e.v.a Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Igi^MBE napisał(a):Niee, po namyśle to myslę że do Łagiewnik dla mojej małej jeszcze za daleko. W poniedziałek zaliczyłą podróż wieczornym tłocznym 86 z retkini na próchnika, i było to dla niej ciężkie, a w drodze powrotnej zabrudziła autobus. Może gdy będzie coś na zdrowiu to z nią wpadnę.... Samochodu nie mam, na rower mała jest za młoda a z buta to skolei nie na moje kolana :) zdrowie zdrowie zdoriwie zdrowie zdrowie zdrowie zdrowie:grins: ale nie w tym tygodniu :placz: bo ze zdrowiem (moim ) ni najlepiej :razz: :razz:chyba ze wyzdrowieje to moze jednak zdrowie:cool3: Quote
Igi^MBE Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Zdrowie rulez :) Za wyjątkiem tego pomnika czynu rewolucyjnego :) Bo on mi sie niebezpiecznie kojarzy :) Quote
simbik Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 no i uroczych strażników miejskich którzy sukcesywnie zniechęcają mnie do tego parku mimo że mam do niego bardzo blisko. Quote
Polna Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 to jak z Łagiewnikami co :D Ja polecam JB-szkołe :) Super Ariss, ze juz sie zapisaliście hihi! Teraz porównując JB ze złotnem odrazu poszłabym na pise przedszkole do JB i nikt nie musiałby mnie namawiać :P Na złotnie to jest około 1h lenistwa i nic więcej. Quote
mila_2 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 właśnie - może jakieś szczegóły dotyczące spotkania?? dokładne miejsce, godzina?? Quote
Givera Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='evaxon']zdrowie zdrowie zdoriwie zdrowie zdrowie zdrowie zdrowie:grins: ale nie w tym tygodniu :placz: bo ze zdrowiem (moim ) ni najlepiej :razz: :razz:chyba ze wyzdrowieje to moze jednak zdrowie:cool3: Ja też głosuję za spacerkiem na Zdrowiu na przyszły weekend (25-25 XI). Ten weekend u mnie odpada bo po pierwsze wyjeżdam a po drugie Beira ma końcówkę cieczki i mogło by to się źle skończyć :evil_lol:. Quote
Igi^MBE Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Givera']Ja też głosuję za spacerkiem na Zdrowiu na przyszły weekend (25-25 XI). Ten weekend u mnie odpada bo po pierwsze wyjeżdam a po drugie Beira ma końcówkę cieczki i mogło by to się źle skończyć :evil_lol:. Heej, ale w przyszłym tygodniu o ile mnie skleroza nie myli to na piotrkowskiej są obchody dnia Bez Futra :D Znaczy w sobotę :) Quote
Givera Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Igi^MBE napisał(a):Heej, ale w przyszłym tygodniu o ile mnie skleroza nie myli to na piotrkowskiej są obchody dnia Bez Futra :D Znaczy w sobotę :) Jedno nie wyklucza drugiego ;) Quote
e.v.a Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 haha to ogolimy nasze psy do łysa i pojdziemy na pietryne :lol: jak tylko pogoda dopisze to tez jestem za zdrowiem za tydzien :D Quote
Igi^MBE Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Ha ha ha :) Nagi Wilczk Czechosłowacki, a to by się ludzie dziwili :D Brr, aż się boję sobie tego wyobrażać :) Tak, też jestem za zdrowiem za tydzień byleby dało radę zdążyć na pietrynę :) Quote
mila_2 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 przeprosiliśmy się z akumulatorem i jesteśmy gotowi na podbój Łagiewnik. Poprosimy tylko o jakieś szczegóły Quote
Ariss_ Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Polna napisał(a): Ja polecam JB-szkołe :) Super Ariss, ze juz sie zapisaliście hihi! Teraz porównując JB ze złotnem odrazu poszłabym na pise przedszkole do JB i nikt nie musiałby mnie namawiać :P Na złotnie to jest około 1h lenistwa i nic więcej. W takim razie bardzo się ciesze, że dobrze wybrałam. Jeszcze, że mam to tuż pod nosem :roll: Quote
Klaudia :-) Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Pierwsze fotki z dzisiejszego spaceru: Quote
Imbirka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 A nasza część foteczek ze spacerku (wszystkie, które nadają się do wstawienia:cool3:) jest tutaj i [SIZE=5]tutaj i tutaj oczywiście możecie przenieść je sobie do swoich galeryjek Przepraszam, że w ten sposób je prezentuje, ale nie mam już siły ich tutaj wklejać:lol: Quote
bellatriks Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 oo.. a ten dapplingowany border to.. zaraz.. Wigo jeśli dobrze pamietam, tak?:cool3: Quote
bellatriks Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Imbir1 napisał(a):nie, to jest Watażka:lol: :shake: zaraz mi się wszystko kompletnie pokiełbasi... Może zacznijmy od tego: ile mamy(macie) znajomych borderów w Łodzi? W miarę możliwości z opisem i/lub fotą.. bo już się gubię:shake: :oops: Quote
Imbirka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Duuuuuuuużo, ja dzisiaj poznałam kolejnego i nie był to Watażka:evil_lol:;) Quote
bellatriks Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Imbir1 napisał(a):Duuuuuuuużo, ja dzisiaj poznałam kolejnego i nie był to Watażka:evil_lol:;) to liczmy w dziesiątkach czy już w setkach?:cool3: Quote
Imbirka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 spokojnie, jeszcze w dziesiątkach:evil_lol: Quote
Klaudia :-) Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Julia masz na myśli Bastera? Natalia spróbuje wymienić Ci bordery które wiem,że mieszkają w Łodzi: 1 Wiking Ko-To-Ra(Wiking) 2 Watażka Ko-To-Ra(Watażka) 3 Wigo Ko-To-Ra(Wigo) 4 Tobacco Ko-To-Ra(Ready) 5 Shoreland's KEEP ON RUNNING(Raisa) 6 sunia z Porządnej Rodziny(Fanta) 7 Chardi z Porządnej Rodziny(Chardi) 8 sunia z Porządnej Rodziny miot C 9 Baster 10 Ozzy 11 NNL Keep On Dreaming(Temi) 12 Tweed Black Tempo(Joey) Psy z Grupy Ratownictwa Specjalistycznego Łódź http://www.ratownicy.org/galeria.php 1 Daisy Super Pracuś(Heca) 2 Lucky 3 O'The Riverdance Black Energizer(Fanta) Quote
teqquila Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 no to teraz czas na zdjecia z spacerku :) oczywiscie mozecie wziasc sobie je do galerii swych :P Quote
Recommended Posts