Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak wysiądziesz na Fabrycznym ( to nazwa dworca kolejowego, ale w tym samym miejscu jest też PKS i nazywa się to to dworzec centralny) to idziesz do ulicy Narutowicza i tam wsiadasz w tramwaj linii 7, 13 lub 9 i jedziesz 4 przystanki. Wysiadasz na wiadukcie, schodzisz na dół i masz park 3 maja.

Posted

Cimi napisał(a):
Nie wiem z którego :eviltong:. najelpeij z takiego gdzie jest najkrótsza droga :lol:.

hehe no jnajpierw radze sie dowiedziec gdzie pociag staje:evil_lol: bo te co staja na fabrycznym ni estaja na kaliskim i odwrotnie:evil_lol:

Posted

Motodrom jest w pakrku Rozrywki (to przedłuzenie) parku 3-maja. Ja polecam tramwaj nr 12 (z jednego i drugiego dworca nim dojedziesz), wysiadasz na Radiostacji i przechodzisz na prawą stronę między blokami dojdziesz do parku:lol: To jest miejsce gdzie codziennie buszujemy z Imbirkiem

Posted

Zdjęcia będą, ale trochę później. Wczoraj jak już się zabierałam do wstawiania fotek, nagle światło trach - prądu brak - komputer padł :angryy: i jak na razie "nie żyje". Trza wezwać jakie rodzinne "pogotowie" komputerowe:lol: .

Tak więc musicie trochę poczekać na reportażyk z szaleństw trzech żółtych muszkieterów:evil_lol:

Posted

Zapraszamy następnym razem na lekcje pływania udzielane przez Opkę :evil_lol: . Najciekawiej to wychodziło Beirze, szczególnie niekonwencjonalne wykorzystanie ogona :cool3: .

Przy okazji dziękujemy pozostałym żółtym muszkieterom ze swoimi drugimi połówkami :lol: (tzn. pańciami:roll: ) za miłe towarzystwo na spacerku. Również z niecierpliwością czekamy na zdjęcia, bo ja góła nie wziełam aparatu.

Posted

simbik napisał(a):
Zapraszamy następnym razem na lekcje pływania udzielane przez Opkę :evil_lol: . Najciekawiej to wychodziło Beirze, szczególnie niekonwencjonalne wykorzystanie ogona :cool3: .

Gorąco polecamy. Fakt może z początku Beira nie bardzo łapała czym ma machać, coby się na wodzie utrzymać, więc wykorzystała do tego ...ogon.
Ale kilka minut w wodzie z Opką i Imbirem i już wszystko było jasne - trza machać łapkami :evil_lol:

simbik napisał(a):
Przy okazji dziękujemy pozostałym żółtym muszkieterom ze swoimi drugimi połówkami :lol: (tzn. pańciami:roll: ) za miłe towarzystwo na spacerku. Również z niecierpliwością czekamy na zdjęcia, bo ja góła nie wziełam aparatu.

My również dziękujemy i czekamy z niecierpliwością na kolejne wodno - leśne igraszki tyle, że teraz już z przystojniakiem Teufelkiem i resztą łódzkich psiaków.

Co do zdjęć to najwcześniej jutro - padł zasilacz i muszę zakupić nowy :angryy: .
Ale z tego co widziałam najlepsze fotki to walka Imbira z Opką o aport i pogoń Beiry z Imbirem za "Murzynem" :evil_lol:

Posted

Ale kusisz kobieto:evil_lol: nie wiem jak do jutra wytrzymam:lol:
My też dziękujemy za spacerek, było wspaniale. Dziękuję za to, że jesteście tacy wyrozumiali w stosunku do złodziejstwa Imbirka:shake:

Posted

Wreszcie uporałam się ze "złośliwą maszyną".
A oto i fotoreportażyk ze spotkania Trzech Muszkieterów

W rolach głównych (alfabetycznie):

Beira

Imbir

Opka

Wodopój

Pogoń za "murzynem" :diabloti:

Buszujący w trawie

To co Opka lubi najbardziej - woda i piłka

Walka o trofeum

Spływ

Wszyscy razem w jednym tempie

Pogoń

Imbirowa ucieczka

Na koniec zapasy w wykonaniu Opki i Beiry w wersji HARD:diabloti:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Kapitalnie wyszły na tych zdjęciach nasze żółtki:lol: trzy lwy na sawannie:evil_lol:

Dokładnie nic dodać nic ująć, super zdjątka i modele :cool3: . Dziś rano znów byliśmy na "sawannie". Z rańca zero ludzi. Z utęsknieniem czekamy na następne psie harce :multi: .