Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiara napisał(a):
Jestem i ja i mam znajomego co ma gospodarstwo zwierzaki maja dobre warunki:) Byki maja swoje imiona itp..:)

Chciałby więcej byczków i krówek?

• Replies 540
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam znajoma, ale ona tylko szczeniaczkami sie moze zajac ... wyczytalam, ze juz sa w DT.
Zapytam wiec, czy jakims malym sie moze zainteresuje.
Tragedia ... kolejna .....

Posted

A ja tak mysle o tych wszystkich zwierzakach anonimowych,jak muszą marznąć,=. Taka zima ........ Dobrze ,ze choć o tych swiat sie dowiedział i cos zaczyna isć ku lepszemu..

Posted

blueberrykiss napisał(a):
jestem z Wami... U nas w mieście jest facet co hoduje prosiaki spróbuje się z min skontaktować może będzie chciał krowę...

Dzięki !!! Jak coś, proszę o pilny kontakt.

Posted

NOWE wieści:

Szczeniaczki u Akadiane: mają się lepiej :). Ta większa sunia odważniejsza się zrobiła. Dwa maluszki też lepiej, nabierają sił. Poproszę Akadiane o zdjęcia.

I info od Dawida z Ekostraży jeszcze: "Potrzebujemy TYMCZAsów dla dwóch psów z łańcucha z Nowej Rudy - są tam na zdjęciach, 1 przy drzewie 2 przy budynku. Burmistrz zabrał je z łańcuchów. Tylko co dalej z nimi? Chcielibyśmy je zabrać od nich, a nie mamy gdzie. Krowy zostaną w tym tygodniu przekazane na naszą rzecz. Kilka osób się zgłosiło. Dziś będę znał szczegóły."

Także dzieje się i BARDZO POTRZEBUJEMY pomocy !!!! Tymczasy na wagę złota

Posted

Olena84 napisał(a):
Rozumiem, ze psy to samce?

Różne. Były trzy szczeniaki, które są już w DT, więc sunie też są. Te akurat, które zabrał burmistrz to psy chyba. Dopytam jak chcesz. Bardzo byłoby dobrze je zabrać, bo nie wiadomo gdzie trafią... może jakoś gorzej, niż miały na łańcuchu :( :( :(

Posted

yoko100 napisał(a):
same nieszczęscia:(

ogrom nieszczęść.... i ta bezsilność....:-(:-(:-(:-(:-(

w Kątach Wrocławskich jest hotel dla psów - znajoma właścicielki przygarnęła kiedyś onkę zabraną przez nas z ulicy, pani podobno kocha i przygarnia właśnie owczarki niemieckie.... czy jest jakiś wśród tych biedaków?
może "po drodze" zapytać w tym hoteliku ?

Posted

[quote name='go-ja']NOWE wieści:

Szczeniaczki u Akadiane: mają się lepiej :). Ta większa sunia odważniejsza się zrobiła. Dwa maluszki też lepiej, nabierają sił. Poproszę Akadiane o zdjęcia.

I info od Dawida z Ekostraży jeszcze: "Potrzebujemy TYMCZAsów dla dwóch psów z łańcucha z Nowej Rudy - są tam na zdjęciach, 1 przy drzewie 2 przy budynku. Burmistrz zabrał je z łańcuchów. Tylko co dalej z nimi? Chcielibyśmy je zabrać od nich, a nie mamy gdzie. Krowy zostaną w tym tygodniu przekazane na naszą rzecz. Kilka osób się zgłosiło. Dziś będę znał szczegóły."

Także dzieje się i BARDZO POTRZEBUJEMY pomocy !!!! Tymczasy na wagę złota
tez znalazlam człowieka ktory by zaopiekowal sie ale
skoro jzu macie to super....
Hubert powiedział tez ze przewoz teraz ich na odkrytej przyczepie to smierc dla nich
dlatego wezcie to pod uwage podczas przewozu,to musi byc zamkniety woz[planedkachociaz]

Posted

mari23 napisał(a):
ogrom nieszczęść.... i ta bezsilność....:-(:-(:-(:-(:-(

w Kątach Wrocławskich jest hotel dla psów - znajoma właścicielki przygarnęła kiedyś onkę zabraną przez nas z ulicy, pani podobno kocha i przygarnia właśnie owczarki niemieckie.... czy jest jakiś wśród tych biedaków?
może "po drodze" zapytać w tym hoteliku ?

Zapytaj proszę, może Pani przyjęłaby jakiegoś pieska lub dwa, postaralibyśmy się kupić karmę itd.
Dzięki !

Posted

giselle4 napisał(a):
tez znalazlam człowieka ktory by zaopiekowal sie ale
skoro jzu macie to super....
Hubert powiedział tez ze przewoz teraz ich na odkrytej przyczepie to smierc dla nich
dlatego wezcie to pod uwage podczas przewozu,to musi byc zamkniety woz[planedkachociaz]

Jeśli pan Hubert chce pomóc i zabrać, niech dzwoni. Te 3 osoby to byli ludzie do sprawdzenia, pogadania, nie wiem czy ktoś się już zdecydował. Proszę o kontakt.