Diana14 Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Kasiu napisz jak Ci poszlo na wystawie? Może masz jakieś fotki:cool3: ? jak tak to wklejaj. Chętnie zobaczę Twoje śliczniaste dożątko:loveu: Quote
simbik Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Diana14 napisał(a):Kasiu napisz jak Ci poszlo na wystawie? Może masz jakieś fotki:cool3: ? jak tak to wklejaj. Chętnie zobaczę Twoje śliczniaste dożątko:loveu: Zapraszam do galerii Opki&Teufela (w moim podpisie) :lol: ... tam cała relacja foto i nie tylko ... a poszło nam nieźle - dwa pucharki zgarneliśmy :roll: . Quote
bellatriks Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Kasiu ja też mam pełno zdjęć Teufka tylko jeszcze ich nie zgrałam :oops: wrzucę wszystko na swoje konto fotosika do albumu z wystawą i dam Ci linka, K? Quote
simbik Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 mila_2 napisał(a):łódzkie forum padło... Też zauważyłam :shake: ... i to od 2 dni. Quote
bellatriks Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 simbik napisał(a):Też zauważyłam :shake: ... i to od 2 dni. ŁP znów działa, podejrzewam problemy z serwerem. PS. Co sądzicie o spotkanku 21.10 na Zdrowiu???:razz: Quote
bellatriks Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 chicken napisał(a):I znowy padlo... :shake: I właśnie dlatego jest ten topik - jak ŁP padnie (co się często zdarza) to ustalenia przenosimy tutaj.;) PZDR Quote
dove Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Niestety ŁP pada często i to z winy dostarczyciela forum :( I niestety nie mamy na to wpływu, bo serwis jest darmowy. Ale zawsze jest nasza Dogo :) i możemy się umawiać na spacerki :) Pozdr Quote
Imbirka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 dove, ty tylko obiecujesz, że będzie, a nigdy cie nie ma :evil_lol: :mad: Quote
dove Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ostatnio jak byłem to nikt inny nie przyszedł :):):) Ale w sobotę o 11 będę :) Quote
bellatriks Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 dove napisał(a):Niestety ŁP pada często i to z winy dostarczyciela forum :( I niestety nie mamy na to wpływu, bo serwis jest darmowy. Ale zawsze jest nasza Dogo :) i możemy się umawiać na spacerki :) Pozdr kurcze, gdyby ktoś się conieco znał na hostingu i takich tam to może dałoby się jakoś przenieść:shake: na początku nie sądziłam, że łodzian będzie sporo. Ostatnio zastanawiałam się nad zamknięciem tego i zrobieniem czegoś nowego na lepszym serwerze, ale po pierwsze: nie potrafię, po drugie: to kosztuje :? a nie warto inwestować w coś, czego się nie potrafi zrobić...:shake: Quote
bellatriks Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 dove napisał(a):Podobno ma być lepiej ma Webplusie ;) No mam nadzieję... bo już mam dość tego, że co drugi dzień są jakieś problemy:shake: A btw. spotykamy sie w sobote o 11 przy wejsciu do Zoo, OK? Quote
bellatriks Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Bardzo miło było, Szafir jest piękny:loveu: :loveu: :loveu: Postaram się jutro wrzucić fotki, najpóźniej pojutrze o ile się uda. PZDR Quote
Imbirka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 hehe, nam też się udał spacerek 3 godzinny z pod stadionu Widzewa do Andrzejowa:evil_lol: macie jedną fotkę na zachęte bo mi się już dzisiaj więcej nie chce wstawiać:lol: Quote
bellatriks Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Imbir1 napisał(a):hehe, nam też się udał spacerek 3 godzinny z pod stadionu Widzewa do Andrzejowa:evil_lol: macie jedną fotkę na zachęte bo mi się już dzisiaj więcej nie chce wstawiać:lol: Kesi wygląda tu jak wilk:-o :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a Imbir jak sarenka:diabloti: :loveu: I gra świateł piękna - bardzo udana fotka :D Quote
Imbirka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 To ja bede pierwsza:evil_lol:, fotki z dzisiejszego spacerku:lol: Tysio Tofi i Tola sępią:evil_lol: Imbir przyszedł sprawdzić co dobrego dają:cool3: Tyson ćwiczy silną wole:evil_lol: no i dostał biedak... torebkę foliową od cioci:cool3: Mika się akurat odwróciła, coś fajnego wywąchała c.d. wąchanka Tofi Tola coś dobrego dają ktoś mi wszedł w kadr:razz: zbiorowe sępienie:evil_lol: narazie tylko tyle, spadamy na siq Quote
Klaudia :-) Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Julia super fotki,oczywiście czekam na reszte:-)Oczywiście ja mam przedewszystkim fotki Tofika i Tolki,a potem to juz robiłam zdjęcia aparatem Justyny,więc musimy poczekać aż je wstawi:-) walki yorków I szalony Tyson Quote
bellatriks Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 super fotencje!:multi: :multi: :multi: Quote
julita104 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Tofi i Tola sępią:evil_lol: by Cie karmili lightem i obesity to też byś sępiła :P ktoś mi wszedł w kadr:razz: ups to ja :P super fotecki!!!!!! i nas tak duzo :-) pomimo ze nasz aparacik został w domku i Klaudia uwieczniła walki yorków :P Jutro bedziemy w jakiejs interwencji, super wizjerze czy innym takim ze psy mecze :-) Quote
Imbirka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 no to kolejne foteczki z dzisiejszego spacerku:lol: Tola uuuuuuuuuufffffffff i koniec.:lol: Quote
Recommended Posts