Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bułka tez by chetnie pobiegała ale chyba w najblizszym czasie nie bedzie to mozliwe.. ma naderwane wiezadlo =/ a energia z powodu ograniczenia ruchu ja roznosci niestety..

Posted

TEQUILA* napisał(a):
Witam,
również pochodzę z Łodzi i chętnie poznam innych dogomaniaków. Przygarniecie nas? (Ja - Karolina, moje cudeńko - kundelka Tequila)

Pozdr

jasne ze przygarniemy :cool3:
witaj :multi:

Posted

Polna napisał(a):
TO pozdrów Bułeczkę od nas i wygłaszcz. Mia_mia byłaś moze ostatnio na szkoleniu ? (my mam teraz przerwę z powodu cieczki ;))

w srode ostatnia niebylo juz zajec, ostatnie to byl probny PT 17.12 [ktory nas z powodu kontuzji ominal niestety], nastepne szkolenia po Nowym Roku juz..

Posted

TEQUILA* napisał(a):
Witam,
również pochodzę z Łodzi i chętnie poznam innych dogomaniaków. Przygarniecie nas? (Ja - Karolina, moje cudeńko - kundelka Tequila)

Pozdr

Witaj, Karolinko, masz może jakieś zdjęcia swojego psiska?:D

Posted

Ja jutro jestem wolna, tez nie od rana, gdyz wiadoma rzecza jest ze w swieta sie odsypia wszelkie zaleglosci. ;-)
Mnie generalnie tez najbardziej pasuje Zdrowie, z racji tego ze nie chce wyciagac Ryski na jakies dalekie eskapady.

Posted

Świąteczne heloł,
Słuchajcie jestem "nowa" i nie bardzo wiem jak wyglądają wasze spotkania a chętnie bym do was dołączyłą. Dlatego proszę, jeśli mnie oczywiście przygarniecie, napiszcie drukowanymi :lol: datę, godzinę i dokładne miejsce następnego spotkania (stwierdzenie na Zdrowiu jest dla mnie zbyt ogólne).

Całuski, Karolina i Tequila

PS- Zdjątka Tequilci muszę wrzucić do kompa, jak tylko to zrobię zaraz się nimi z wami podzielę.

Posted

siemka :D ja tez bym moze dolaczyla :D tylko nie wiem czy teraz zima.... no moze tez :P a moze w Sokolnikach troche dalej od lodzi ?

a wlasnie bylo forum psiaków z Lodzi?? jeszcze jest?? jak tak podajcie linka :D

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
Bywacie...ja zasadnczo bywam najczęsciej na Zdrowiu, właśnie w Poniatoszczaku i w Parku 3-go Maja.

A co z tym spotkaniem dogomaniackim? bo żem się steskniła troche;)

Asia, jak chodzisz do parku 3-go maja to możemy się umówić, ja jestem tam codziennie, a chłopaki nasze się tak dawno nie widziały:razz:

jeśli chodzi o spotkanie między świętami to w tygodniu ja niestety idę do pracy:razz:

Posted

ja tez odpadam w tym tygodniu:shake: mama nie nadarzy z praniem :lol: :lol: :lol:
a poza tym .... chyba stalo sie cos co mialo nas spotkac w styczniu ...czyli... cieczka:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

witaj Młodzieży;)

my niestety w godzinach kiedy jest jasno siedzimy twardo w pracy, więc niestety nie pojawimy się na spotkaniu....i chyba w ogóle na razie odpadamy...za tydzień Młoda ma sterylkę