Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zazdroszcze wam tych spotkanek... :roll: Kesi ma teraz cieczke i nici ze wspolnych spacerkow. I tak sobie mysle, ze jak na swieta bedzie przyplyw gotowki to udamy sie na szkolenie-nareszcie!! :multi:
A moze ktos z was slyszal o jakies szkole "**** Huta" czy cos takiego? Podobno bardzo dobra-szkolenie kosztuje 200zl za 2 miesiace :cool3:

Posted

A ja czekam na spotkanie gdzieś bliżej mnie :) A własnie, mordka rozcieła sobie poduszkę pod łapą i ciekawe ile to jej sie będzie zrastać, mam nadzieje że jak u psów - niedługo.

Posted

Ja niewiem czy mogłabym na jakiekolwiek spotkanko przyjść... Chyba w moim wieku nikogo niema? (11 Lat... ) A mam nierodowodowego Shih Tzu... Pozatym rodzice... Nie byliby chętni abym się zjawiła... A mi było by dziwnie wśród starszych... :lol:

Posted

Tollerka napisał(a):
Ja niewiem czy mogłabym na jakiekolwiek spotkanko przyjść... Chyba w moim wieku nikogo niema? (11 Lat... ) A mam nierodowodowego Shih Tzu... Pozatym rodzice... Nie byliby chętni abym się zjawiła... A mi było by dziwnie wśród starszych... :lol:

zapraszamy na spotkanko :cool3: przeciez zawsze mozesz przyjsc z mama :) albo z tata :) Koma tez byla z mama i bylo fajnie:multi: poza tym co do wieku to u nas roznie sa stare krowy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ( o cho to sobie nagrabilam ) i sa tez piekne MŁODE dziewczeta takie jak ja:loveu: :loveu: :evil_lol: :lol: :lol: dobra ide spac bo zaraz wypruboja na mnie te karteczki :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Weszło? No to chciałem was oficjalnie zaprosić :) Na marsz można z pieskami, na filmy jedzonko i koncert chyba nie :) Wklejam to tutaj bo tu chyba najwięcej ludzi z Łodzi zagląda. Więc - jeżeli kochasz zwierzęta to zapraszam.

Posted

[quote name='evaxon']zapraszamy na spotkanko :cool3: przeciez zawsze mozesz przyjsc z mama :) albo z tata :) Koma tez byla z mama i bylo fajnie:multi:
Dokładnie ;) Chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko, przecież to żaden wstyd, podejrzewam że gdybym była w Twoim wieku moi rodzice też nie byli by zachwyceni gdybym chciała iść sama na takie spotkanie :evil_lol: Ja mogłam przyjść sama (w końcu za rok 18-tka;)) ale jednak wolałam nie jechać taki kawał drogi sama z moją dzikuską, bo mogłam sobie nie dać z nią rady ;) Zresztą na dalsze spacery często chodzimy razem i nie widzę w tym nic złego ;)

Posted

Tollerka napisał(a):

Ty sie nie przejmuj! Ja juz mam 18nastke :cool3: i moja mama tez mowi zebym uwazala z kim gadam na tej dogomani bo nie wiadomo jacy zboczency tu siedza :evil_lol: >oczywiscie nie chodzilo jej o naszych, prawdziwych dogomaniakow<:lol:

DZIEN BEZ FUTRA:
Czy ten przemarsz zaczyna sie od 16:00?? :-( Dlaczego tak pozno?:-( Nie wiem czy bede mogla przyjechac bo juz bedzie ciemno a ja w Łodzi sama po ciemku sie boje... >mieszkam na obrzezach gdzie jest bezpiecznie, a w Łodzi kreca sie zule gdy robi sie juz mrok<

Posted

chicken napisał(a):

DZIEN BEZ FUTRA:
Czy ten przemarsz zaczyna sie od 16:00?? :-( Dlaczego tak pozno?:-( Nie wiem czy bede mogla przyjechac bo juz bedzie ciemno a ja w Łodzi sama po ciemku sie boje... >mieszkam na obrzezach gdzie jest bezpiecznie, a w Łodzi kreca sie zule gdy robi sie juz mrok<

No ja wiem że pełno meneli się kręci ale przecież nie będziesz sama jedna maszerować, nas tam będzie sporo osób które w razie czego to potrafią sobie z menelem poradzić :) Ale o 16-tej to meneli nie ma..... A poza tym to wiesz, ludzie są z całej łodzi i raczej ktoś statystycznie rzecz biorąc będzie w Twoim kierunku jechać :) 16ta to nie 24ta :)

Posted

Igi^MBE napisał(a):
No ja wiem że pełno meneli się kręci ale przecież nie będziesz sama jedna maszerować, nas tam będzie sporo osób które w razie czego to potrafią sobie z menelem poradzić :) Ale o 16-tej to meneli nie ma..... A poza tym to wiesz, ludzie są z całej łodzi i raczej ktoś statystycznie rzecz biorąc będzie w Twoim kierunku jechać :) 16ta to nie 24ta :)

Jak sie z kims umowie to napewno wpadne :grins::sweetCyb:

A teraz z innej beczki:
Wlasnie dzwonilam do JB:
Czy ktos z was tutaj obecnych, zapisal sie do JB szkoly do grupy wczesnoszkolnej? Ide w sobote popatrzec jak to wyglada w tej szkole... A na szkolenie i tak moge sie zapisac dopiero do grupy ktora powstanie w styczniu bo Kesi ma teraz cieczke :cool1:
Mowicie ze to dobra szkola? Wiem ze zajecia prowadzone sa tradycyjnie-musze zobaczyc jak "tradycyjnie" bo Kesi nie lubi przymusu fizycznego (nigdy nie byl na niej stosowany)...

Posted

chicken napisał(a):
Jak sie z kims umowie to napewno wpadne :grins::sweetCyb:

A teraz z innej beczki:
Wlasnie dzwonilam do JB:
Czy ktos z was tutaj obecnych, zapisal sie do JB szkoly do grupy wczesnoszkolnej? Ide w sobote popatrzec jak to wyglada w tej szkole... A na szkolenie i tak moge sie zapisac dopiero do grupy ktora powstanie w styczniu bo Kesi ma teraz cieczke :cool1:
Mowicie ze to dobra szkola? Wiem ze zajecia prowadzone sa tradycyjnie-musze zobaczyc jak "tradycyjnie" bo Kesi nie lubi przymusu fizycznego (nigdy nie byl na niej stosowany)...

My tam będziemy ćwiczyć w sobotę.

Posted

simbik napisał(a):
My tam będziemy ćwiczyć w sobotę.

Ooo!! No wlasnie mialam do Ciebie pisac w tej sprawie :cool3: No to w sobote przyjde i poznam Teufelka?:loveu: :multi::multi: Idziecie na 13:00?
A jak to jest... Mam wejsc do tej szkoly?Jak sie wchodzi na to boisko?

Jak to jest z tym szkoleniem tradycyjnym? Chyba nie trzeba sie brutalnie do pieska odnosic? :(

Posted

chicken napisał(a):
Ooo!! No wlasnie mialam do Ciebie pisac w tej sprawie :cool3: No to w sobote przyjde i poznam Teufelka?:loveu: :multi::multi: Idziecie na 13:00?
A jak to jest... Mam wejsc do tej szkoly?Jak sie wchodzi na to boisko?

Jak to jest z tym szkoleniem tradycyjnym? Chyba nie trzeba sie brutalnie do pieska odnosic? :(

Teufelek nie wiadomo czy będzie bo leczymy anginkę. Natomiast będzie Opa :lol: . Na boisko wchodzi się od tyłu szkoły przez bramę w płocie - to taki nie duży wybetonowany placyk, zresztą poznasz po psiakach:roll: .
Ta szkoła właśnie stara się unikać brutalności w szkoleniu.

Posted

[quote name='teqquila']no i nastepna porcja foteczek :)

CUDNE te piesy! Oj! Zazdroszczę ja Wam spotkanek! Wprosiłabym się :razz: .... Co prawda pewnie umarłabym na zawał, że ktoś mi zje Tolutka (to obsesja Matki Polki) :evil_lol: .
W Łodzi mieszkam dopiero od 2 lat i niewielu mam tu znajomych. I tak mam sporo szczęscia bo mieszkam obok parku "Na zdrowiu" i tam dość często można spotkać jakieś miłe stworzenia, z którymi można sie pobawić (Tolek) i pogadać (ja) ;) .

Posted

Tolutkowa :multi: witaj:multi:

dziołchy w weekendzik ma ponoc byc bardzo ladnie:cool3: jak wyzdrowieje to na zdrowiu moze spotkanko:cool3:
cholera zebym tylko wyzdrowiala:placz: :placz: :placz: :placz: