simbik Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Zamierzam parkować przy działkach - pytanie czy tam się da przejechać ?? Ja ostatnio zdąrzyłam się już dwa razy zakopać :roll: . Jak nie przy działkach to jest jeszcze leśny parking, zawsze można się umówić za przejazdem kolejowym i tam poczekać, a potem pojechać razem. Puść mi impulsa na komórę, bo nie jestem pewna czy mam twój numer Quote
Polna Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 chicken napisał(a):Tak, wlasnie! To moja sasiadka (doslownie) :evil_lol::evil_lol: Polna! Chodzisz z nia na zajecia i nawet nie wiesz jak sie nazywa :mad: Nieladnie... Teraz to juz wiem, wybacznie ale mi ten psiuk na laba nie wygląda ;) Quote
simbik Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 My sobie odpuściliśmy dzisiejszą wyprawę na Lublinek - nasze autko mogłoby z tych zwałów śniegu nie wyjechać :shake: . Quote
Polna Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 mila_2 napisał(a):my wylądowaliśmy w Łagiewnikach:) trzeba było dzwonić :eviltong: Quote
mila_2 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Polna, ale my nie wiedzieliśmy, że tam pojedziemy;) tak jakoś wyszło;) Quote
chicken Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Polna napisał(a):Teraz to juz wiem, wybacznie ale mi ten psiuk na laba nie wygląda ;) Bo ma taka budowe... Quote
DiDDlina85 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 a my bedziemy w łagiewnikach w niedziele:) wreszcie jakies szkolenie blisko domu:) Quote
Polna Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='chicken']Bo ma taka budowe... Raczej przez ten charakterysyczny dresz na klatce i postawę bardziej wyzłową ;) Mile widziane takze inne psy :razz: Quote
Klaudia :-) Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Simbik,Chicken,Amigo i ja o której kończycie szkolenie w sobote? Może po skzoleniu poszłybyśmy na spacerek na pola?Ktoś jeszcze chetny na sobote? Quote
amigo i ja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 nie wiadomo czy będzie przez ten śnieg szkolenie w sobotę:shake:, ale jak by był to na spacerek po jestem baaardzo chętna:lol:!!...kończymy ok. 12:30... Polna: jaka fajna ulotka:D Quote
simbik Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Klaudia :-) napisał(a):Simbik,Chicken,Amigo i ja o której kończycie szkolenie w sobote? Może po skzoleniu poszłybyśmy na spacerek na pola?Ktoś jeszcze chetny na sobote? Ja to mam dwa kursy retkinia-widzew, tzn drugi z Opą i Benem na 14.15 Quote
simbik Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Już pisałam:shake: , że ja o tej porze to jestem w drodze z Teufelem do domu, i jadę po Opę i Bena, zeby je zawieść na szkolenie na 14.15 Quote
amigo i ja Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ja na spacerek o 12:30 jak najbardziej tak:) Quote
chicken Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ja tez... W sobote po szkoleniu :cool3: Klaudia a nie mozemy isc tam na ten plac zabaw?(tam gdzie bylysmy razem :P) :evil_lol: To teren zamkniety i ani Kesi ani Amigo nie zwieja :roll: Quote
Klaudia :-) Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Magda pomyślimy jak się spotkamy jak nie będzie tam ludzi to mozemy tam pójść na trochę,a potem się przejść. Quote
chicken Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Klaudia :-) napisał(a):Magda pomyślimy jak się spotkamy jak nie będzie tam ludzi to mozemy tam pójść na trochę,a potem się przejść. Oky...:lol::p Quote
tulasy Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Klaudia :-) napisał(a):Magda pomyślimy jak się spotkamy jak nie będzie tam ludzi to mozemy tam pójść na trochę,a potem się przejść. Proszę o wyjaśnienie dokładniejsze gdzie jest miejsce spotkania i jak tam ewentualnie dotrzeć. Ja z dwoma suczkami byśmy przyjechali. Michał + szpice Unga i Aura Quote
Klaudia :-) Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Michał to jest przy szkole podstawowej nr 33 na Widzewie,niedaleko McDonalda.Jak jedziesz z centrum to mijasz mcdonalda,rondo i przy takim wieżowcu skręcasz w prawo, jedziesz do końca drogi prosto a potem skręcasz w lewo i parkujesz gdzieś po prawej stronie przy ulicy. Jak wysiądziesz to po lewo i po prawo będą szkoły SP 33 to ta po lewej stronie. Wrazie jak będziesz miał problem zadzwon do mnie. Quote
chicken Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Klaudia :-) napisał(a):Michał to jest przy szkole podstawowej nr 33 na Widzewie,niedaleko McDonalda. A nie przy szkole 34? :confused: Obok tez jest liceum nr 32 :lol: Quote
Klaudia :-) Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 sorki tak to jest SP 34,a nie 33:-DTam jest jeszcze gimnazjum 29,a w tej szkole po prawej gim 34 i LO 32 Quote
simbik Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Klaudia :-)']Michał to jest przy szkole podstawowej nr 33 na Widzewie,niedaleko McDonalda.Jak jedziesz z centrum to mijasz mcdonalda,rondo i przy takim wieżowcu skręcasz w prawo skręcasz w prawo za Mc Donaldem - czyli pierwszy zjazd na rondzie, jedziesz do końca drogi prosto a potem skręcasz w lewo skręcasz w lewo na pierwszym skrzyżowaniu i parkujesz gdzieś po prawej stronie przy ulicy i odrazu skręcasz w prawo w osiedlową uliczkę a potem w lewo i jedziesz prosto na wejście do szkoły nr 34 - można zaparkować przed wejściem do szkoły po lewej stronie. Jak wysiądziesz to po lewo i po prawo będą szkoły SP 33 to ta po lewej stronie. Wrazie jak będziesz miał problem zadzwon do mnie. Przepraszam za korektę :lol:, ale z punktu widzenia kierowcy to bym wylądowała według tej trasy na Dąbrowie ;) . Quote
tulasy Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Powinienem trafi. Tą okolicę trochę znam. Dzięki za instruktarz. Michał Quote
Recommended Posts