Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malvina napisał(a):
A co tu taka cisza;) Widzę, że Łódź śpi:lol: Może byśmy zoraganizowali jakies spotkanko w najbliższym czasie:razz:

a bo w tej łodzi to same lenie ;)
z chcecia bym tez przyjechala na jakies spotkanko :razz:

Posted

simbik napisał(a):
Spotkanka zwykle umawiamy na łódzkim forum :lol: .

:evil_lol: a ja wole swoja mame (czyli dogo :eviltong: ) :evil_lol: echhh jakos ciezko mi chodzi lodzkie forum :angryy:

Posted

[quote name='Imbir1']skopiowałam link do samych spotkań, akurat nie pamiętałam co jest na końcu, org, com, pl, czy jakoś w kombinacji:lol: tak więc jeszcze raz www.lodzkiepsiaki.org :lol:

Aha, ja w ten link nie wchodziłam, więc nie wiedzialam. Generalnie zapraszam do rejestracji. Polecajcie ŁP także swoim znajomym psiarzom!

Posted

Klaudia:-) napisał(a):
A w jakich godzinach i okolicach interesuje Cię spacerek?

jedziemy ze Zgierza do weta z Młodą. Do Alfa na Lewa, czyli okolice Liściastej. Gdzieś możemy podjechać, byle nie ma Widzew:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
A będziemy koło 17.

Posted

A ja dzisiaj się widziałam z Kasią - forumową Simbik:lol: Dożątko jest prześliczne i bardzo grzeczniusie. Mam nadzieję Kasiu, ze ślicznie Wam pojdzie na wystawie, za co mocno trzymam kciuki;)

Posted

[quote name='Diana14']A ja dzisiaj się widziałam z Kasią - forumową Simbik:lol: Dożątko jest prześliczne i bardzo grzeczniusie. Mam nadzieję Kasiu, ze ślicznie Wam pojdzie na wystawie, za co mocno trzymam kciuki;)

Dziękujemy :lol: i mam nadzieję, że nas trema nie zje.

Tymczasem dziś dogomaniacki spacerek w okolicach Lublinka. Szczegóły spotkania TUTAJ