Ajrisz Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 No fajnie. Ja musialam odbierac jakas przesylke z karmami i klatka, ktora musiala dotrzec akurat dzisiaj < jakby nie bylo innego terminu... wrrrr > Macie jakies zdjecia? ;-) Quote
TEQUILA* Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Hej, mój aspołeczny pies (musimy nad tym popracować) też padł. Leży przed kominkiem i wygląda jak dywanik - chyba za dużo emocji jej dostarczyłam. Dzięki za miły spacerek. Quote
simbik Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 A gdzie zdjątka:razz: ? My na Lublinek dotarliśmy dopiero w niedzielę, ale zabawa była niezła - wkońcu Sylwester był :lol: : Psie amory :loveu: bez klejenia taśmą też uszy stają :evil_lol: Męskie sprawy :evil_lol: Zabawa w berka :lol: Psie pogaduszki :roll: Klan żółtków :cool3: Quote
simbik Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 i pozostałe fotki :lol: Opcia była jak zwykle bardzo cichutka na spacerku ;) kobieca Beirusia :loveu: i męski Tyson :cool3: zbiorowe żebractwo i dalej klan żółtych :evil_lol: tu wypatrują czarnego :roll: czarny znaleziony :lol: i pożegnalne brykanko :Dog_run: Quote
bellatriks Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 super fotki! Widzę, że ktoś pytał parę stron wcześniej o ŁP :cool3: m.m: ja mieszkam blisko Parku Poniatowskiego, tylko niestety psa nie mam:eviltong: Quote
Imbirka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 nasze kochane żółtki:loveu: :loveu: :loveu: zaraz dokonam kradziejstwa Quote
teqquila Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 ja postaram sie zdjecia wstawic w najblizszym czasie :) bo jak juz Julia napisala u mnie powrocilam do zywych :P Aska jak masz ochote to mozemy sie spotkac na zdrowiu (sroda czwartek piatek)?? pozdro aha ja tez dokonam kradziejstwa :) Quote
bellatriks Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ale mamy kradziejów w tej Łodzi:mad: uzłodziejowały i jeszcze o tym trąbią:evil_lol: Quote
sylwuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Witamy z Radogoszcza wsch. :lol: Moja Lola ma 5,5msc i jest bokserem bez papierów Chętnie pozna nowych czworonożnych przyjaciół celem szaleńczych zapaw :razz: Sylwia z Lolą Quote
Klaudia :-) Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 A moze przy ładnej pogodzie udałoby nam się spotkać w sobote 13.01? Quote
Imbirka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 oooooo nowy faflaczek w Łodzi:multi: sylwuś witamy:lol: Klaudia, tylko gdzie? Quote
aśka-od-dagona Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ooo...no siada człowiek po poście komputerowym(zapalenie spojówki:\) i już taka miła propozycja:) Jak nie będe jechac z rekonstruktorami do zgierza to ja się piszę:] Edit: No i oczywiście witam nową znajoma;) Justyna sorry ale dopiero teraz przeczytałam Twój post:(-mialam to cale zapalenie spojówki i nie bywałam przy kompie... Quote
e.v.a Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 witamy łodzianke:multi: i nowa bokseromaniaczke:loveu: ja tez chce spotkanko:placz: i boxia by byla idealna kompanka dla Tigry( bo ona jak wiecie wybredna jest :evil_lol: ) Quote
Klaudia :-) Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Może lublinek,bo na zdrowiu pewnie za dużo osób. Quote
TEQUILA* Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Witam nowoprzybyłych Łodziaków! Spotkanko w sobotę na Lublinku - brzmi nieźle :multi: . (o kórej i gdzie konkretnie?) Tylko załatwcie pogodę, bo jak będzie taka jak dziś to się w błocku potopimy ;) . Quote
