aśka-od-dagona Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Zimno...powiadasz? A to już gorzej:\ ale ważne ze nie bede musiała oglądać zacnej mej szkoły i grona pedagogicznego przez dwa tygodnie;) uoo matko... ja chce mieć tą mature za sobąąąąą...a tu jeszcze rok<ściana> Quote
Polna Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 czy ma ktos moze kontakt do Basi od hovków ? Quote
bellatriks Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Polna napisał(a):czy ma ktos moze kontakt do Basi od hovków ? wydaje mi się, że Basia podawała swój numer gdzieś na ŁP :hmmmm: zaraz poszukam --------- I jest: 601721123 ;) Quote
Karilka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 To konkrety: Kiedy i gdzie spotkanko Łodzianie?:mad: Quote
mila_2 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 ja, Kris i p. Krzysztof od Borysa (spoza forum) umawiamy się wstępnie na sobote w Zgierzu...wiem, wiem wszystkim daleko:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Givera Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 U nas niestety sobota odpada :placz: W soboty się szkolimy. Ale jeżeli ktoś by był chętny na niedzielny spacerek to zapraszamy. Quote
simbik Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Givera napisał(a):U nas niestety sobota odpada :placz: W soboty się szkolimy. Ale jeżeli ktoś by był chętny na niedzielny spacerek to zapraszamy. Pewnie my się piszemy - ale jeszcze dam znać :lol: . Quote
Karilka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Taaak.... Kto by się chciał spotkać w ten weekend np? Quote
Klaudia :-) Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 to jeszcze zależy od pogody:-)Mika niestety nadal nie może za bardzo szaleć i w dodatku jest łysa,ale może na jakiś niedługi spacer pójdziemy.Może chociaż raz zróbmy spacerek na Widzewie??? Quote
Polna Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 a moze na janowiem w niedziele ? My konczymy zajęcia o 11 (chyba, ze będą w szkole ;)) Quote
aśka-od-dagona Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Co do Widzewa to ja się mogę pisać na park 3-go maja na przykład;) Quote
TEQUILA* Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Hej, my niestety odpadamy - Tequila uroiła sobie dzicko i pożarła się z inną suczką zamieszkującą mój ogródek. Skńczyło się szwami.:-o Może next week. Quote
chicken Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Polna napisał(a):a moze na janowiem w niedziele ? My konczymy zajęcia o 11 (chyba, ze będą w szkole ;)) Czy ty jestes grupie z labradorka Neska? :cool3: Bo jesli tak to my najprawdopodobniej odwiedzimy Was w niedziele:multi: Quote
bellatriks Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 aśka-od-dagona napisał(a):Co do Widzewa to ja się mogę pisać na park 3-go maja na przykład;) oo.. Park 3-go Maja to tuż przy mojej szkole:evil_lol: w czwartki pól mojej klasy przetacza się tamtędy na halę na wf;) Quote
Polna Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 chicken napisał(a):Czy ty jestes grupie z labradorka Neska? :cool3: Bo jesli tak to my najprawdopodobniej odwiedzimy Was w niedziele:multi: Nie kojarzę ;) Moze Nesca chodzi na 11 do przedszkola ? Ja jednak w niedziele nie mogę ( i na szkoleniu tez mnie nie będzie) bo ide się dredzić :razz: Quote
Klaudia :-) Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Z tego co wiem Neska nie chodzi do przedszkola,to jest czarna labradorka,a jej pani to Kasia:-) Quote
mila_2 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 simbik napisał(a):Pewnie my się piszemy - ale jeszcze dam znać :lol: . wiadomo co z niedzielą?? Quote
chicken Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Klaudia :-) napisał(a):Z tego co wiem Neska nie chodzi do przedszkola,to jest czarna labradorka,a jej pani to Kasia:-) Tak, wlasnie! To moja sasiadka (doslownie) :evil_lol::evil_lol: Polna! Chodzisz z nia na zajecia i nawet nie wiesz jak sie nazywa :mad: Nieladnie... Quote
simbik Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 mila_2 napisał(a):wiadomo co z niedzielą?? My będziemy około 12 z Kasią Beirową na polach lublinkowych :lol: . My tzn. ja i Opa, bo Tofiś jeszcze szaleć nie może :shake: . Quote
mila_2 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 zobaczymy...Jutro Beta ma zaplanowana sterylkę i tak się zastanawiam czy z nią gdzieś dziś jechać czy lepiej zostać w Zgierzu żeby poszalała solo, zwłaszcza że dziś tylko śniadanie ma dostać a potem zero btw. Teufla - czytałam w Waszej galerii - szybkiego powrotu do zrdowia życzę:) Quote
mila_2 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :placz::placz::placz: własnie ścieliłam łóżko...Beta dostała cieczkę:placz::placz::placz: btw. Kasia wpadniemy do Was na Lublinek. Czy spotkamy się przy tych działkach?? Napisz mi jak co sms'a bo ja teraz idę rwać włosy z głowy:placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts