simbik Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Śliczne maluszki i bardzo fajna stronka, gratuluję. Quote
teqquila Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 sliczne maluszki :) takie jeszcze nie upierzone :P Quote
Cimi Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Mam do Was pytanie :cool3:. Czy z dworca jest daleko na Motodrom w Parku 3 Maja przy ul. Małachowskiego 3/7 :razz: ? Quote
simbik Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Zależy z którego dworca :razz: ? Z Fabrycznego to nie daleko (choć to zawsze pojecie względna). Natomiast z Kaliskiego to juz duży kawał drogi. Quote
Cimi Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Nie wiem z którego :eviltong:. najelpeij z takiego gdzie jest najkrótsza droga :lol:. Quote
simbik Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Jak wysiądziesz na Fabrycznym ( to nazwa dworca kolejowego, ale w tym samym miejscu jest też PKS i nazywa się to to dworzec centralny) to idziesz do ulicy Narutowicza i tam wsiadasz w tramwaj linii 7, 13 lub 9 i jedziesz 4 przystanki. Wysiadasz na wiadukcie, schodzisz na dół i masz park 3 maja. Quote
e.v.a Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Cimi napisał(a):Nie wiem z którego :eviltong:. najelpeij z takiego gdzie jest najkrótsza droga :lol:. hehe no jnajpierw radze sie dowiedziec gdzie pociag staje:evil_lol: bo te co staja na fabrycznym ni estaja na kaliskim i odwrotnie:evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Motodrom jest w pakrku Rozrywki (to przedłuzenie) parku 3-maja. Ja polecam tramwaj nr 12 (z jednego i drugiego dworca nim dojedziesz), wysiadasz na Radiostacji i przechodzisz na prawą stronę między blokami dojdziesz do parku:lol: To jest miejsce gdzie codziennie buszujemy z Imbirkiem Quote
Cimi Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Ok, dzięki. Jeszcze do wizyty w Łodzi jest sporo czasu i może się plany zmienią ;) Quote
simbik Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Dziś o 19 psie spotkanko na łąkach koło Lublinka :lol: . Quote
e.v.a Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 simbik napisał(a):Dziś o 19 psie spotkanko na łąkach koło Lublinka :lol: . fot duuuzo fot zamawiam :cool3: bo nas nie bedzie :placz: Quote
Koma Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 evaxon napisał(a):fot duuuzo fot zamawiam :cool3: Pod zamówieniem się podpisuję ;) Quote
Imbirka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 z dzisiejszego spacerku mam tylko 3 foteczki, resztę zdjęć robiła Kasia:lol: Imbirek robi to co zwykle:shake: nasze żółtaski Beira, Opka i Imbir Quote
Givera Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Zdjęcia będą, ale trochę później. Wczoraj jak już się zabierałam do wstawiania fotek, nagle światło trach - prądu brak - komputer padł :angryy: i jak na razie "nie żyje". Trza wezwać jakie rodzinne "pogotowie" komputerowe:lol: . Tak więc musicie trochę poczekać na reportażyk z szaleństw trzech żółtych muszkieterów:evil_lol: Quote
mila_2 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 a nam autko odmówiło posłuszeństwa i nie miałyśmy jak dojechać ze Zgierza:placz::placz::placz: Quote
simbik Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Zapraszamy następnym razem na lekcje pływania udzielane przez Opkę :evil_lol: . Najciekawiej to wychodziło Beirze, szczególnie niekonwencjonalne wykorzystanie ogona :cool3: . Przy okazji dziękujemy pozostałym żółtym muszkieterom ze swoimi drugimi połówkami :lol: (tzn. pańciami:roll: ) za miłe towarzystwo na spacerku. Również z niecierpliwością czekamy na zdjęcia, bo ja góła nie wziełam aparatu. Quote
Imbirka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 No a ja miałam szanse zrobienia tylko 3 zdjęć, bo poźniej ganiałam swojego złodzieja:evil_lol: Quote
Givera Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 simbik napisał(a):Zapraszamy następnym razem na lekcje pływania udzielane przez Opkę :evil_lol: . Najciekawiej to wychodziło Beirze, szczególnie niekonwencjonalne wykorzystanie ogona :cool3: . Gorąco polecamy. Fakt może z początku Beira nie bardzo łapała czym ma machać, coby się na wodzie utrzymać, więc wykorzystała do tego ...ogon. Ale kilka minut w wodzie z Opką i Imbirem i już wszystko było jasne - trza machać łapkami :evil_lol: simbik napisał(a):Przy okazji dziękujemy pozostałym żółtym muszkieterom ze swoimi drugimi połówkami :lol: (tzn. pańciami:roll: ) za miłe towarzystwo na spacerku. Również z niecierpliwością czekamy na zdjęcia, bo ja góła nie wziełam aparatu. My również dziękujemy i czekamy z niecierpliwością na kolejne wodno - leśne igraszki tyle, że teraz już z przystojniakiem Teufelkiem i resztą łódzkich psiaków. Co do zdjęć to najwcześniej jutro - padł zasilacz i muszę zakupić nowy :angryy: . Ale z tego co widziałam najlepsze fotki to walka Imbira z Opką o aport i pogoń Beiry z Imbirem za "Murzynem" :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Ale kusisz kobieto:evil_lol: nie wiem jak do jutra wytrzymam:lol: My też dziękujemy za spacerek, było wspaniale. Dziękuję za to, że jesteście tacy wyrozumiali w stosunku do złodziejstwa Imbirka:shake: Quote
Givera Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Wreszcie uporałam się ze "złośliwą maszyną". A oto i fotoreportażyk ze spotkania Trzech Muszkieterów W rolach głównych (alfabetycznie): Beira Imbir Opka Wodopój Pogoń za "murzynem" :diabloti: Buszujący w trawie To co Opka lubi najbardziej - woda i piłka Walka o trofeum Spływ Wszyscy razem w jednym tempie Pogoń Imbirowa ucieczka Na koniec zapasy w wykonaniu Opki i Beiry w wersji HARD:diabloti: Quote
Imbirka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Kapitalnie wyszły na tych zdjęciach nasze żółtki:lol: trzy lwy na sawannie:evil_lol: Quote
bellatriks Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Hej, moi drodzy, ale się tu temacik nam rozwinął pod moją nieobecność:eviltong: No i fotki śliczniaste:multi: Quote
simbik Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Imbir1 napisał(a):Kapitalnie wyszły na tych zdjęciach nasze żółtki:lol: trzy lwy na sawannie:evil_lol: Dokładnie nic dodać nic ująć, super zdjątka i modele :cool3: . Dziś rano znów byliśmy na "sawannie". Z rańca zero ludzi. Z utęsknieniem czekamy na następne psie harce :multi: . Quote
Recommended Posts