Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TEQUILA* napisał(a):
Ale autobusem 55 (nie A!) podjeżdża się pod sam parking lotniska. Od innych autobusów trzeba kawałek dojść.

Jak dla mnie jest tam za duży ruch samochodowy, a rozbiegane psy mogą się zapędzić do takiej jezdni nawet sporo oddalonej. Byłam tam ostatnio ze znajomą i cały czas musiałam być w gotowości odwołania psów, które pędzą zwykla jak szalone :lol:. Dlatego przyznam, że ta lokalizacja spacerowa nie przypadła mi do gustu. Od krańcówki autobusowej na Retkini jest jakieś niecałe 200 metrów do dzikich pól gdzie już nie ma w zasięgu wzroku rzadnej jezdni. Jak się podjedzie autem to z parkingu odrazu wchodzi się na łąki. Natomiast na Lublinku od strony autobusu 55 (terminalu) bałam się otworzyć samochód żeby mi psiaki nie pognały w stronę jezdni. Ostatnio widziałam doga po spotkaniu z autem i nie chciałabym żeby to moje futrzaki spotkało, a spacer na smyczy to nie spacer:roll: .

Posted

U mnie sobota odpada.
Ale na niedzielny spacerek chętnie się wybiorę. I tak jak proponowała Simbik najlepiej się spotkać przy wejściu do ogródków działkowych.
Dla niezorientowanych: trza dojechać do krancowki 86, 98 przejść pierw przez ulice potem przez tory kolejowe i jesteśmy na miejscu. Dla zmotoryzowanych druga droga w prawo za niestrzeżonym przejazdem.

Posted

My postaramy się dotrzeć w niedzielę na łąki coś ok 12.30 (o 12 kończymy szkolenie na złotnie). Mila_2 mamy nadzieję że po dzisiejszym spacerze Twoja Beta poszła spać, nas już opuściła wszelka nadzieja, po 2 godzinnym bieganiu RUDA przyniosła nam piłkę aby się z nią bawić :cool3:
pozdrowionka
Aga, Kris & RUDA

Posted

Kris_001 napisał(a):
My postaramy się dotrzeć w niedzielę na łąki coś ok 12.30 (o 12 kończymy szkolenie na złotnie). Mila_2 mamy nadzieję że po dzisiejszym spacerze Twoja Beta poszła spać, nas już opuściła wszelka nadzieja, po 2 godzinnym bieganiu RUDA przyniosła nam piłkę aby się z nią bawić :cool3:
pozdrowionka
Aga, Kris & RUDA

Padła:) i do rana był spokój...a może będzie chciało Wam się pojawić na łące ok.17.30?? Byśmy się też pojawili...

Posted

Jutro na Lublinku będzie też nasz nowy kumpel Ben :lol: , prawie dwuletni czarny dog niemiecki bliźniaczo podobny to Tofika:roll: ... no i jamniczka długowłosa mojej mamy, którą co niektórzy znają ze zdjęć:lol: .

Posted

simbik napisał(a):
Jutro na Lublinku będzie też nasz nowy kumpel Ben :lol: , prawie dwuletni czarny dog niemiecki bliźniaczo podobny to Tofika:roll: ... no i jamniczka długowłosa mojej mamy, którą co niektórzy znają ze zdjęć:lol: .

czy to ten ktory dzis byl na szkoleniu? Pieeeekny jest :loveu: i Du(o)ziii :loveu::loveu:

Posted

małyskrzat napisał(a):
cudny ten Dozio!!!
Szkoda,że moja tak się boi olbrzymów,bo chętnie bym się z Wami wybrała.

Oj no co ty! Przeciez Twoj "skrzat" jest tylko wielkosci polowy doziej glowy :evil_lol: