Imbirka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Fotki ekstra, zaraz sobie ukradnę do nas i czekam na c.d. jutro:multi::lol: Quote
Polna Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 jak ktos będzie mógł to o 13.00 w parku julianowskim kolo muszli koncertowej jesteśmy :) ( i jeszcze jeden lub dwa bajgle) Quote
bellatriks Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 eno, spoko, "tylko" 13 borderów:roll: A Teufel rośnie jak na drożdżach!:multi: Quote
mila_2 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 wybaczcie - jestem strasznym leniem, dopiero usiadłam do zdjęć...i zapraszam tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2467248#post2467248 - "częstujcie" się do woli:D Quote
chicken Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Zazdroszcze wam tych spotkanek... :roll: Kesi ma teraz cieczke i nici ze wspolnych spacerkow. I tak sobie mysle, ze jak na swieta bedzie przyplyw gotowki to udamy sie na szkolenie-nareszcie!! :multi: A moze ktos z was slyszal o jakies szkole "**** Huta" czy cos takiego? Podobno bardzo dobra-szkolenie kosztuje 200zl za 2 miesiace :cool3: Quote
Igi^MBE Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 A ja czekam na spotkanie gdzieś bliżej mnie :) A własnie, mordka rozcieła sobie poduszkę pod łapą i ciekawe ile to jej sie będzie zrastać, mam nadzieje że jak u psów - niedługo. Quote
Tollerka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ja niewiem czy mogłabym na jakiekolwiek spotkanko przyjść... Chyba w moim wieku nikogo niema? (11 Lat... ) A mam nierodowodowego Shih Tzu... Pozatym rodzice... Nie byliby chętni abym się zjawiła... A mi było by dziwnie wśród starszych... :lol: Quote
e.v.a Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Tollerka napisał(a):Ja niewiem czy mogłabym na jakiekolwiek spotkanko przyjść... Chyba w moim wieku nikogo niema? (11 Lat... ) A mam nierodowodowego Shih Tzu... Pozatym rodzice... Nie byliby chętni abym się zjawiła... A mi było by dziwnie wśród starszych... :lol: zapraszamy na spotkanko :cool3: przeciez zawsze mozesz przyjsc z mama :) albo z tata :) Koma tez byla z mama i bylo fajnie:multi: poza tym co do wieku to u nas roznie sa stare krowy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ( o cho to sobie nagrabilam ) i sa tez piekne MŁODE dziewczeta takie jak ja:loveu: :loveu: :evil_lol: :lol: :lol: dobra ide spac bo zaraz wypruboja na mnie te karteczki :evil_lol: :evil_lol: Quote
teqquila Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 i nastepne mam ich jeszcze duzo wiec pewnie przez tydzien bede zamieszczac :P Quote
Igi^MBE Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Weszło? No to chciałem was oficjalnie zaprosić :) Na marsz można z pieskami, na filmy jedzonko i koncert chyba nie :) Wklejam to tutaj bo tu chyba najwięcej ludzi z Łodzi zagląda. Więc - jeżeli kochasz zwierzęta to zapraszam. Quote
Koma Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='evaxon']zapraszamy na spotkanko :cool3: przeciez zawsze mozesz przyjsc z mama :) albo z tata :) Koma tez byla z mama i bylo fajnie:multi: Dokładnie ;) Chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko, przecież to żaden wstyd, podejrzewam że gdybym była w Twoim wieku moi rodzice też nie byli by zachwyceni gdybym chciała iść sama na takie spotkanie :evil_lol: Ja mogłam przyjść sama (w końcu za rok 18-tka;)) ale jednak wolałam nie jechać taki kawał drogi sama z moją dzikuską, bo mogłam sobie nie dać z nią rady ;) Zresztą na dalsze spacery często chodzimy razem i nie widzę w tym nic złego ;) Quote
Igi^MBE Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Yyy faktycznie :) 25.11 - międzynarodowy dzień bezs futra. Ehh mam nadzieje że plakaty nie poszły jeszcze w druk :) Quote
chicken Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Tollerka napisał(a):Ja niewiem czy mogłabym na jakiekolwiek spotkanko przyjść... Chyba w moim wieku nikogo niema? (11 Lat... ) A mam nierodowodowego Shih Tzu... Pozatym rodzice... Nie byliby chętni abym się zjawiła... A mi było by dziwnie wśród starszych... :lol: Ty sie nie przejmuj! Ja juz mam 18nastke :cool3: i moja mama tez mowi zebym uwazala z kim gadam na tej dogomani bo nie wiadomo jacy zboczency tu siedza :evil_lol: >oczywiscie nie chodzilo jej o naszych, prawdziwych dogomaniakow<:lol: DZIEN BEZ FUTRA: Czy ten przemarsz zaczyna sie od 16:00?? :-( Dlaczego tak pozno?:-( Nie wiem czy bede mogla przyjechac bo juz bedzie ciemno a ja w Łodzi sama po ciemku sie boje... >mieszkam na obrzezach gdzie jest bezpiecznie, a w Łodzi kreca sie zule gdy robi sie juz mrok< Quote
Igi^MBE Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 chicken napisał(a): DZIEN BEZ FUTRA: Czy ten przemarsz zaczyna sie od 16:00?? :-( Dlaczego tak pozno?:-( Nie wiem czy bede mogla przyjechac bo juz bedzie ciemno a ja w Łodzi sama po ciemku sie boje... >mieszkam na obrzezach gdzie jest bezpiecznie, a w Łodzi kreca sie zule gdy robi sie juz mrok< No ja wiem że pełno meneli się kręci ale przecież nie będziesz sama jedna maszerować, nas tam będzie sporo osób które w razie czego to potrafią sobie z menelem poradzić :) Ale o 16-tej to meneli nie ma..... A poza tym to wiesz, ludzie są z całej łodzi i raczej ktoś statystycznie rzecz biorąc będzie w Twoim kierunku jechać :) 16ta to nie 24ta :) Quote
Tollerka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Nie sądze by mamie chciało się ze mną przychodzić :P Ale może namówie kiedyś :D Quote
chicken Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Igi^MBE napisał(a):No ja wiem że pełno meneli się kręci ale przecież nie będziesz sama jedna maszerować, nas tam będzie sporo osób które w razie czego to potrafią sobie z menelem poradzić :) Ale o 16-tej to meneli nie ma..... A poza tym to wiesz, ludzie są z całej łodzi i raczej ktoś statystycznie rzecz biorąc będzie w Twoim kierunku jechać :) 16ta to nie 24ta :) Jak sie z kims umowie to napewno wpadne :grins::sweetCyb: A teraz z innej beczki: Wlasnie dzwonilam do JB: Czy ktos z was tutaj obecnych, zapisal sie do JB szkoly do grupy wczesnoszkolnej? Ide w sobote popatrzec jak to wyglada w tej szkole... A na szkolenie i tak moge sie zapisac dopiero do grupy ktora powstanie w styczniu bo Kesi ma teraz cieczke :cool1: Mowicie ze to dobra szkola? Wiem ze zajecia prowadzone sa tradycyjnie-musze zobaczyc jak "tradycyjnie" bo Kesi nie lubi przymusu fizycznego (nigdy nie byl na niej stosowany)... Quote
Igi^MBE Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Daj znać jak ta szkołą wygląda bo ja desperacko szukam czegoś dla mojej suni... Ma 4 miesiące i przydałoby sie ją chociaż do przedszkola wysłać :) Quote
chicken Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Igi^MBE']Daj znać jak ta szkołą wygląda bo ja desperacko szukam czegoś dla mojej suni... Ma 4 miesiące i przydałoby sie ją chociaż do przedszkola wysłać :) Tu masz stronke: http://www.szkolenia-psy.dog.pl/ Quote
simbik Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 chicken napisał(a):Jak sie z kims umowie to napewno wpadne :grins::sweetCyb: A teraz z innej beczki: Wlasnie dzwonilam do JB: Czy ktos z was tutaj obecnych, zapisal sie do JB szkoly do grupy wczesnoszkolnej? Ide w sobote popatrzec jak to wyglada w tej szkole... A na szkolenie i tak moge sie zapisac dopiero do grupy ktora powstanie w styczniu bo Kesi ma teraz cieczke :cool1: Mowicie ze to dobra szkola? Wiem ze zajecia prowadzone sa tradycyjnie-musze zobaczyc jak "tradycyjnie" bo Kesi nie lubi przymusu fizycznego (nigdy nie byl na niej stosowany)... My tam będziemy ćwiczyć w sobotę. Quote
chicken Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 simbik napisał(a):My tam będziemy ćwiczyć w sobotę. Ooo!! No wlasnie mialam do Ciebie pisac w tej sprawie :cool3: No to w sobote przyjde i poznam Teufelka?:loveu: :multi::multi: Idziecie na 13:00? A jak to jest... Mam wejsc do tej szkoly?Jak sie wchodzi na to boisko? Jak to jest z tym szkoleniem tradycyjnym? Chyba nie trzeba sie brutalnie do pieska odnosic? :( Quote
simbik Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 chicken napisał(a):Ooo!! No wlasnie mialam do Ciebie pisac w tej sprawie :cool3: No to w sobote przyjde i poznam Teufelka?:loveu: :multi::multi: Idziecie na 13:00? A jak to jest... Mam wejsc do tej szkoly?Jak sie wchodzi na to boisko? Jak to jest z tym szkoleniem tradycyjnym? Chyba nie trzeba sie brutalnie do pieska odnosic? :( Teufelek nie wiadomo czy będzie bo leczymy anginkę. Natomiast będzie Opa :lol: . Na boisko wchodzi się od tyłu szkoły przez bramę w płocie - to taki nie duży wybetonowany placyk, zresztą poznasz po psiakach:roll: . Ta szkoła właśnie stara się unikać brutalności w szkoleniu. Quote
Tolutkowa Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='teqquila']no i nastepna porcja foteczek :) CUDNE te piesy! Oj! Zazdroszczę ja Wam spotkanek! Wprosiłabym się :razz: .... Co prawda pewnie umarłabym na zawał, że ktoś mi zje Tolutka (to obsesja Matki Polki) :evil_lol: . W Łodzi mieszkam dopiero od 2 lat i niewielu mam tu znajomych. I tak mam sporo szczęscia bo mieszkam obok parku "Na zdrowiu" i tam dość często można spotkać jakieś miłe stworzenia, z którymi można sie pobawić (Tolek) i pogadać (ja) ;) . Quote
e.v.a Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Tolutkowa :multi: witaj:multi: dziołchy w weekendzik ma ponoc byc bardzo ladnie:cool3: jak wyzdrowieje to na zdrowiu moze spotkanko:cool3: cholera zebym tylko wyzdrowiala:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts