Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evaxon napisał(a):
a no odpadlam .. ale slyszalam ze weekend ma byc ciutek chlodniejszy:razz: qrcze pewnie fajna zabawe mnie ominie :placz:

Ewa pocieszę Cię. Nie tylko ciebie :placz:

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
;) a burza bardzo fajna, teraz super na dworze tylko szkda ze się zaczeła jak akurat psa na pole ubierałam:roll:

Dokładnie , jak u mnie, to samo :mad: I spacerek się dzis nie odbył :placz:

Posted

Mam wiadomość od Justyny. Jutro koło 16:30, a w sobote o 8:30 trening, Zdzisiek otworzy. Odnośnie niedzieli nie wiem, bo mi nie napisała. Jak odpisze mi to wam przekaze.
Justyna ma remont w domu i nie może sie dostać do kompa:lol:

Posted

Dziewczyny, przypominam o dzisiejszym spotkaniu Strazy Dla Zwierząt w Łodzi. To bardzo wazne spotkanie. Zapraszam serdecznie. Senatorska 11 (szkoła) godz. 18.00 . Imbir, Klaudia i inni wpadnijcie :lol:

Posted

A u mnie wymieniają zawory od kaloryferów, już mam bałagan, a do jutra muszę przestawić segment bo panowie nie mogą się dostać do jednego zaworka. Jutro kończą dopiero. Fajne mam zajęcia na urlopie:shake:

Posted

Na trening nie jade bo panowie będą między 9 a 12-sta, są natyle uprzejmi, że pomogą mi troszkę poprzestawiać meble:lol: , mojego TZ nie ma:shake:
Klatka, jest, ale małpa w niej troszkę poszczekuje, ja go chyba udusze:shake:

Posted

Dziewczyny nie macie czego żałować,że Was nie było.
Ja byłam i co?
Tylko wstydu się najadłam.
Same zobaczcie jaki był dzisiaj stosunek Lidera do ćwiczeń