Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No fajnie.
Ja musialam odbierac jakas przesylke z karmami i klatka, ktora musiala dotrzec akurat dzisiaj < jakby nie bylo innego terminu... wrrrr >
Macie jakies zdjecia? ;-)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, mój aspołeczny pies (musimy nad tym popracować) też padł. Leży przed kominkiem i wygląda jak dywanik - chyba za dużo emocji jej dostarczyłam.
Dzięki za miły spacerek.

Posted

A gdzie zdjątka:razz: ?
My na Lublinek dotarliśmy dopiero w niedzielę, ale zabawa była niezła - wkońcu Sylwester był :lol: :

Psie amory :loveu:

bez klejenia taśmą też uszy stają :evil_lol:

Męskie sprawy :evil_lol:

Zabawa w berka :lol:

Psie pogaduszki :roll:

Klan żółtków :cool3:

Posted

i pozostałe fotki :lol:

Opcia była jak zwykle bardzo cichutka na spacerku ;)

kobieca Beirusia :loveu:

i męski Tyson :cool3:

zbiorowe żebractwo

i dalej klan żółtych :evil_lol:

tu wypatrują czarnego :roll:

czarny znaleziony :lol:

i pożegnalne brykanko :Dog_run:

Posted

ja postaram sie zdjecia wstawic w najblizszym czasie :) bo jak juz Julia napisala u mnie powrocilam do zywych :P Aska jak masz ochote to mozemy sie spotkac na zdrowiu (sroda czwartek piatek)??
pozdro
aha ja tez dokonam kradziejstwa :)

Posted

Witamy z Radogoszcza wsch. :lol:

Moja Lola ma 5,5msc i jest bokserem bez papierów
Chętnie pozna nowych czworonożnych przyjaciół celem szaleńczych zapaw :razz:

Sylwia z Lolą

Posted

Ooo...no siada człowiek po poście komputerowym(zapalenie spojówki:\) i już taka miła propozycja:)

Jak nie będe jechac z rekonstruktorami do zgierza to ja się piszę:]

Edit:

No i oczywiście witam nową znajoma;)

Justyna sorry ale dopiero teraz przeczytałam Twój post:(-mialam to cale zapalenie spojówki i nie bywałam przy kompie...

Posted

witamy łodzianke:multi: i nowa bokseromaniaczke:loveu:
ja tez chce spotkanko:placz: i boxia by byla idealna kompanka dla Tigry( bo ona jak wiecie wybredna jest :evil_lol: )

Posted

Witam nowoprzybyłych Łodziaków!
Spotkanko w sobotę na Lublinku - brzmi nieźle :multi: . (o kórej i gdzie konkretnie?) Tylko załatwcie pogodę, bo jak będzie taka jak dziś to się w błocku potopimy ;) .

Posted

sylwuś napisał(a):
Witamy z Radogoszcza wsch. :lol:

Moja Lola ma 5,5msc i jest bokserem bez papierów
Chętnie pozna nowych czworonożnych przyjaciół celem szaleńczych zapaw :razz:

Sylwia z Lolą

Wreszcie ktoś z radogoszcza :evil_lol: Ja bardzo chętnie się spotkam, moze mnie kojarzysz z osiedla ;)

Posted

Polna pewnie że kojarzę i zdziwisz się jak blisko mieszkam;)
tzn nie kojarzę dokładnie Ciebie samej bo masz chyba siostry ale za to wydaje mi się, że kojarze psy!
Popraw mnie jeśli się mylę.

evaxon moja Lolka nie wybrzydza wśród nowych znajomych, byle szybko biegali :roll: i byli nie do zdarcia
Małego potwora ciężko zmęczyć!

A gdzieś bliżej niż na Lublinku, Zdrowiu umawiacie się na spacerki?

Posted

sylwuś napisał(a):

evaxon moja Lolka nie wybrzydza wśród nowych znajomych, byle szybko biegali :roll: i byli nie do zdarcia
Małego potwora ciężko zmęczyć!

A gdzieś bliżej niż na Lublinku, Zdrowiu umawiacie się na spacerki?

mam roczna boxerke wiec kompan wsam raz dla twojej boxi ( no chyba ze mojej cos nie podpasuje :evil_lol: )

blizej?? kazdy ma blizej gdzie indziej :eviltong:

Posted

sylwuś napisał(a):
Polna pewnie że kojarzę i zdziwisz się jak blisko mieszkam;)
tzn nie kojarzę dokładnie Ciebie samej bo masz chyba siostry ale za to wydaje mi się, że kojarze psy!
Popraw mnie jeśli się mylę.

Mam siostry dwie i dwa psiuty tez ;)

Posted

my tez jestesmy bardzo chetni na spacerek :P Aska no trudno sie mowi ale jak by co to my chetni na zdrowie jak bys kciala tylko bysmy musialy tel sie zmowic ja mam nowy jak by co to na ten numer pisz 788-535-441

Posted

teqquila napisał(a):
my tez jestesmy bardzo chetni na spacerek :P Aska no trudno sie mowi ale jak by co to my chetni na zdrowie jak bys kciala tylko bysmy musialy tel sie zmowic ja mam nowy jak by co to na ten numer pisz 788-535-441

NA Zdrowiu grasujemy my :evil_lol: ! Co prawda ostatnio rzadko bo rano mało czasu, a po pracy to juz ciemność, widzę ciemność :evil_lol: ! Tolek co porawda jasny gdzieś bym go wypatrzyła, ale obawiam się o te gryzące ciemnowłose, które mogą wyskoczyć z krzaczorów. A Tequila to chłopczyk czy dziewczynka? Przepraszam, ale najczęściej siędze w grupie VIII i .... nie doczytałam ;)

Posted

Tequila - to boksiowy Pan:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

btw. my dziś ok. 17.30 jesteśy ze znajomymi umówieni na łące koło manufaktury:), tej przylegającej do komendy policji...

Posted

zapraszamy:)
będę ja z p. Jackiem:evil_lol::evil_lol: I Beczką (sznaucerka olbrzymka) a towarzyszyć nam mają nasi znajomi (niktórzy z DGM juz ich poznali) p. Krzysztof z blabladorem Borysem oraz znajomy weterynarz równiez z blabladorką Almą:)