygląda!!! a raczej dobrze!!!! Wet powiedział, że te hormony szalone miały wpływ na chłoniaka i teraz może sie trochę wolniej rozwijać... i będzie łatwiej leczyć!
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: