Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diana14 napisał(a):
Kasiu napisz jak Ci poszlo na wystawie? Może masz jakieś fotki:cool3: ? jak tak to wklejaj. Chętnie zobaczę Twoje śliczniaste dożątko:loveu:

Zapraszam do galerii Opki&Teufela (w moim podpisie) :lol: ... tam cała relacja foto i nie tylko ... a poszło nam nieźle - dwa pucharki zgarneliśmy :roll: .

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Niestety ŁP pada często i to z winy dostarczyciela forum :( I niestety nie mamy na to wpływu, bo serwis jest darmowy.

Ale zawsze jest nasza Dogo :) i możemy się umawiać na spacerki :)

Pozdr

Posted

dove napisał(a):
Niestety ŁP pada często i to z winy dostarczyciela forum :( I niestety nie mamy na to wpływu, bo serwis jest darmowy.

Ale zawsze jest nasza Dogo :) i możemy się umawiać na spacerki :)

Pozdr

kurcze, gdyby ktoś się conieco znał na hostingu i takich tam to może dałoby się jakoś przenieść:shake: na początku nie sądziłam, że łodzian będzie sporo. Ostatnio zastanawiałam się nad zamknięciem tego i zrobieniem czegoś nowego na lepszym serwerze, ale po pierwsze: nie potrafię, po drugie: to kosztuje :? a nie warto inwestować w coś, czego się nie potrafi zrobić...:shake:

Posted

dove napisał(a):
Podobno ma być lepiej ma Webplusie ;)

No mam nadzieję... bo już mam dość tego, że co drugi dzień są jakieś problemy:shake:

A btw. spotykamy sie w sobote o 11 przy wejsciu do Zoo, OK?

Posted

hehe, nam też się udał spacerek 3 godzinny z pod stadionu Widzewa do Andrzejowa:evil_lol:
macie jedną fotkę na zachęte bo mi się już dzisiaj więcej nie chce wstawiać:lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
hehe, nam też się udał spacerek 3 godzinny z pod stadionu Widzewa do Andrzejowa:evil_lol:
macie jedną fotkę na zachęte bo mi się już dzisiaj więcej nie chce wstawiać:lol:

Kesi wygląda tu jak wilk:-o :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a Imbir jak sarenka:diabloti: :loveu:

I gra świateł piękna - bardzo udana fotka :D

Posted

To ja bede pierwsza:evil_lol:, fotki z dzisiejszego spacerku:lol:

Tysio

Tofi i Tola sępią:evil_lol:

Imbir przyszedł sprawdzić co dobrego dają:cool3:

Tyson ćwiczy silną wole:evil_lol:

no i dostał biedak... torebkę foliową od cioci:cool3:

Mika się akurat odwróciła, coś fajnego wywąchała

c.d. wąchanka

Tofi

Tola

coś dobrego dają

ktoś mi wszedł w kadr:razz:

zbiorowe sępienie:evil_lol:

narazie tylko tyle, spadamy na siq

Posted

Julia super fotki,oczywiście czekam na reszte:-)Oczywiście ja mam przedewszystkim fotki Tofika i Tolki,a potem to juz robiłam zdjęcia aparatem Justyny,więc musimy poczekać aż je wstawi:-)

walki yorków

I szalony Tyson

Posted

Tofi i Tola sępią:evil_lol:

by Cie karmili lightem i obesity to też byś sępiła :P

ktoś mi wszedł w kadr:razz:

ups to ja :P

super fotecki!!!!!!
i nas tak duzo :-) pomimo ze nasz aparacik został w domku

i Klaudia uwieczniła walki yorków :P Jutro bedziemy w jakiejs interwencji, super wizjerze czy innym takim ze psy mecze :-)