Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja w ten weekend odpadam :razz:
Tigra skonczyla cieczkowac ale ja zaczelam imprezowac:evil_lol: zreszta psiaki by czuly jeszcze zapach i by ja meczyly zabardzo :razz:

Posted

Ja w ten weekend też odpadam - mam kurczę wyjazd służbowy :placz: Ale bardzo chętnie wybiorę się na spacerek z moją T. w następną niedzielę.
Pozdrawiam Karolina

Posted

W sobotę po godzinie 14.00 chętnie zapiszemy się na zmęczenie Mila_2 twojej suni BETY ;) w okolicach Zgierza, tylko trzeba ustalić dokładne miejsce spotkania. A właśnie po wczorajszym spacerze Beta jeszcze miała siły czy padła ? RUDA nawet nie wpadła na pomysł z przyniesieniem piłki, ale o godz 23 przyniosła nam do zabawy swoją kość :cool3: ale to i tak jest lepiej niż poprzednio :)
pozdrowionka
Aga, Kris & RUDA

Posted

Becia po popwrocie wtrząchnęła michę suchego ze śniadania i porcję gotowanego:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Uwaliła się na mnie na kanapie i tak z godzinkę poleżałyśmy, potem ja się przeniosłam do sypialni. Becie została i z p. Jackiem oglądała;) tv. o 3 rano przypomniało jej się że trzeba się załatwić:razz::razz::razz:

Kurczę. nie wiem jak z sobotą:( na 15.00 mama organizuje rozdzinny dzień babci...nam wcześniej by pasowało, ale Wy o 11 macie szkółkę. o chyba, że np. godz. 9.00, albo wcześniej ;)

Posted

Na 28.01 na 13.00 chętnie się zapiszemy, wcześniej nie możemy (RUDA idzie na 11.00 do szkoły), tylko poprosimy o dokładne namiary gdzie jest spotkanie.
pozdrowionka
Aga, Kris & RUDA

Posted

Krzysiek, już o tym rozmawialiśmy - boksery są nie do zdarcia i przyznaję się, że nie nadawałabym się na właściciela boksia...olbrzym mi starczy;) jest w sam raz:) tylko czasami bywa ciężko:D:D:D

Posted

DiDDlina85 napisał(a):
Ale zmęczone psisko!!..no dzisiaj wybitnie pogoda nie sprzyja spacerkowi:( Oby jutro było ładniej..na 11 szkółka a potem cały dzien wolny:)

Pozdrowionka!!

a my dzisiaj zaliczyliśmy 2,5 godzinny spacer na Borucie:) zdążyliśmy wrócić przed deszczem:)

Posted

Witamy,
Sylwuś nasza sunia to wulkan energii, najlepiej zapytać o to Kamilę i "Betę". Udało nam się ją już całkowicie wyleczyć z schroniskowych przypadłości.
pozdrawiamy
Aga, Kris & RUDA

Posted

[quote name='Kris_001']Witamy,
Sylwuś nasza sunia to wulkan energii, najlepiej zapytać o to Kamilę i "Betę".

My sie smiejemy że nasza Lola ma "ogień w pupsku":lol:
Nikomu nie przepuści! a jak zacznie szaleć to przestać nie może;)
Na spacerek bez piłeczki nie pójdzie...

Nikomu nie odpuści:

Posted

Kris na szczęście nie miałam takiej sytuacji! i obym nigdy nie miała!!

Zdarzyło mi się natomiast z inną bąkserką;) że latem podczas wyższych temp i szaleńczych zabaw opadła z sił pod drzewem i ... musiałam wachlując odsiedzieć swoje 1,5 :roll:
No, ale jak wiemy temp boksiom nie służą!

A w jakim wieku jest Twoja sunia??

Posted

[quote name='sylwuś']Kris na szczęście nie miałam takiej sytuacji! i obym nigdy nie miała!!

Zdarzyło mi się natomiast z inną bąkserką;) że latem podczas wyższych temp i szaleńczych zabaw opadła z sił pod drzewem i ... musiałam wachlując odsiedzieć swoje 1,5 :roll:
No, ale jak wiemy temp boksiom nie służą!

A w jakim wieku jest Twoja sunia??
dlatego niepowinno sie wychodzic w upaly z psiakami

a ja dzis odbylam jednoosobowy spacerek :evil_lol: czyli ja i .. Tigra:evil_lol:
pogoda suuuper szkoda ze sie spaprala potem:-( ferie ida a z nimi okropna pogoda:placz:

Posted

Witamy,
Wiek naszej suni przez różnych weterynarzy był określany różnie od 8 miesięcy do 2 lat. Dokładnego wieku suni nie znamy gdyż wzieliśmy ją ze schroniska i do dnia gdy ją wyciągneliśmy ze schronu jej historia jest dla nas niewiadomą. Wydaje nam się że ma ok 1 roku.
pozdrawiamy
Aga, Kris & RUDA

Posted

Kris_001 napisał(a):
Witamy,
Wiek naszej suni przez różnych weterynarzy był określany różnie od 8 miesięcy do 2 lat. Dokładnego wieku suni nie znamy gdyż wzieliśmy ją ze schroniska i do dnia gdy ją wyciągneliśmy ze schronu jej historia jest dla nas niewiadomą. Wydaje nam się że ma ok 1 roku.
pozdrawiamy
Aga, Kris & RUDA

qrcze 8 miesiecy a 2 lata to dosc spora roznica... w wieku 8 misiecy pies nie jest az tak rozwiniety jak w wieku 2 lat :hmmmm:

Asia:placz: ale ponoc ma byc zimno:placz: