Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bunia nas tez nie bedzie raczej :)bo ja siem uczyc musze :P Asia jak mozesz to sie dowiec czy w przyszlym tyg beda przeszkody :) ok ?? i czy wogole bedzie trening bo ja sie w piatek moze pokaze :)

Posted

wiesz bunia w poniedzialek mam sesje i przez caly tydzien mam az 5 egzaminow :P wiec na razie sobie odpuscimy treningi dopiero moze w piatek sie pojaimy albo w sobote :) wczesniej nie dam rady a jak jutro bym pojechala to jak bym wrocila to mi by sie juz uczyc nie chcialo :D a chce miec juz to wszystko za soba:)

Posted

wiec tak 2 w poniedzialek jeden we wtorek w srode wolne :P chociaz jeden dzien no i czwatrek i piatek po jednym :) ale pozniej to juz laba i zero ksiazek :D schowam je gleboko do szafy by na nie nie patrzec i 3 miechy laby :)

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Zapamiętamy i tyle kcików bedzie,że nie masz się juz po co uczyć.
Tylko psiakom hasło rzucę:evil_lol:
Dino to pewnie pazurki od tych kciuków poździera:lol:

Posted

O, to trzmymamy kciuki;)

a na treningu nie byłam, bo mi się Listening przesunął:angryy: więc nie wiem jak z przyszłym tygodniem...w kazdym razie Piotrka nie ma, więc trzeba sie z Kasią Holkowa skontaktowac...

Posted

po takiej burzy dobrze się śpi, jeżeli pies ma dobre zawory:angryy: o 5 mnie wyciągnął, ale później sobie jeszcze pospaliśmy i niedawno oko mi się otworzyło:lol:

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
O, to trzmymamy kciuki;)

a na treningu nie byłam, bo mi się Listening przesunął:angryy: więc nie wiem jak z przyszłym tygodniem...w kazdym razie Piotrka nie ma, więc trzeba sie z Kasią Holkowa skontaktowac...

To jakby ktoś coś wiedział to poproszę o informację na forum. Nas dziś też niestety nie było :shake: .

Posted

Polna napisał(a):
ta hurtownia na sienkiewicza droga jest (jako detaliczna) :O
wziełma dwie piłki i jak mi podliczyła to wyszło 33zł, a u mnie w zoologicznym wyszło by 25zł :(

Polna kupilismy dzis w geant w zoologu taka piłeczkę jaką nam dzis pozyczałaś, tylko ze więskzą (niby kształt rugby) i za sama jedna zaplacilismy 28 zeta :( Tam to jest dopiero drogo. Ale juz chcielismy ja miec bo mały tak ją pokochał ze nic innego nie chciał wziac do pyska a w tygodniu nie wiem kiedy bym poszla na sienkiewicza.
Tak czy siak - na sienkiewicza taniej niz w drożyźnie w geant, a u nas w zoologu takich piłeczek nie ma :(

Posted

Fajnie się topic o sptokankach w Łodzi rozwija:cool3: Super od czasu do czasu pooglądac fotki Waszych rozbrykanych i szczęśliwych psiaków. My na razie niestety nie dołączymy bo w tym tygodniu nie mozemy, a później jestem z mamą postawiona na baczność bo moja Limba się szczeni:eviltong:
Trzymajcie kciuki żeby szczeniaki były śliczne, zdrowe, nie wiecej niż 5 i takie jak sobie ludzie pozamawiali:evil_lol:
Pozdrawiamy!

Posted

A gdzie spotykacie się w Łodzi? :) Da się tam dojechać rowerem?
Bo popołudniami lub gdy chłodniejszy dzień to pomykamy rowerami na Dąbrowie/Chojnach ze znajomymi i ich psami.

Ale może kiedyś moglibysmy kiedyś Was odwiedzić? :)
Kiedyś, kiedyś... byłam z moim Szamanem na spotkaniu w parku Poniatowskiego.Dianka robiła fotki.