tulasy Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 A jakie plany spacerowe na nadchodzącą sobotę i niedzielę ? Może i my byśmy dołączyli ? Michał Quote
e.v.a Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ja w ten weekend odpadam :razz: Tigra skonczyla cieczkowac ale ja zaczelam imprezowac:evil_lol: zreszta psiaki by czuly jeszcze zapach i by ja meczyly zabardzo :razz: Quote
TEQUILA* Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ja w ten weekend też odpadam - mam kurczę wyjazd służbowy :placz: Ale bardzo chętnie wybiorę się na spacerek z moją T. w następną niedzielę. Pozdrawiam Karolina Quote
mila_2 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 może Zgierz?? i okolice Boruty - spytam tak nieśmiało?? Quote
simbik Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 My w ten wekend też odpadamy, piszemy się na następny. Quote
Kris_001 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 W sobotę po godzinie 14.00 chętnie zapiszemy się na zmęczenie Mila_2 twojej suni BETY ;) w okolicach Zgierza, tylko trzeba ustalić dokładne miejsce spotkania. A właśnie po wczorajszym spacerze Beta jeszcze miała siły czy padła ? RUDA nawet nie wpadła na pomysł z przyniesieniem piłki, ale o godz 23 przyniosła nam do zabawy swoją kość :cool3: ale to i tak jest lepiej niż poprzednio :) pozdrowionka Aga, Kris & RUDA Quote
mila_2 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Becia po popwrocie wtrząchnęła michę suchego ze śniadania i porcję gotowanego:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Uwaliła się na mnie na kanapie i tak z godzinkę poleżałyśmy, potem ja się przeniosłam do sypialni. Becie została i z p. Jackiem oglądała;) tv. o 3 rano przypomniało jej się że trzeba się załatwić:razz::razz::razz: Kurczę. nie wiem jak z sobotą:( na 15.00 mama organizuje rozdzinny dzień babci...nam wcześniej by pasowało, ale Wy o 11 macie szkółkę. o chyba, że np. godz. 9.00, albo wcześniej ;) Quote
TEQUILA* Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Hello, czy ktoś się pisze na spacerek w niedzielę 28.01. gdzieś w okolicach Lublinka na 12 godzinkę? Zbieram zapisy!!!! ;) Quote
Kris_001 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Na 28.01 na 13.00 chętnie się zapiszemy, wcześniej nie możemy (RUDA idzie na 11.00 do szkoły), tylko poprosimy o dokładne namiary gdzie jest spotkanie. pozdrowionka Aga, Kris & RUDA Quote
mila_2 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 - to Becia po wczorajszym spacerze;) a czemu nie w sobotę:razz::razz::razz:. Niedziele u nas odpadają:( Quote
Kris_001 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Mila_2, Ty to masz szczęście, nasza sunia ma większą kondycję ;) Quote
mila_2 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Krzysiek, już o tym rozmawialiśmy - boksery są nie do zdarcia i przyznaję się, że nie nadawałabym się na właściciela boksia...olbrzym mi starczy;) jest w sam raz:) tylko czasami bywa ciężko:D:D:D Quote
sylwuś Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Kris w jakim wieku jest Twój psiun?? I oczywiście zgadam się z mila, że boksie są nie do zdarcia;) zwłaszcza młode:roll: Quote
DiDDlina85 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Ale zmęczone psisko!!..no dzisiaj wybitnie pogoda nie sprzyja spacerkowi:( Oby jutro było ładniej..na 11 szkółka a potem cały dzien wolny:) Pozdrowionka!! Quote
mila_2 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Ale zmęczone psisko!!..no dzisiaj wybitnie pogoda nie sprzyja spacerkowi:( Oby jutro było ładniej..na 11 szkółka a potem cały dzien wolny:) Pozdrowionka!! a my dzisiaj zaliczyliśmy 2,5 godzinny spacer na Borucie:) zdążyliśmy wrócić przed deszczem:) Quote
Kris_001 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Witamy, Sylwuś nasza sunia to wulkan energii, najlepiej zapytać o to Kamilę i "Betę". Udało nam się ją już całkowicie wyleczyć z schroniskowych przypadłości. pozdrawiamy Aga, Kris & RUDA Quote
sylwuś Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Kris_001']Witamy, Sylwuś nasza sunia to wulkan energii, najlepiej zapytać o to Kamilę i "Betę". My sie smiejemy że nasza Lola ma "ogień w pupsku":lol: Nikomu nie przepuści! a jak zacznie szaleć to przestać nie może;) Na spacerek bez piłeczki nie pójdzie... Nikomu nie odpuści: Quote
Kris_001 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Witam, Sylwuś czy Twojej suni zdarzyła się kiedyś utrata przytomności na spacerze ? Jeśli tak to jak sobie radziłaś ? pozdrowionka Aga, kris & RUDA Quote
sylwuś Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Kris na szczęście nie miałam takiej sytuacji! i obym nigdy nie miała!! Zdarzyło mi się natomiast z inną bąkserką;) że latem podczas wyższych temp i szaleńczych zabaw opadła z sił pod drzewem i ... musiałam wachlując odsiedzieć swoje 1,5 :roll: No, ale jak wiemy temp boksiom nie służą! A w jakim wieku jest Twoja sunia?? Quote
e.v.a Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='sylwuś']Kris na szczęście nie miałam takiej sytuacji! i obym nigdy nie miała!! Zdarzyło mi się natomiast z inną bąkserką;) że latem podczas wyższych temp i szaleńczych zabaw opadła z sił pod drzewem i ... musiałam wachlując odsiedzieć swoje 1,5 :roll: No, ale jak wiemy temp boksiom nie służą! A w jakim wieku jest Twoja sunia?? dlatego niepowinno sie wychodzic w upaly z psiakami a ja dzis odbylam jednoosobowy spacerek :evil_lol: czyli ja i .. Tigra:evil_lol: pogoda suuuper szkoda ze sie spaprala potem:-( ferie ida a z nimi okropna pogoda:placz: Quote
aśka-od-dagona Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Najważniejsze ze ida:) cud będzie jak do nich wytrwam... a na pogodę nie narzekam-ciepło przynajmniej;) Quote
Kris_001 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Witamy, Wiek naszej suni przez różnych weterynarzy był określany różnie od 8 miesięcy do 2 lat. Dokładnego wieku suni nie znamy gdyż wzieliśmy ją ze schroniska i do dnia gdy ją wyciągneliśmy ze schronu jej historia jest dla nas niewiadomą. Wydaje nam się że ma ok 1 roku. pozdrawiamy Aga, Kris & RUDA Quote
e.v.a Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Kris_001 napisał(a):Witamy, Wiek naszej suni przez różnych weterynarzy był określany różnie od 8 miesięcy do 2 lat. Dokładnego wieku suni nie znamy gdyż wzieliśmy ją ze schroniska i do dnia gdy ją wyciągneliśmy ze schronu jej historia jest dla nas niewiadomą. Wydaje nam się że ma ok 1 roku. pozdrawiamy Aga, Kris & RUDA qrcze 8 miesiecy a 2 lata to dosc spora roznica... w wieku 8 misiecy pies nie jest az tak rozwiniety jak w wieku 2 lat :hmmmm: Asia:placz: ale ponoc ma byc zimno:placz: Quote
Recommended Posts