Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zamierzam parkować przy działkach - pytanie czy tam się da przejechać ?? Ja ostatnio zdąrzyłam się już dwa razy zakopać :roll: . Jak nie przy działkach to jest jeszcze leśny parking, zawsze można się umówić za przejazdem kolejowym i tam poczekać, a potem pojechać razem. Puść mi impulsa na komórę, bo nie jestem pewna czy mam twój numer

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chicken napisał(a):
Tak, wlasnie! To moja sasiadka (doslownie) :evil_lol::evil_lol: Polna! Chodzisz z nia na zajecia i nawet nie wiesz jak sie nazywa :mad: Nieladnie...

Teraz to juz wiem, wybacznie ale mi ten psiuk na laba nie wygląda ;)

Posted

[quote name='chicken']Bo ma taka budowe...
Raczej przez ten charakterysyczny dresz na klatce i postawę bardziej wyzłową ;)

Mile widziane takze inne psy :razz:

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
Simbik,Chicken,Amigo i ja o której kończycie szkolenie w sobote?
Może po skzoleniu poszłybyśmy na spacerek na pola?Ktoś jeszcze chetny na sobote?
Ja to mam dwa kursy retkinia-widzew, tzn drugi z Opą i Benem na 14.15

Posted

Ja tez... W sobote po szkoleniu :cool3:
Klaudia a nie mozemy isc tam na ten plac zabaw?(tam gdzie bylysmy razem :P) :evil_lol: To teren zamkniety i ani Kesi ani Amigo nie zwieja :roll:

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
Magda pomyślimy jak się spotkamy jak nie będzie tam ludzi to mozemy tam pójść na trochę,a potem się przejść.

Proszę o wyjaśnienie dokładniejsze gdzie jest miejsce spotkania i jak tam ewentualnie dotrzeć.
Ja z dwoma suczkami byśmy przyjechali.

Michał + szpice Unga i Aura

Posted

Michał to jest przy szkole podstawowej nr 33 na Widzewie,niedaleko McDonalda.Jak jedziesz z centrum to mijasz mcdonalda,rondo i przy takim wieżowcu skręcasz w prawo, jedziesz do końca drogi prosto a potem skręcasz w lewo i parkujesz gdzieś po prawej stronie przy ulicy. Jak wysiądziesz to po lewo i po prawo będą szkoły SP 33 to ta po lewej stronie. Wrazie jak będziesz miał problem zadzwon do mnie.

Posted

[quote name='Klaudia :-)']Michał to jest przy szkole podstawowej nr 33 na Widzewie,niedaleko McDonalda.Jak jedziesz z centrum to mijasz mcdonalda,rondo i przy takim wieżowcu skręcasz w prawo skręcasz w prawo za Mc Donaldem - czyli pierwszy zjazd na rondzie, jedziesz do końca drogi prosto a potem skręcasz w lewo skręcasz w lewo na pierwszym skrzyżowaniu i parkujesz gdzieś po prawej stronie przy ulicy i odrazu skręcasz w prawo w osiedlową uliczkę a potem w lewo i jedziesz prosto na wejście do szkoły nr 34 - można zaparkować przed wejściem do szkoły po lewej stronie. Jak wysiądziesz to po lewo i po prawo będą szkoły SP 33 to ta po lewej stronie. Wrazie jak będziesz miał problem zadzwon do mnie.

Przepraszam za korektę :lol:, ale z punktu widzenia kierowcy to bym wylądowała według tej trasy na Dąbrowie ;) .