Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Igi^MBE napisał(a):
Niee, po namyśle to myslę że do Łagiewnik dla mojej małej jeszcze za daleko. W poniedziałek zaliczyłą podróż wieczornym tłocznym 86 z retkini na próchnika, i było to dla niej ciężkie, a w drodze powrotnej zabrudziła autobus. Może gdy będzie coś na zdrowiu to z nią wpadnę.... Samochodu nie mam, na rower mała jest za młoda a z buta to skolei nie na moje kolana :)

zdrowie zdrowie zdoriwie zdrowie zdrowie zdrowie zdrowie:grins:
ale nie w tym tygodniu :placz: bo ze zdrowiem (moim ) ni najlepiej :razz: :razz:chyba ze wyzdrowieje to moze jednak zdrowie:cool3:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to jak z Łagiewnikami co :D

Ja polecam JB-szkołe :) Super Ariss, ze juz sie zapisaliście hihi!
Teraz porównując JB ze złotnem odrazu poszłabym na pise przedszkole do JB i nikt nie musiałby mnie namawiać :P Na złotnie to jest około 1h lenistwa i nic więcej.

Posted

[quote name='evaxon']zdrowie zdrowie zdoriwie zdrowie zdrowie zdrowie zdrowie:grins:
ale nie w tym tygodniu :placz: bo ze zdrowiem (moim ) ni najlepiej :razz: :razz:chyba ze wyzdrowieje to moze jednak zdrowie:cool3:

Ja też głosuję za spacerkiem na Zdrowiu na przyszły weekend (25-25 XI).
Ten weekend u mnie odpada bo po pierwsze wyjeżdam a po drugie Beira ma końcówkę cieczki i mogło by to się źle skończyć :evil_lol:.

Posted

[quote name='Givera']Ja też głosuję za spacerkiem na Zdrowiu na przyszły weekend (25-25 XI).
Ten weekend u mnie odpada bo po pierwsze wyjeżdam a po drugie Beira ma końcówkę cieczki i mogło by to się źle skończyć :evil_lol:.
Heej, ale w przyszłym tygodniu o ile mnie skleroza nie myli to na piotrkowskiej są obchody dnia Bez Futra :D Znaczy w sobotę :)

Posted

Igi^MBE napisał(a):
Heej, ale w przyszłym tygodniu o ile mnie skleroza nie myli to na piotrkowskiej są obchody dnia Bez Futra :D Znaczy w sobotę :)

Jedno nie wyklucza drugiego ;)

Posted

Ha ha ha :) Nagi Wilczk Czechosłowacki, a to by się ludzie dziwili :D Brr, aż się boję sobie tego wyobrażać :) Tak, też jestem za zdrowiem za tydzień byleby dało radę zdążyć na pietrynę :)

Posted

Polna napisał(a):

Ja polecam JB-szkołe :) Super Ariss, ze juz sie zapisaliście hihi!
Teraz porównując JB ze złotnem odrazu poszłabym na pise przedszkole do JB i nikt nie musiałby mnie namawiać :P Na złotnie to jest około 1h lenistwa i nic więcej.

W takim razie bardzo się ciesze, że dobrze wybrałam. Jeszcze, że mam to tuż pod nosem :roll:

Posted

A nasza część foteczek ze spacerku (wszystkie, które nadają się do wstawienia:cool3:) jest tutaj i [SIZE=5]tutaj i tutaj oczywiście możecie przenieść je sobie do swoich galeryjek
Przepraszam, że w ten sposób je prezentuje, ale nie mam już siły ich tutaj wklejać:lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
nie, to jest Watażka:lol:

:shake: zaraz mi się wszystko kompletnie pokiełbasi...

Może zacznijmy od tego: ile mamy(macie) znajomych borderów w Łodzi? W miarę możliwości z opisem i/lub fotą.. bo już się gubię:shake: :oops:

Posted

Julia masz na myśli Bastera?
Natalia spróbuje wymienić Ci bordery które wiem,że mieszkają w Łodzi:
1 Wiking Ko-To-Ra(Wiking)
2 Watażka Ko-To-Ra(Watażka)
3 Wigo Ko-To-Ra(Wigo)
4 Tobacco Ko-To-Ra(Ready)
5 Shoreland's KEEP ON RUNNING(Raisa)
6 sunia z Porządnej Rodziny(Fanta)
7 Chardi z Porządnej Rodziny(Chardi)
8 sunia z Porządnej Rodziny miot C
9 Baster
10 Ozzy
11 NNL Keep On Dreaming(Temi)
12 Tweed Black Tempo(Joey)
Psy z Grupy Ratownictwa Specjalistycznego Łódź http://www.ratownicy.org/galeria.php
1 Daisy Super Pracuś(Heca)
2 Lucky
3 O'The Riverdance Black Energizer(Fanta)