Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łodziaki mozecie mi pomóc ;)
Wiecie moze, w której lecznicy robia kompleksowe badania krwi, usg i jaka jest cena takich uslug.

Czy w Łodzi gdzies robią rezonans psom ?

Posted

Hhh..chętnie bym się wybrała na jakieś spotkanie..bo moj biedny Neruś w ogóle nie ma kontaktów z innymi psiakami i dzisiaj na pierwszym szkoleniu mieliśmy z nim mały problem...tylko że z tego Zgierza to wszędzie daleko:(

Pozdrowionka!!

Posted

Polna napisał(a):
Łodziaki mozecie mi pomóc ;)
Wiecie moze, w której lecznicy robia kompleksowe badania krwi, usg i jaka jest cena takich uslug.

Czy w Łodzi gdzies robią rezonans psom ?

Zadzwon moze do SOWY... Tam maja szpital wiec moz i to tez maja...
ul. Pietrusińskiego 47/49
91-009 Łódź

tel. (042) 612-11-10
tel. (042) 612-18-70

Posted

Zdjątka wyszły jak wyszły, jedne lepiej drugie gorzej, sami zresztą ocencie :lol: . Natomiast zabawa była przednia, nawet przy takim rozstrzale wielkości :cool3: jakiego do tej pory na dogospotkankach nie było. Dziękujemy wszystkim za miły spacer i polecamy się na przyszłość :lol: .

Mali i duzi :lol:

i ci najwięksi :cool3:

kontrasty kolorystyczne czarno-rude (czarnych było mniej liczbowo, ale bili na głowę powierzchniowo :eviltong: rudych )

a i inne kolorki zawitały do psiej braci :lol:

przedstawiciele płci męskiej:p

psio-ludzkie stado

psie kłębowisko

mój Torfeusz :roll:

postój na smakołyka :roll: i prawie wszyscy w komplecie - prócz fotografa :lol:

c.d. nastąpi

Posted

Ale Wam zazdrościmy spacerku:placz: niestety ciężko nam na dłużej wyjśc z domku w dwójkę a całą rodzinką się ciągnąć w taką pogodę:roll:
My za to zrobiłyśmy dziś pieszy wypadzik do Juliana (same:multi: )

Polna ja polecam Lecznicę "SFORA" na ul.Stefana 3a (przy Bałuckim)
640-61-66(pracują 7dni w tyg! pn-pt 8-19,sb 9-14, ndz i św 10-12)
napewno mają RTG i EKG , badania krwi także wykonują.
Co do rezonansu musisz zapytać.

Posted

Witamy,
Głupio to zabrzmi, ale kręciliśmy się w pobliżu o 12.40 (za krańcówką autobusów, przy dawnym placyku manewrowym dla samochodów) i nie wiedzieliśmy gdzie się zatrzymać samochodem i gdzie Was szukać. Na przyszłość musimy się z Wami uówić dokładniej.
pozdrawiamy
Aga, Kris & RUDA

Posted

Kris_001 napisał(a):
Witamy,
Głupio to zabrzmi, ale kręciliśmy się w pobliżu o 12.40 (za krańcówką autobusów, przy dawnym placyku manewrowym dla samochodów) i nie wiedzieliśmy gdzie się zatrzymać samochodem i gdzie Was szukać. Na przyszłość musimy się z Wami uówić dokładniej.
pozdrawiamy
Aga, Kris & RUDA

My czekaliśmy na Kasię z Beirą do jakiejś 12.45, ale niestety już na łące po drugiej stronie torów, przy wspomnianym parkingu przy działkach. Żeby do niego dojechać trzeba przejechać przez niestrzeżony przejazd kolejowy jak pisała wcześniej Kasia i za nim skręcić w prawo w drogę wzdłuż działek, na jej końcu jest parking. Na drugi raz polecam od kogoś wziąć numer telefonu.

Posted

Witam, jak się udał spacerek? Dużo psiaków przybyło? . My niestety nie dałyśmy rady do Was dołączyć. :placz: A wyszystko to moja wina... Mam nadzieję, ze stawimy się następnym razem.
Pozdrawiamy,
Karolina i Tequila

PS - Kurczę i były dwa jamniorki - moja Tequila miałaby się wreszcie z kim bawić, bo wielkość odpowiednia ; )

Posted

c.d. fotek

rudo-czarne pary :evil_lol:

psie kłębowiska

panowie adorują Beirę :loveu:

dzikie harce :diabloti:

Opa na czołówce

Beira na czołówce... ach te rudzielce :lol:

miłość Bena :loveu:

Opa indywidualistka, jak zwykle ryje :evil_lol:

Tofiś i jego fascynacja maluchami :roll:

i na koniec pejzażyk z Benem :lol:

Posted

DiDDlina85 napisał(a):
Hhh..chętnie bym się wybrała na jakieś spotkanie..bo moj biedny Neruś w ogóle nie ma kontaktów z innymi psiakami i dzisiaj na pierwszym szkoleniu mieliśmy z nim mały problem...tylko że z tego Zgierza to wszędzie daleko:(

Pozdrowionka!!

chętnie wybiore się na spacerek w oklicach Łodzi od strony zgierza, ewen. zgierz tez moze byc ;)

Posted

DiDDlina85 napisał(a):

Pozdrowionka!!

my jesteśmy ze Zgierza;) i nie ma co narzekać...ze Zgierza wszędzie blisko;)

Posted

Heh...no ja mieszkam na chełmach..niedaleko Nowej Gdynii...za domem mam spore pole no i las pod nosem:) w razie co mam też bliziutko do tramwaju, ale tu jezdzi tylko 11 i 46. Ale nie wiem czy moj 4-miesieczny goldek zniesie taki stres:P

Pozdrowionka!!

Posted

DiDDlina85 napisał(a):
Heh...no ja mieszkam na chełmach..niedaleko Nowej Gdynii...za domem mam spore pole no i las pod nosem:) w razie co mam też bliziutko do tramwaju, ale tu jezdzi tylko 11 i 46. Ale nie wiem czy moj 4-miesieczny goldek zniesie taki stres:P

Pozdrowionka!!

Musisz zacząć przyzwyczajać bo potem moga byc problemy, a nie wiadomo kiedy się przyda taka umiejętność ;)