Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Borys nie jest z DGM;), ale kilka razy miał okazję być na większym spotkaniu z Dogomniakmi - nie chwaląc się za moją namową;)

zatem po Borysie się poznamy:)

btw. Alma to biszkoptowa blabladorka...

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My z Beirą też chętnie się dołączymy, ale jak na razie widzę to zrobiło się małe zamieszanie w tym sobotnim spotkanku. Rozstrzał godzinowy jest od 10.00 do 14.00 :lol:
Ja w sobote o 12 mam szkolenie wiec pasuje mi albo rano koło 10 albo po południu koło 14.
A może po prostu przenieść to na niedziele?

Posted

Witamy,
nam też było miło poznać Ciebie: Mila_2 i Twoją pieskę. Czekamy na następne dogomaniackie spacerki, może my w sobotę Lublinek ?
pozdrowionka
Aga, Kris & RUDA

Posted

Witam
Czy odbędzie się to spotkanie w sobotę na Lubliknu ? Chyba już najwyższy czas się umówić , jeśli spotkanie ma dojść do skutku a psy mają się wybiegać.
pozdrowionka
Aga, Kris & RUDA

Posted

Słuchajcie ustalmy tak - Lublinek (ogródki działkowe)
> sobota 10 rano
> niedziela 12 w poudnie
Komu jak pasuje tak przybędzie. Co wy na to?
Ja preferuję niedzielę - czy ktoś się pisze?

Posted

Pierwszy stary parking - to ten bliżej ulicy wybetonowany, wokół którego biegnie ulica - nie ten przy wejściu do budynku. Lublinek jest na Retkini, na lotnisko dojeżdża się autobusem, 55 trzeba dojechać do krańcówki.
Pozdrawiam

Posted

Kris_001 napisał(a):
w którym miejscu jest ten "pierwszy stary parking" ? jak tam dojechać ? czy to jest gdzieś przy krańcówce autobusów na retkinii ?
pozdrawiamy
Aga, Kris & RUDA

Kiedyś spotykaliśmy się właśnie tam - wystarczy przejść przez tory i już dzikie tereny bez ruchu samochodowego, który jest troche mankamentem bliskiej okolicy lotniska. No i lepszy dojazd, bo zdecydowanie więcej autobusów tam kursuje niż 55 tzn. 86, 69, 98, 76 i chyba coś jeszcze proszę mnie poprawić jak zapomniałam. Zaparkować też jest gdzie, bo po drugiej stronie torowiska są ogródki działkowe z parkingiem.