Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszam Wszystkich serdecznie na spotkanie Strazy Dla Zwierzat w Łodzi w piatek 8 grudnia na godzinę 18.30. Spotkanie w naszej siedzibie w szkole przy ul. Senatorskiej 11.

Gdyby ktos miał jakies zbędne rzeczy do wyposażenia biura ( biurko, krzesło, regał) oraz rzeczy dla zwierząt ( koce, ręczniki, karmę, klatkę itp) to bardzo prosimy o kontakt.

Pozdrawiam i zapraszam gorąco!

• 2 weeks later...
Posted

Dopiero co wykurowaliśmy oba futrzaki tzn. aktualnie Tofiś przestał kuleć :lol: . Może między świętami a sylwestrem urządzić jakiś mini zlocik - może sobota przed sylwestrem?

Posted

koledzy z Łodzi może wy pomożecie potrzebny jest transport niedużego psiaka ze schroniska w Pabianicach do Warszawy może ktoś z was będzie w tym tygodniu jechał do stolicy pomóżcie popytajcie znajomych:(

Posted

no tak a wy baby znowu planujecie spotkanko wtedy kiedy ja za chiny nie bede mogla pewnie:mad: :mad: :mad: :mad:

fabiola ja niestety nie pomoge:shake: a jestes z pabianic:cool3: ?

Posted

nie, jestem z Warszawy ale właśnie z Pabianic jest Ken który ma do nas trafić nie możemy sami po niego pojechać i liczymy bardzo na dobre serducha innych może ktoś mógłby go przy okazji przywieźć do nas chcielibyśmy by był z nami na święta cierpimy że pomimo że wiemy że będzie nasz to cały czas musi być w schronisku:-(

Posted

modliszka 84 się nim opiekuje i kołuje właśnie transport ma w tym większe doświadczenie ja jestem dopiero od dzisiaj na waszym forum ale chwytam się wszystkich możliwości żeby tylko ściągnąć go do nas

Posted

Igi^MBE napisał(a):
Ja jutro z okazji wolnego idę psa wybiegać na port lotniczy :)

niektórym się powodzi;)...a niektórzy tylko popołudnia i wieczory mają na wybieganie psów;)

Posted

Dzisiaj jest brzydko:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Super piękna pogoda na spacer z psem...najważniejsze, że nie pada:)
Trzeba dziś Młoda przegonić po polach, ale pierw chyba przyjedziemy do Łodzi, do weterynarza łapę pokazać.
Pisze się ktoś dzisiaj na spacer??

Posted

Ajrisz napisał(a):

Moze by faktycznie zorganizowac jakies konkretne spotkanie, np. jakos po swietach?

Ja jestem jak najbardziej za! Proponuje znaleźć jakiś dogodny dla wszystkich termin między Bożym Narodzeniem a Sylwestrem.
Beirze by sie przydało trochę poganiać z innymi bo ostatnio rzadko ma okazję na zabawy z psiakami.

Posted

No ja z chęcią bym się wybrał bo moja sunia ma mało okazji do zabaw z psami - wszystkie inne są albo za małe albo za stare albo mają durnowatych właścicieli którzy mówią "panie weź pan tego szczeniora bo go zdziele" :) (rezygnują ze zdzielenia gdy widza 100 kilo wagi) :) A moja sunia jest wysoce aktywna i rozrywkowa :)

Posted

No to kiedy, kiedy?!?! Mowcie!!! :-)

Mnie pasuje kazdy termin oprocz dnia dzisiejszego, no i rzecz jasna Swiat i Sylwestra. :-)
Moja rozrywkowa suka ostatnimi czasy zamienila sie w matrone, i czas najwyzszy aby znowu cofnela sie do czasow aktywnej mlodosci ;-)

Posted

mila_2 napisał(a):
Dzisiaj jest brzydko:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Super piękna pogoda na spacer z psem...najważniejsze, że nie pada:)
Trzeba dziś Młoda przegonić po polach, ale pierw chyba przyjedziemy do Łodzi, do weterynarza łapę pokazać.
Pisze się ktoś dzisiaj na spacer??

a dzisiaj gdzie? :cool3:

Posted

tylko, wiesz...ja pracuję do 15.30, i ok. 16.30 jestem z mechanikiem od swojego automobila umówiona. Mogłybysmy się spotkać gdzieś ok.17-17.30

btw. ja ze Zgierza, więc Julianowski - może być:):) - to ten park przy cmentarzu?? No chyba, że gdzieś na Radogoszczu:)