Polna Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 sylwuś napisał(a):Witamy z Radogoszcza wsch. :lol: Moja Lola ma 5,5msc i jest bokserem bez papierów Chętnie pozna nowych czworonożnych przyjaciół celem szaleńczych zapaw :razz: Sylwia z Lolą Wreszcie ktoś z radogoszcza :evil_lol: Ja bardzo chętnie się spotkam, moze mnie kojarzysz z osiedla ;) Quote
sylwuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Polna pewnie że kojarzę i zdziwisz się jak blisko mieszkam;) tzn nie kojarzę dokładnie Ciebie samej bo masz chyba siostry ale za to wydaje mi się, że kojarze psy! Popraw mnie jeśli się mylę. evaxon moja Lolka nie wybrzydza wśród nowych znajomych, byle szybko biegali :roll: i byli nie do zdarcia Małego potwora ciężko zmęczyć! A gdzieś bliżej niż na Lublinku, Zdrowiu umawiacie się na spacerki? Quote
e.v.a Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 sylwuś napisał(a): evaxon moja Lolka nie wybrzydza wśród nowych znajomych, byle szybko biegali :roll: i byli nie do zdarcia Małego potwora ciężko zmęczyć! A gdzieś bliżej niż na Lublinku, Zdrowiu umawiacie się na spacerki? mam roczna boxerke wiec kompan wsam raz dla twojej boxi ( no chyba ze mojej cos nie podpasuje :evil_lol: ) blizej?? kazdy ma blizej gdzie indziej :eviltong: Quote
Polna Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 sylwuś napisał(a):Polna pewnie że kojarzę i zdziwisz się jak blisko mieszkam;) tzn nie kojarzę dokładnie Ciebie samej bo masz chyba siostry ale za to wydaje mi się, że kojarze psy! Popraw mnie jeśli się mylę. Mam siostry dwie i dwa psiuty tez ;) Quote
teqquila Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 my tez jestesmy bardzo chetni na spacerek :P Aska no trudno sie mowi ale jak by co to my chetni na zdrowie jak bys kciala tylko bysmy musialy tel sie zmowic ja mam nowy jak by co to na ten numer pisz 788-535-441 Quote
Tolutkowa Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 teqquila napisał(a):my tez jestesmy bardzo chetni na spacerek :P Aska no trudno sie mowi ale jak by co to my chetni na zdrowie jak bys kciala tylko bysmy musialy tel sie zmowic ja mam nowy jak by co to na ten numer pisz 788-535-441 NA Zdrowiu grasujemy my :evil_lol: ! Co prawda ostatnio rzadko bo rano mało czasu, a po pracy to juz ciemność, widzę ciemność :evil_lol: ! Tolek co porawda jasny gdzieś bym go wypatrzyła, ale obawiam się o te gryzące ciemnowłose, które mogą wyskoczyć z krzaczorów. A Tequila to chłopczyk czy dziewczynka? Przepraszam, ale najczęściej siędze w grupie VIII i .... nie doczytałam ;) Quote
mila_2 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Tequila - to boksiowy Pan:evil_lol::evil_lol::evil_lol: btw. my dziś ok. 17.30 jesteśy ze znajomymi umówieni na łące koło manufaktury:), tej przylegającej do komendy policji... Quote
Kris_001 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Witamy, jak nie macie nic przeciwko temu to my dzisiaj też się zapiszemy z naszą boksią na ten spacerek koło komendy pozdrowionka Aga, Kris & RUDA Quote
mila_2 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 zapraszamy:) będę ja z p. Jackiem:evil_lol::evil_lol: I Beczką (sznaucerka olbrzymka) a towarzyszyć nam mają nasi znajomi (niktórzy z DGM juz ich poznali) p. Krzysztof z blabladorem Borysem oraz znajomy weterynarz równiez z blabladorką Almą:) Quote
Kris_001 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Z pola koł komendy kojarzymy dwa labradory, oba czarne: borysa i fado, tylko nie wiedzieliśmy że to ludzie z dogomanii:) Quote
Recommended Posts