mila_2 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Polna - dziękujemy za spacerek:):) co do spotkania między Świętami...popołudniu jak najbardziej, wcześniej odpada - niestety do 16.00 jestem w pracy Quote
mia_mia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Bułka tez by chetnie pobiegała ale chyba w najblizszym czasie nie bedzie to mozliwe.. ma naderwane wiezadlo =/ a energia z powodu ograniczenia ruchu ja roznosci niestety.. Quote
Polna Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 TO pozdrów Bułeczkę od nas i wygłaszcz. Mia_mia byłaś moze ostatnio na szkoleniu ? (my mam teraz przerwę z powodu cieczki ;)) Quote
TEQUILA* Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Witam, również pochodzę z Łodzi i chętnie poznam innych dogomaniaków. Przygarniecie nas? (Ja - Karolina, moje cudeńko - kundelka Tequila) Pozdr Quote
e.v.a Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 TEQUILA* napisał(a):Witam, również pochodzę z Łodzi i chętnie poznam innych dogomaniaków. Przygarniecie nas? (Ja - Karolina, moje cudeńko - kundelka Tequila) Pozdr jasne ze przygarniemy :cool3: witaj :multi: Quote
mia_mia Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Polna napisał(a):TO pozdrów Bułeczkę od nas i wygłaszcz. Mia_mia byłaś moze ostatnio na szkoleniu ? (my mam teraz przerwę z powodu cieczki ;)) w srode ostatnia niebylo juz zajec, ostatnie to byl probny PT 17.12 [ktory nas z powodu kontuzji ominal niestety], nastepne szkolenia po Nowym Roku juz.. Quote
bellatriks Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 TEQUILA* napisał(a):Witam, również pochodzę z Łodzi i chętnie poznam innych dogomaniaków. Przygarniecie nas? (Ja - Karolina, moje cudeńko - kundelka Tequila) Pozdr Witaj, Karolinko, masz może jakieś zdjęcia swojego psiska?:D Quote
Karilka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 A my...?:cool1: Przygarnie ktos nas?? My też ''Uć''... Iwaś, Jumbolek (od tygodnia):lol: & me... ok. Łodzi własciwie... Quote
Igi^MBE Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 No właśnie, kiedy? :) Byle nie dziś bo dziś mój kumpel ma urodziny :) Quote
Ajrisz Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 To moze jutro? Dzis pogoda rewelacyjna, wiec jest nadzieja ze jutro bedzie powtorka z rozrywki. Quote
Igi^MBE Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Jestem za jutrem byle nie od rana - bop po purodzinach TEGO kolegi rano mogę mieć poprostu wyczerpane baterie :) Quote
Polna Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Tylko, zeby jasno było. Moze byc zdrowie, choc nie wiem czy ja będę z psem bo ma jeszcze cieczke ;) Quote
aśka-od-dagona Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Ja jutro nie za bardzo...od 16.00 jestem out. a tak to raczej bez problemu;) Quote
Ajrisz Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Ja jutro jestem wolna, tez nie od rana, gdyz wiadoma rzecza jest ze w swieta sie odsypia wszelkie zaleglosci. ;-) Mnie generalnie tez najbardziej pasuje Zdrowie, z racji tego ze nie chce wyciagac Ryski na jakies dalekie eskapady. Quote
Ajrisz Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Ja bywam bardzo czesto, ale bez psa :-) Quote
aśka-od-dagona Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Bywacie...ja zasadnczo bywam najczęsciej na Zdrowiu, właśnie w Poniatoszczaku i w Parku 3-go Maja. A co z tym spotkaniem dogomaniackim? bo żem się steskniła troche;) Quote
TEQUILA* Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Świąteczne heloł, Słuchajcie jestem "nowa" i nie bardzo wiem jak wyglądają wasze spotkania a chętnie bym do was dołączyłą. Dlatego proszę, jeśli mnie oczywiście przygarniecie, napiszcie drukowanymi :lol: datę, godzinę i dokładne miejsce następnego spotkania (stwierdzenie na Zdrowiu jest dla mnie zbyt ogólne). Całuski, Karolina i Tequila PS- Zdjątka Tequilci muszę wrzucić do kompa, jak tylko to zrobię zaraz się nimi z wami podzielę. Quote
BlackSheWolf Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 siemka :D ja tez bym moze dolaczyla :D tylko nie wiem czy teraz zima.... no moze tez :P a moze w Sokolnikach troche dalej od lodzi ? a wlasnie bylo forum psiaków z Lodzi?? jeszcze jest?? jak tak podajcie linka :D Quote
Ajrisz Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Mnie pasuje generalnie tylko Lodz, mysle ze na Sokolniki jest jednak troche za zimno, i za daleko :-) Quote
Imbirka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Bywacie...ja zasadnczo bywam najczęsciej na Zdrowiu, właśnie w Poniatoszczaku i w Parku 3-go Maja. A co z tym spotkaniem dogomaniackim? bo żem się steskniła troche;) Asia, jak chodzisz do parku 3-go maja to możemy się umówić, ja jestem tam codziennie, a chłopaki nasze się tak dawno nie widziały:razz: jeśli chodzi o spotkanie między świętami to w tygodniu ja niestety idę do pracy:razz: Quote
e.v.a Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 ja tez odpadam w tym tygodniu:shake: mama nie nadarzy z praniem :lol: :lol: :lol: a poza tym .... chyba stalo sie cos co mialo nas spotkac w styczniu ...czyli... cieczka:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
mila_2 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 witaj Młodzieży;) my niestety w godzinach kiedy jest jasno siedzimy twardo w pracy, więc niestety nie pojawimy się na spotkaniu....i chyba w ogóle na razie odpadamy...za tydzień Młoda ma sterylkę Quote
Recommended Posts