Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir1 napisał(a):
Witajcie nowi forumowicze:multi:
A może spotkamy się na spacerku w Łagiewnikach w sobotę:lol:

Boze wariatki :stupid:tez zescie sobie wymslily Łagiewniki :x

witamy w Łodzkim gronie dgm Igi^MBE:multi:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Proszę nas tu nie wyzywać:cool3: :mad: :evil_lol:
Ewcia, przecież masz bardzo dobre połączenie do Łagiwnik. Jakby co to cię mogę zgarnąć z Fabrycznego:lol:

genialne:mdleje: a 2h w autobusach to dal mnie i Tigry Istna frajda:evil_lol:

Posted

Ariss napisał(a):
czyli tyle co mój :) planujesz go zapisac to jakiegoś psiego przedszkola ? A może już chodzi ? mój za tydzien idzie na pierwsza wizyte do przedszkola JB ^^ to na janowie.

No to dotrzesz do nas z małym opóźnieniem ;) (jeśli mówisz o grupie spotykającej się o 11). Ja też chodzę do JB z Kamą. Pierwsze zajęcia mieliśmy 5 listopada, było też jedno spotkanie bez psiaków.
Mam nadzieję, że Ci się tam spodoba. Ja jestem jak na razie zadowolona :) Prowadząca zna się na rzeczy.

Posted

witam,
nie jestem co prawda łodzianką, ale skończyłam tam studia:)
pochodzę z ozorkowa, mieszkam w toruniu. czasem bywam
w swoich rodzinnych stronach...
mam pytanie - dosc istotne.
dysponuje nr tel. do calodob. lecznicy - (42) 6400440;
czy sa jeszcze inne, np. w zgierzu? (v. nieco blizej granic ozorkowa?)
co jakis czas znajduje w nieszczesnym ozorkowie bezdomne zwierzaki - bardziej lub mniej potrzebujace natychmiastowej opieki.
nie dysponuje samochodem, staram sie wiec prosic o pomoc znajomych.
nie zawsze maja oni jednak czas...
wszystkie z psin, ktore znalazlam, trafily do dobrych domow, ale zasob ich niestety sie konczy.
jesli znow bede musiala interweniowac, powinnam znac jakis adres, nr tel., etc. instytucji/osob, ktora moglaby mi pomoc.
prosze o wskazowki.
z gory dziekeju,
magda

Posted

w Zgierzu z tego co wiem najdłużej pracuje lecznica dr. Szulca. Ale z tego co wiem nie jest ona całodobowa, niestety.

Ja mieszkam w Zgierzu, jakby co jestem w stanie pomóc chociaży transportem - choć obecnie mamy problemy z autem, ale jak co wal jak w dym, zawsze co dwie głowy to nie jedna...myślę, że i fundacja medor może pomóc. Namiary na nich na www.medor.org

Posted

Na złotno mam zdecydowanie bliżej bo zamiast całej łodzi tylko ćwierć. Mieszkam na obywatelskiej :) A co do łagiewnik w tę sobotę.... Ja mówię nie wiem. Zależy jak będę stał z czasem.

Posted

Julia a czemu jeszcze sie nie poswiecilam ty Z Imbirkiem i nie przyjechaliscie do nas:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
trza jakies spotkano zorganizowac (jestem tego spragniona) :evil_lol: a Tigra ma ochote zjesc jakiegos patykowego złodziaja:evil_lol:
dzis ide z nia do weta:razz: ciekawe co powie o tym czyms na pysiu:shake:

Posted

simbik napisał(a):
Tymbardziej, że wokół Pabianic przepiękne okolice i już od dawna chcę tam się wybrać. Coś się zorganizuje tylko żeby pogoda była lepsza :lol: .

:lol: taaa najlepiej zeby nie padalo i bylo okolo 22st.C :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
nastepny spacerek na zdrowiu postaram sie zaliczyc :razz:

Posted

m.m napisał(a):
No to dotrzesz do nas z małym opóźnieniem ;) (jeśli mówisz o grupie spotykającej się o 11). Ja też chodzę do JB z Kamą. Pierwsze zajęcia mieliśmy 5 listopada, było też jedno spotkanie bez psiaków.
Mam nadzieję, że Ci się tam spodoba. Ja jestem jak na razie zadowolona :) Prowadząca zna się na rzeczy.

No tak tak ... wiem, że z opóźniemiem :) Ale znowu nie takim dużym ;) Co było na tych spotkaniach ? Duże zaległości mamy? :roll:
W każdym razie, zobaczymy się w takim razie w sobote :D

Posted

nie wiem, postaramy się, choć jeśli auto się nie naprawi to będziemy musiały się zastanowić czym do Łagiewnik się dostać...a Młoda nieprzyzwyczajona do kagańca:oops::oops::oops:

Posted

Niee, po namyśle to myslę że do Łagiewnik dla mojej małej jeszcze za daleko. W poniedziałek zaliczyłą podróż wieczornym tłocznym 86 z retkini na próchnika, i było to dla niej ciężkie, a w drodze powrotnej zabrudziła autobus. Może gdy będzie coś na zdrowiu to z nią wpadnę.... Samochodu nie mam, na rower mała jest za młoda a z buta to skolei nie na moje kolana :)