Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir1 napisał(a):
Diana odmłodnij troszkę, bo w takim razie ja przy tobie za babcię będe się mogła uważać:evil_lol:

Hehe no to w takim wypadku będę zmuszona "odmłodnieć":evil_lol:

Posted

[quote name='oliwia2005']Witajcie! Na następny spaserek chetnie przyłączę się z moim Pacusiem, ale teraz korzystam z miejsca"spotkań" Łodzianek. Dziewczyny, zapraszam Was na spotkanie Łódzkiej Strazy Dla Zwierzat w piatek, 23 czerwca, godzina 18.00. Ulica Senatorska 11 (szkoła). Będzie Komendant Główny Mateusz Janda z Wrszawy. Będziemy wybierać Zarząd i omawiać sprawy organizacyjne. jeśli chcecie sie przyłączyć piszcie oliwia@widzew.net Pozdrawiam.:lol: :lol: :lol:

A może jednak ktoś...?

Posted

Można być członkiem Strazy, a nie Straznikiem. Możesz pełnić dyzury telefoniczne, roznosic ulotki i wogóle pomagac przy różnych akcjach organizacyjnych. Napewno kazdy sie przyda i będzie mógł pomóc. :lol:

Posted

hehe Imbir chcial relaxujaca goraca kompiel wziasc:evil_lol:
u mnie ten weekend odpada:roll:
w sobote na jaks imprezke jade :razz: jaka nie wiem gdzie tym bardziej :evil_lol: napewno jakis klubik w lodzi zachacze:razz:

Posted

oliwia2005 napisał(a):
Można być członkiem Strazy, a nie Straznikiem. Możesz pełnić dyzury telefoniczne, roznosic ulotki i wogóle pomagac przy różnych akcjach organizacyjnych. Napewno kazdy sie przyda i będzie mógł pomóc. :lol:

Dobra, spytam rodziców...(o kurcze! zapomnialam ,że mama pojechala służbowo gdzieś do Niemiec! i co teraz..?)

To przypomnij mi jeszcze kiedy gdzie i o której, OK?