Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulv, czy pieniązki na pieski można przesyłać ci na pryw konto??
Jeśli tak to wrzuć mi proszę na priv :)
Niedługo juz przecież wypłąta, a założę się że twoja ferajna potrzebuje duuuuuuużo więcej jesc niż moja :lol: (pies kot i rybki :) ), nie wspominając już o lekach :))
Zdjęcia są cuuudne :multi:

Posted

Misia dziś była straszna... najpierw zlała się rano w mieszkaniu:angryy: (no nie zdążyłam)... Potem mało nie przyprawiła mnie o zawał. Spała sobie na kanapie, grzecznie i cicho, więc ciotka oczywiście siedziała na dogo... I nagle potworny łomot!!!! Milusia przez sen wyprostowała łapska i odepchnęła się od ściany- oczywiście wylądowała na podłodze...:evil_lol: Miała nieopisanie wręcz głupią minę...

Posted

[quote name='ulvhedinn']A to moje cuda:evil_lol:

...ciociu, a dlaczego ty masz takie wielkie łapy..?

no comment

he he pokazałam mojemu TZowi to zdjęcie - spojrzał i zgłupiał: "nasza Drachma?!..."
otóż nasza Drachma wygląda jak klon Mili - i doskonale znamy klimaty ze zwaleniemsię z kanapy albo z nagłym odjazdem stołu w kuchni...:p

Posted

[quote name='kinga']he he pokazałam mojemu TZowi to zdjęcie - spojrzał i zgłupiał: "nasza Drachma?!..."
otóż nasza Drachma wygląda jak klon Mili - i doskonale znamy klimaty ze zwaleniemsię z kanapy albo z nagłym odjazdem stołu w kuchni...:p
Bo te wielkie psidła są takie cudownie fajtłapowate:loveu: Chętnie bym poznała twoja Drachmę...

Było:
Aksa 0
Mila 142,0
wspólny 88,0
Wena 82,0

Dzisiaj wydałam 10 zł u weta za Wenę (antybiotyk, p/bólowe i p/obrzękowe + odrobaczenie) no i 18,60 zł za karmę dla Aksy.

Zostało:
Aksa 0
Mila 142,0
wspólny 70,0
Wena 72,0

Posted

[quote name='ulvhedinn']Bo te wielkie psidła są takie cudownie fajtłapowate:loveu: Chętnie bym poznała twoja Drachmę...

ależ proszę Cię bardzo :p

no...może nie klon, ale blisko klona na pewno :evil_lol:

Posted

No, no podziwiam Cie naprawde ogromnie!!!
Napewno strasznie ciężko jest poradzić sobie z takimi psami:shake:
Nie wiedziałam, że wszystkie Twoje psiaki potrzebója pomocy... nie wiem jak wytrzymujesz... wiem, że na żywo nie wydawałaś się człowiekiem z załamaniem nerwowym^^":p

Ja teraz niestety nie mam co Ci dożucić, bo moje psisko ma zapalenie uszu więc na weta sama wydaje:-( ...ale jak go wylecze to postaram się coś dać:roll: Swoją drogą strasznie mi się Milusia podoba.... licze, że wydobrzeje(!)... a te chłonniaki i wszystkie dolegliwości, które dręczą Twoje pieski...:mad: