aśka-od-dagona Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Ech...i znowu trzeba czekac...;)ja sobie część do galeii uprowadze, dobrze? Quote
bunia Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Dziewczyny zdjęcia super wrażenia jeszcze lepsze:lol::lol::lol: My też dziękujemy za wspólny spacer i liczymy na następne:loveu: Quote
Imbirka Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 oczywiście możecie sobie pozabierać zdjęcia to co komu odpowiada Quote
bellatriks Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Hej, dzięki za super spacer:multi: bardzo mi się podobało;) Fotki wstawiam jako miniatury - linki do duzych zdjęć. Leń jestem i nie chce mi się ich zmniejszać. Rozkładam je na kilka tur, bo jak zwykle moj komp ma focha:angryy: :angryy: Zaraz bedzie reszta Quote
Imbirka Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 dawno się tyle nie nawstawiałam zdjęć, już wszystkie, róbta sobie z nimi co chceta, nie mam siły powstawiać do Waszych galeryjek, więc zróbie sobie to same, oki?:evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 nooo spotkano bardzo udane:multi: gdyby nie ten upal bylo by jeszcze lepiej :) musze przeprosic za mojego agresora:shake: nie wiem co w nia wstapilo :mad: Quote
aśka-od-dagona Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Nauczyła się od Dagona:diabloti: Bell, Twoje foty tez sobie uprowdze, ok?:evil_lol: Quote
bellatriks Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Asiu (i inni też) - tak jak zawsze wszystkie fotki sa do Waszej dyspozycji Quote
simbik Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 To ja prezentuje swoje :lol: . Jak najbardziej można je podkradać gdzie potrzeba. Część I - Wyprawa do stawu Miejsce psiej zbiórki spławianie psów zabawy indywidualne w wykonaniu Imbira i Tysona oraz w podgrupach czyli Falkor z Fantą Opka się zgubiła i boksom woda nie straszna próba nurkowania w wykonaniu Dagona... biedna Tigra nie wie co jest grane :crazyeye: wodne psie szaleństwo kuszenie Dagona przez Opkę :razz: siła spokoju boksera w wykonaniu Tysona... a co mi tam, niech się bawią w kontraście z amokiem Opki :evil_lol: i znowu pływanie synchroniczne, tym razem Imbir i Opka oraz pływanie niesynchroniczne w wykonaniu Opki i Tigry ekstrawagancki styl pływacki w wykonaniu Tigry Quote
bellatriks Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 OK, koleja tura fotek: Tigra pije;) Dinowa sesja Szeleństwa I znow Dino Fanta Idziemy Tyson I znów Tigra pije:evil_lol: Fanta Tysio&Dino Opeczka wyjątkowo stoi spokojnie(na smyczy:diabloti: ) Fanta Mika Zaraz kolejna tura Quote
bunia Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 bellatriks dzięki za Dina. Pertraktacje nadal trwają. Najprawdopodobniej Dino już w piątek pojedzie do nowego domu. Kciuki potrzebne ;) Quote
aśka-od-dagona Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 :thumbs: trzymamy :thumbs: Kasiu,ale na pływaniu w podgrupach to Falkor jest a nie Robal:evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 trzymamy kciuki za kropkowca i jego nowa rodzinke:multi: Quote
Imbirka Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Kciuki trzymamy za nowy domek, dla Dinusia:lol: Quote
bellatriks Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Ciag dalszy fotkomanii:razz: Mika dobrala sie do miski z wodą Teraz Imbirek pije Dino: i jak tu pić z takiej małej miski? Uff.. jak gorąco.. puff... jak gorąco.. Tysio odpoczywa w cieniu Usmiechnięty pyszczek Mikulca:evil_lol: O! Znów Mika Dagon&Opcia: no rzuć patysia! A to zdjęcie po prosty ubóstwiam:loveu: cudem udalo mi się zlapać Opcię w biegu No co tam u was? I jeszcze raz Mika Mika: "Cheese!" Opka zziajana Tysio odpoczywa Opencja:evil_lol: nie odda patyczka I Opeczka żegna Was - to już koniec mojego seansu A kciuki dla Dina są: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
bunia Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Dziękuję tym razem musi się udać:lol::lol::lol: Zdjęcia super:loveu: Quote
bellatriks Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Imbir1']Teraz Tysiek pije Bell to jet Imbir:lol: Ups:oops: przepraszam, już poprawiam. Po prostu rzucalam okiem na miniatury i nie przypatrywaklam sie zbytnio:oops: :oops: Przepraszam jeszcze raz Quote
aśka-od-dagona Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 No, widzisz Julia masz dowód że Imbir ciala nabrał;) z Tysiem go myla:D Quote
Imbirka Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 No to się cieszę, że wygląda troszkę lepiej:lol: Quote
simbik Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Kasiu,ale na pływaniu w podgrupach to Falkor jest a nie Robal:evil_lol: Już poprawiam :oops: . Teraz ty mnie złapałaś :eviltong: . Quote
Medorowa Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Zdjęcia są poprostu świetne :p :p Ale Wam się spotkanko udało :eviltong: :multi: Quote
simbik Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Część II - Wyprawa do lasu: Zagłębiamy się w leśną ścieżkę Tarzanko po kąpieli w wykonaniu Tysona Dino w całej okazałosci ... i z Bunią a tu Imbir (Julia) jako treser dzikich bestii - czyli przyśpieszony kurs jak zostać pozorantem oraz treserem wszyscy mają po kijeczku...tylko dla Opci zabrakło :shake: psie igraszki psi zryw :evil_lol: w wykonaniu Miki przyczajka również w wykonaniu Miki... a Tyson jak zwykle pełen spokój no i taniec pląsaniec również prezentuje Mika idziemy dalej w las... Quote
Recommended Posts