Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zimno...powiadasz? A to już gorzej:\ ale ważne ze nie bede musiała oglądać zacnej mej szkoły i grona pedagogicznego przez dwa tygodnie;)

uoo matko... ja chce mieć tą mature za sobąąąąą...a tu jeszcze rok<ściana>

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Givera napisał(a):
U nas niestety sobota odpada :placz: W soboty się szkolimy. Ale jeżeli ktoś by był chętny na niedzielny spacerek to zapraszamy.

Pewnie my się piszemy - ale jeszcze dam znać :lol: .

Posted

Polna napisał(a):
a moze na janowiem w niedziele ? My konczymy zajęcia o 11 (chyba, ze będą w szkole ;))

Czy ty jestes grupie z labradorka Neska? :cool3: Bo jesli tak to my najprawdopodobniej odwiedzimy Was w niedziele:multi:

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
Co do Widzewa to ja się mogę pisać na park 3-go maja na przykład;)

oo.. Park 3-go Maja to tuż przy mojej szkole:evil_lol: w czwartki pól mojej klasy przetacza się tamtędy na halę na wf;)

Posted

chicken napisał(a):
Czy ty jestes grupie z labradorka Neska? :cool3: Bo jesli tak to my najprawdopodobniej odwiedzimy Was w niedziele:multi:

Nie kojarzę ;) Moze Nesca chodzi na 11 do przedszkola ?
Ja jednak w niedziele nie mogę ( i na szkoleniu tez mnie nie będzie) bo ide się dredzić :razz:

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
Z tego co wiem Neska nie chodzi do przedszkola,to jest czarna labradorka,a jej pani to Kasia:-)

Tak, wlasnie! To moja sasiadka (doslownie) :evil_lol::evil_lol: Polna! Chodzisz z nia na zajecia i nawet nie wiesz jak sie nazywa :mad: Nieladnie...

Posted

mila_2 napisał(a):
wiadomo co z niedzielą??

My będziemy około 12 z Kasią Beirową na polach lublinkowych :lol: . My tzn. ja i Opa, bo Tofiś jeszcze szaleć nie może :shake: .

Posted

zobaczymy...Jutro Beta ma zaplanowana sterylkę i tak się zastanawiam czy z nią gdzieś dziś jechać czy lepiej zostać w Zgierzu żeby poszalała solo, zwłaszcza że dziś tylko śniadanie ma dostać a potem zero

btw. Teufla - czytałam w Waszej galerii - szybkiego powrotu do zrdowia życzę:)

Posted

:placz::placz::placz: własnie ścieliłam łóżko...Beta dostała cieczkę:placz::placz::placz:

btw. Kasia wpadniemy do Was na Lublinek. Czy spotkamy się przy tych działkach?? Napisz mi jak co sms'a bo ja teraz idę rwać włosy z głowy:placz::placz::placz: