Ariss_ Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Hmm czyli tez daleko odemnie :) to slyszalam o jeszcze jednym [http://szkolenia.ipon.pl/] pewnie będzie bliżej :) Quote
Imbirka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Witajcie nowi forumowicze:multi: A może spotkamy się na spacerku w Łagiewnikach w sobotę:lol: Quote
e.v.a Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Imbir1 napisał(a):Witajcie nowi forumowicze:multi: A może spotkamy się na spacerku w Łagiewnikach w sobotę:lol: Boze wariatki :stupid:tez zescie sobie wymslily Łagiewniki :x witamy w Łodzkim gronie dgm Igi^MBE:multi: Quote
Imbirka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Proszę nas tu nie wyzywać:cool3: :mad: :evil_lol: Ewcia, przecież masz bardzo dobre połączenie do Łagiwnik. Jakby co to cię mogę zgarnąć z Fabrycznego:lol: Quote
e.v.a Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Imbir1 napisał(a):Proszę nas tu nie wyzywać:cool3: :mad: :evil_lol: Ewcia, przecież masz bardzo dobre połączenie do Łagiwnik. Jakby co to cię mogę zgarnąć z Fabrycznego:lol: genialne:mdleje: a 2h w autobusach to dal mnie i Tigry Istna frajda:evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 od czasu do czasu trza się poświęcić:cool3: :evil_lol: Quote
m.m Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ariss napisał(a):czyli tyle co mój :) planujesz go zapisac to jakiegoś psiego przedszkola ? A może już chodzi ? mój za tydzien idzie na pierwsza wizyte do przedszkola JB ^^ to na janowie. No to dotrzesz do nas z małym opóźnieniem ;) (jeśli mówisz o grupie spotykającej się o 11). Ja też chodzę do JB z Kamą. Pierwsze zajęcia mieliśmy 5 listopada, było też jedno spotkanie bez psiaków. Mam nadzieję, że Ci się tam spodoba. Ja jestem jak na razie zadowolona :) Prowadząca zna się na rzeczy. Quote
simbik Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 My jesteśmy już po całym kursie przedszkolnym i też gorąco polecamy :multi: . Quote
gerdzia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 witam, nie jestem co prawda łodzianką, ale skończyłam tam studia:) pochodzę z ozorkowa, mieszkam w toruniu. czasem bywam w swoich rodzinnych stronach... mam pytanie - dosc istotne. dysponuje nr tel. do calodob. lecznicy - (42) 6400440; czy sa jeszcze inne, np. w zgierzu? (v. nieco blizej granic ozorkowa?) co jakis czas znajduje w nieszczesnym ozorkowie bezdomne zwierzaki - bardziej lub mniej potrzebujace natychmiastowej opieki. nie dysponuje samochodem, staram sie wiec prosic o pomoc znajomych. nie zawsze maja oni jednak czas... wszystkie z psin, ktore znalazlam, trafily do dobrych domow, ale zasob ich niestety sie konczy. jesli znow bede musiala interweniowac, powinnam znac jakis adres, nr tel., etc. instytucji/osob, ktora moglaby mi pomoc. prosze o wskazowki. z gory dziekeju, magda Quote
mila_2 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 w Zgierzu z tego co wiem najdłużej pracuje lecznica dr. Szulca. Ale z tego co wiem nie jest ona całodobowa, niestety. Ja mieszkam w Zgierzu, jakby co jestem w stanie pomóc chociaży transportem - choć obecnie mamy problemy z autem, ale jak co wal jak w dym, zawsze co dwie głowy to nie jedna...myślę, że i fundacja medor może pomóc. Namiary na nich na www.medor.org Quote
Igi^MBE Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Na złotno mam zdecydowanie bliżej bo zamiast całej łodzi tylko ćwierć. Mieszkam na obywatelskiej :) A co do łagiewnik w tę sobotę.... Ja mówię nie wiem. Zależy jak będę stał z czasem. Quote
e.v.a Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Julia a czemu jeszcze sie nie poswiecilam ty Z Imbirkiem i nie przyjechaliscie do nas:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: trza jakies spotkano zorganizowac (jestem tego spragniona) :evil_lol: a Tigra ma ochote zjesc jakiegos patykowego złodziaja:evil_lol: dzis ide z nia do weta:razz: ciekawe co powie o tym czyms na pysiu:shake: Quote
Imbirka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 to następnym razem się poświęcimy:evil_lol: Quote
simbik Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Tymbardziej, że wokół Pabianic przepiękne okolice i już od dawna chcę tam się wybrać. Coś się zorganizuje tylko żeby pogoda była lepsza :lol: . Quote
e.v.a Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 simbik napisał(a):Tymbardziej, że wokół Pabianic przepiękne okolice i już od dawna chcę tam się wybrać. Coś się zorganizuje tylko żeby pogoda była lepsza :lol: . :lol: taaa najlepiej zeby nie padalo i bylo okolo 22st.C :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nastepny spacerek na zdrowiu postaram sie zaliczyc :razz: Quote
Ariss_ Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 m.m napisał(a):No to dotrzesz do nas z małym opóźnieniem ;) (jeśli mówisz o grupie spotykającej się o 11). Ja też chodzę do JB z Kamą. Pierwsze zajęcia mieliśmy 5 listopada, było też jedno spotkanie bez psiaków. Mam nadzieję, że Ci się tam spodoba. Ja jestem jak na razie zadowolona :) Prowadząca zna się na rzeczy. No tak tak ... wiem, że z opóźniemiem :) Ale znowu nie takim dużym ;) Co było na tych spotkaniach ? Duże zaległości mamy? :roll: W każdym razie, zobaczymy się w takim razie w sobote :D Quote
bellatriks Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ariss - przepraszam bardzo:oops: - słuchała :D Quote
teqquila Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 no no prosze ile tutaj zaleglosci mam :P :) ja na spacerek hm... chetnie :) Witam nowych :) Quote
Ariss_ Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 witam ^^ jakoś Ci to wybaczę bellatriks ;) Quote
mila_2 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Pogodę na weekend zapowiadają piękną:) Quote
Imbirka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 mila, czy to znaczy ze z Betą będziecie? macie tak blisko:lol: Quote
mila_2 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 nie wiem, postaramy się, choć jeśli auto się nie naprawi to będziemy musiały się zastanowić czym do Łagiewnik się dostać...a Młoda nieprzyzwyczajona do kagańca:oops::oops::oops: Quote
bellatriks Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ariss napisał(a):witam ^^ jakoś Ci to wybaczę bellatriks ;) dziekuję:modla: Quote
Igi^MBE Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Niee, po namyśle to myslę że do Łagiewnik dla mojej małej jeszcze za daleko. W poniedziałek zaliczyłą podróż wieczornym tłocznym 86 z retkini na próchnika, i było to dla niej ciężkie, a w drodze powrotnej zabrudziła autobus. Może gdy będzie coś na zdrowiu to z nią wpadnę.... Samochodu nie mam, na rower mała jest za młoda a z buta to skolei nie na moje kolana :) Quote
Recommended Posts