Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia super i nawet Fanta na plaży w środku Łodzi:lol:
Dino przesyła gorące buziaki dla Fanty:loveu::loveu::loveu:
Niestety jutro do szkoły idzie Lider i niestety też wielbiciel Fanty:oops::razz:

Posted

ta hurtownia na sienkiewicza droga jest (jako detaliczna) :O
wziełma dwie piłki i jak mi podliczyła to wyszło 33zł, a u mnie w zoologicznym wyszło by 25zł :(

Posted

Klaudia teraz wszystko odbędzie się po cichu:diabloti:

Bo to gnojstwo przebrzydłe w jakies klocki leci...komendy wykonuje krzywo, w tempie żółwia na zasadzie 'pocałuj sie w d...' i jeszcze znowu próbuje latać do psów:mad:

ja mu to ze łba wybije...chyba ze wczesniej zatłuke i pójde siedzieć za znecanie sie nad zwierzetami:eviltong:

Posted

Polna mówiłam ,ze w detalu to jest drogo,ale nie wierzę ,że drożej niż w zoologicznym:crazyeye:
My jutro jedziemy.
Zabieramy ze soba linkę i KOLCZATKĘ:-o chociaż Liderek nigdy jej nie nosił/to mojej Hipci,która też jej nie nosi/,a to wszystko na wypadek gdyby był Tayson lub Imbirek.
Lider nie przepada za bokserami :shake:.
Do zobaczenia:lol:

Posted

A ma:cool1: i wymaga rzeczy doskonale znanych a pies... a pies jej morde lizał:diabloti:

pogoda była ok, i nie wiem czemu Wy go tak bronicie:evil_lol:

To kiedy Imbirek sie pojaiw?
W kazdym razie Tys ma byc.

Posted

a o to jest pytanie Asiu, nie wiem, może dopiero w lipcu, ale mam urlop i nie wiem, narazie odrabiamy zaległości towarzyskie bo sie już wszyscy na nas poobrazali, że tylko ten pies i pies:shake: , ech, muszę ich trochę udobruchać:lol: