Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Simbik,bo ty chcesz skręcić zaraz za mcdonaldem,a ja bym pojechała dalej,przejechała rondo i dopiero za tym dużym wieżowcem za rondem skręciła w prawo.Ale nie ważne i tak i tak się dojedzie:-)
No to do zobaczenia jutro.

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaraz pobiegam po galeriach i poogladam foteczki ze spotkanka:cool3:

qrcze niech juz wiosna bedzie:placz: chce przyjechac na spotkanko do lodzi :razz: i chce wracac jak czlowiek z miasta do siebie a nie czlowiek z bagien tak jak to wracalam z hermanowa:evil_lol:

Posted

ja bym chetnie sie spotkala w Łodzi.. ale niestety moj piesek nie zabardzo z innymi psiakami przepada.. i bylaby mala bitewka :mad:
a moze zamiast psa mozna wizasc swinke na smycz? :cool3:

Posted

Ayia napisał(a):
ja bym chetnie sie spotkala w Łodzi.. ale niestety moj piesek nie zabardzo z innymi psiakami przepada.. i bylaby mala bitewka :mad:
a moze zamiast psa mozna wizasc swinke na smycz? :cool3:

Co to znaczy, że nie przepada za innymi psami? Boi się ich czy wręcz odwrotnie ma jakieś agresywne wyskoki? Bo prawdę mówiąc w grupie psy zawsze zachowują się inaczej. Więc może warto spróbować.

Posted

wystarczy ze zobaczy jakies inne psy odrazu sie "jezy" i chce skoczyc :(
Z checia bym chciala sprobowac ale nie chce zeby ktoremus sie cos stalo..

Posted

Ayia napisał(a):

:) jak zobaczy wieksza grupe psow moze byc zupelnie inaczej:) moze okazac sie grzecznym psem :)
wazne jest zeby na poczatku byl na smyczy i wtedy mozna zaobserwowac zachowanie jesli nic nie robi nie zwraca uwagi to mozna probowac go spuscic ze smyczy :)

Posted

Ayia napisał(a):

Moja to zawsze jest "zjeżona" :evil_lol:

Ale tak serio. Beria jak jest na smyczy też potrafi czasami wyskoczyć do jakiegoś innego psa i to nie zawsze "sympatycznie". Ale jak spotykamy się na spacerkach i Beira jest w grupie innych psów, które bawią się i ganiają po polach/łąkach to nie ma najmniejszego problemu. Jeszcze ani razu nie miałam jakiś przykrych niespodzianek z tego powodu.

Posted

Givera napisał(a):
Moja to zawsze jest "zjeżona" :evil_lol:

bo to jezopies:grin:

poza tym jak trafi na silniejszego dominujacego samca to sie uspokoi troszke:evil_lol: juz ja takie sceny widzialam na dogospacerkach:evil_lol:
moja suka wyniosla z tych spacerow wszystko co najgorsze hahaha nauczyla sie szczekac rzucac na psy :evil_lol: ale co tam fajnie jest pojsc gdzies na wspolny spacer Tigra przynajmniej przy nodze ladnie chodzi :lol: :lol: :lol: :lol:
a swoja droga to kiedy łodz znowu wpadnie do pabianic??
chodzi mi o Tofisia:evil_lol: Tigra dawno na nikogo nie naskakiwala hahaha

Posted

evaxon napisał(a):

a swoja droga to kiedy łodz znowu wpadnie do pabianic??
chodzi mi o Tofisia:evil_lol: Tigra dawno na nikogo nie naskakiwala hahaha

Niestety Tofiś póki co ma zakaz psich szaleństw :shake: , aż mu się w pełni nóżka po kulawiźnie wyleczy, ale jakby co to mogę z Opą przybyć :diabloti: ...ona jest bardzo milutka :roll: .

Posted

simbik napisał(a):
Niestety Tofiś póki co ma zakaz psich szaleństw :shake: , aż mu się w pełni nóżka po kulawiźnie wyleczy, ale jakby co to mogę z Opą przybyć :diabloti: ...ona jest bardzo milutka :roll: .

:evil_lol: takkk Tigra kocha Opkie i jej zlodziejskie zapędy:evil_lol:
achhh czekamy do wiosny jak bedzie sucho i przyjedziemy do lodzi:multi:

Posted

No przecież wszystkie nasze psiaki są idealne i nie można im nic zarzucić:evil_lol:
Więc ja nie wiem od kogo Panienka Tigra nabrala złych manierów :lol:
Evaxon przyznaj się gdzie się z nią "włóczyłaś"???????:diabloti:

Posted

[quote name='Givera']No przecież wszystkie nasze psiaki są idealne i nie można im nic zarzucić:evil_lol:
Więc ja nie wiem od kogo Panienka Tigra nabrala złych manierów :lol:
Evaxon przyznaj się gdzie się z nią "włóczyłaś"???????:diabloti:
idealne , grzeczne, dzielace sie patykami, nie atakujace sie :loveu: :evil_lol: :evil_lol:
tak naprawde to ja tego wszytskiego nauczlam Tigre:evil_lol: brala ze mnie przyklad na spacerach:evil_lol:

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
to już wiemy z kogo przykład wzięła Tigra:-) Wypraszam sobie ostatnio Mika i Imbir dzielili się patyczkie na spacerze,a nawet bawili jednym.

haha no dobra to Tigra nie lubi sie dzielic:evil_lol: