e.v.a Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 no tak kazda ma zawsze blisko albo bedzie miec blisko a kiedy ja bede miala blisko:eviltong: Quote
Koma Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Diana trzymam kciuki za maluszki! :kciuki: SZAMAN i ja Was na Dąbrowie nie widziałam :shake: evaxon namów dziewczyny niech się do Pabianic przejadą :lol: jak narazie ja zawsze na spotkania miałam za daleko :mad: ;) Quote
aśka-od-dagona Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Piotr macie.:evil_lol: i Klaudia ci je wysłaala:roll: Ewa- przestań no marudzić, mże do Pabianic tez kiedyś zajedziemy:p busikiem:diabloti: Cześć Mycha:) opowiedz nam cos o sobie:cool3: Koma- wieesz ja z załozenia wszedzie mam daleko;) al za to dojazd genialny:D Quote
Diana14 Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Dzięki wszystkim za trzymanie kciuków za maluchy:lol: SZAMAN stare to czasy byly kiedy ja organizowałam spotkania:cool1: Teraz młodsze pokolenie przejęło pałeczkę:eviltong: :evil_lol: A kiedy to spotkanko i gdzie na Widzewie? Ja na Widzewie coprawda do szkoł chodze, ale poza tym to się średnio w tamtych okolicach i ulicach orientuję:diabloti: Quote
simbik Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 evaxon napisał(a):no tak kazda ma zawsze blisko albo bedzie miec blisko a kiedy ja bede miala blisko:eviltong: Ja bym chętnie do podpabianickich lasów się wybrała, to są najpiękniejsze okolice koło Łodzi. Szczególnie lubię te stawy w lesie, jak poskanuję to wrzucę kilka zdjęć z tamtąd z moją Simbą. Quote
Koma Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Co do kolejnego spotkanka doszły mnie słuchy że będzie to trasa od EC4 na Młynek ;) Asia to chociaż masz dojazd :eviltong: ja muszę przebierać i kombinowac jak najkrócej dojechać :diabloti: Quote
bellatriks Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Jakie terminy proponujecie na spotkanko?:razz: SZAMAN: zapraszamy na spotkanka, obiecuję Ci, że jak raz się pojawisz, to nawet nie pomyślisz, że mozna by nie pójść koljeny:razz: ;) Quote
Imbirka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Diana14 napisał(a):Teraz młodsze pokolenie przejęło pałeczkę:eviltong: :evil_lol: Ja dziękuję za komplement:diabloti: Quote
julita104 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Polna napisał(a):o szybko pojechaliscie ;) bo wolna niedziela była to mozna było dłuuuugo gania piłeczkę na spacerku:P Zaraz znów z nią idziemy :P Quote
Koma Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 bellatriks napisał(a):Jakie terminy proponujecie na spotkanko?:razz: Za miesiąc :diabloti: ;) Quote
oliwia2005 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Witajcie! Na następny spaserek chetnie przyłączę się z moim Pacusiem, ale teraz korzystam z miejsca"spotkań" Łodzianek. Dziewczyny, zapraszam Was na spotkanie Łódzkiej Strazy Dla Zwierzat w piatek, 23 czerwca, godzina 18.00. Ulica Senatorska 11 (szkoła). Będzie Komendant Główny Mateusz Janda z Wrszawy. Będziemy wybierać Zarząd i omawiać sprawy organizacyjne. jeśli chcecie sie przyłączyć piszcie oliwia@widzew.net Pozdrawiam.:lol: :lol: :lol: Quote
bunia Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Diana 14 kciuki trzymamy:evil_lol: Popieram Imbir1:lol: oliwia 2005 będziemy ,tylko spóźnieni ,bo do 18 pracujemy:-( Dziewczyny odległośc nie ma znaczenia dla nas,tylko o dzień chodzi:oops: My tylko w niedzielę możemy się na wspólny spacer wybrać:roll: Quote
oliwia2005 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 bunia napisał(a): oliwia 2005 będziemy ,tylko spóźnieni ,bo do 18 pracujemy:-( Super, bardzo sie ciesze z każdej nowej osóbki. Weź ze soba dowodzik osobisty, jesli chcesz się wpisać na listę. Pozdrowionka Quote
aśka-od-dagona Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Hmmm aj bym chetnie pomogła, ale do tego chyba trzeba miec to magiczne 18 lat skończone, nieprawdaz? Quote
oliwia2005 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Aby być członkiem, nie trzeba mieć 18 lat. Ale już Straznik musi być pełnoletni. Zapraszam Cię serdecznie, możesz na razie pomagać na różne sposoby. :lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 O, to super:D rok sobie jeszcze poczekam;) a na razie chętnie pomoge jak będe mogla:p Quote
oliwia2005 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 :multi: Fajowo. To czekam w piąteczek. Bedzie duuuuuzo ludzi i emocji. Kto jeszcze z was przyjdzie? :lol: Quote
Diana14 Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Imbir1 napisał(a):Ja dziękuję za komplement:diabloti: A prosze bardzo:cool3: (jajku jak staro się czuje:p ;) ) Za kciuki dziękujemy. Na pewno będziemy Was zasypywac fotkami:eviltong: Quote
e.v.a Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: witamy nowa Łodzianke :multi: i ja tez trzymam kciuki za szczeniorki :D Quote
aśka-od-dagona Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Oj, coś mi sie wydaje ze to raczej Diana może nas witac jako 'nowych':p I z niecierpliwością na foty oczekuje:D Quote
e.v.a Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 nie chodzi mi o Diane :eviltong: tylko o mych@ :hmmmm: myche Quote
aśka-od-dagona Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Aaa:oops:, to ja już sie zamkne lepiej:eviltong: a co do Mychy, to czekam z niecierpliwością na jakie info o jej psiaku:multi: Quote
e.v.a Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Aaa:oops:, to ja już sie zamkne lepiej:eviltong: a co do Mychy, to czekam z niecierpliwością na jakie info o jej psiaku:multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: noja tez czekam na jakies wiesci :D:D:D Quote
Recommended Posts