Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pabianice tak blisko Lodzi,tez bym sie nieproszona wepchnela z moim schroniskowym Kamelkiem, ale...wywialo mnie az za morze i tylko moge sobie poczytac jak Wy macie fajnie :( :(

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może by tak spotkać się w sobotę 30.12. tuż przed Sylwestrem. Większoć z nas będzie miała wolne od pracy i nauki, a psiaki by sie wyszalały przed szaloną noworoczną zabawą.

Posted

Morrisonka napisał(a):
A może ktoś jest chętny na Łagiewniki/Julianów, albo Doły (okolice szkoły plastycznej) :razz: ?

Morrisonka ja bardzo chętnie :razz: tylko kiedy i o której

Posted

Słuchajcie a co powiecie na sobotę 30.12 o 13 godzine przed zoo? Jest gdzie zaparkować i wszyscy łatwo się znajdziemy?Jeżeli potwierdzą swoje przybycie min. 3 osoby to ja będę napewno.(ZMIANA MIEJSCA SPOTKANIA - Lublinek)

Posted

Igi^MBE napisał(a):
Och zawsze można sunię "wyszprejować" takim śmierdzidłem co to powoduje że tej cieczki poprostu nie czuć :)

hehehe...Evaxon niech na Tigrze wypróbuje - ciekawe czy zda egzamin...czekam na relację:razz::razz::razz:

Posted

Taa..jasne...wyszprejować:\
Z doświadczeń z Dagonetem wiem, że tą cieczkę jednak czuć.

i przyłączam sie do pytania Julii czy na serio Martyno uważasz ze to psy i ich własciciele mają być gotowi na cieczkę Waszych suk? Bo jesli tak, to chyba funkcjonujemy na troche:\ innych płaszczyznach...

Posted

Niestety jak to Zdrowie w wekend to my odpadamy :shake: . Tofisia bym nie mogła ze smyczy spuścić i to raczej byłaby dla nas katorga a nie przyjemność. Poczekamy na następny zlot w jakiejś bardziej odludnej lokalizacji :lol: .

Posted

simbik napisał(a):
Niestety jak to Zdrowie w wekend to my odpadamy :shake: . Tofisia bym nie mogła ze smyczy spuścić i to raczej byłaby dla nas katorga a nie przyjemność. Poczekamy na następny zlot w jakiejś bardziej odludnej lokalizacji :lol: .

A może po prostu zmienić lokalizację na jakąś dogodniejszą - dla wszystkich. Zdrowie to przecież "rzut beretem" od Lublinka a tam można by było bez żadnego stresu puścić psy. I otoczenie przyjemniejsze, żadna SM sie nie napatoczy i ludzi niewiele, a psy miałyby nieograniczone pole zabawy.

Posted

Nawet już nie chodzi o to SM, tylko styl zabawy Opy i Teufela, jak również Beiry;) , który wymaga przestrzeni i braku naturalnych przeszkód w postaci ludzi :evil_lol: .