*zaba* Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Pabianice tak blisko Lodzi,tez bym sie nieproszona wepchnela z moim schroniskowym Kamelkiem, ale...wywialo mnie az za morze i tylko moge sobie poczytac jak Wy macie fajnie :( :( Quote
Incunabula Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 A może ktoś jest chętny na Łagiewniki/Julianów, albo Doły (okolice szkoły plastycznej) :razz: ? Quote
Givera Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 A może by tak spotkać się w sobotę 30.12. tuż przed Sylwestrem. Większoć z nas będzie miała wolne od pracy i nauki, a psiaki by sie wyszalały przed szaloną noworoczną zabawą. Quote
simbik Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Też uważam że sobota to najlepszy termin. Quote
Imbirka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 no tak, w sobote to i my byśmy się stawili:lol: Quote
Polna Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Morrisonka napisał(a):A może ktoś jest chętny na Łagiewniki/Julianów, albo Doły (okolice szkoły plastycznej) :razz: ? Morrisonka ja bardzo chętnie :razz: tylko kiedy i o której Quote
mila_2 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 My odpadamy. Od piątku mamy Gości, więc długie spacery zapewnimy Becie w Zgierzu. Quote
BlackSheWolf Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Polna napisał(a):Morrisonka ja bardzo chętnie :razz: tylko kiedy i o której Do Łagiewnik nie mam tak daleko...tylko moj psiak mrozow nie znosi :(( moze na wiosne :(( Quote
Incunabula Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Polna napisał(a):Morrisonka ja bardzo chętnie :razz: tylko kiedy i o której A może jakoś w pierwszy weekend po nowym roku;-) ? Quote
TEQUILA* Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Słuchajcie a co powiecie na sobotę 30.12 o 13 godzine przed zoo? Jest gdzie zaparkować i wszyscy łatwo się znajdziemy?Jeżeli potwierdzą swoje przybycie min. 3 osoby to ja będę napewno.(ZMIANA MIEJSCA SPOTKANIA - Lublinek) Quote
e.v.a Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 a kysz niedobre a kysz:placz: zakladam pampersa Tigrze i przyjade do was:evil_lol: Quote
Ajrisz Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 zakladam pampersa Tigrze i przyjade do was A przychodz! :-) W sumie to zadne cieczki nie sa nam straszne :-) Quote
Imbirka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 jak ktoś ma suke to może i nie straszne:cool3: Quote
Ajrisz Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Etam, psy powinny byc przygotowane do kazdej sytuacji :-) < faktem jest, ze ja mam suke :evil_lol: > Quote
Imbirka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 przepraszam, ty piszesz serio?:crazyeye: psy mają być przygotowane na cieczkę? a czy ty chcesz, żeby się np. pogryzły o sukę:angryy: ? Quote
Igi^MBE Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Och zawsze można sunię "wyszprejować" takim śmierdzidłem co to powoduje że tej cieczki poprostu nie czuć :) Quote
mila_2 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Igi^MBE napisał(a):Och zawsze można sunię "wyszprejować" takim śmierdzidłem co to powoduje że tej cieczki poprostu nie czuć :) hehehe...Evaxon niech na Tigrze wypróbuje - ciekawe czy zda egzamin...czekam na relację:razz::razz::razz: Quote
aśka-od-dagona Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Taa..jasne...wyszprejować:\ Z doświadczeń z Dagonetem wiem, że tą cieczkę jednak czuć. i przyłączam sie do pytania Julii czy na serio Martyno uważasz ze to psy i ich własciciele mają być gotowi na cieczkę Waszych suk? Bo jesli tak, to chyba funkcjonujemy na troche:\ innych płaszczyznach... Quote
simbik Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Niestety jak to Zdrowie w wekend to my odpadamy :shake: . Tofisia bym nie mogła ze smyczy spuścić i to raczej byłaby dla nas katorga a nie przyjemność. Poczekamy na następny zlot w jakiejś bardziej odludnej lokalizacji :lol: . Quote
Givera Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 simbik napisał(a):Niestety jak to Zdrowie w wekend to my odpadamy :shake: . Tofisia bym nie mogła ze smyczy spuścić i to raczej byłaby dla nas katorga a nie przyjemność. Poczekamy na następny zlot w jakiejś bardziej odludnej lokalizacji :lol: . A może po prostu zmienić lokalizację na jakąś dogodniejszą - dla wszystkich. Zdrowie to przecież "rzut beretem" od Lublinka a tam można by było bez żadnego stresu puścić psy. I otoczenie przyjemniejsze, żadna SM sie nie napatoczy i ludzi niewiele, a psy miałyby nieograniczone pole zabawy. Quote
simbik Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Nawet już nie chodzi o to SM, tylko styl zabawy Opy i Teufela, jak również Beiry;) , który wymaga przestrzeni i braku naturalnych przeszkód w postaci ludzi :evil_lol: . Quote
Recommended Posts