Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
pytanie tylko czy sprawdzalyście rozkłady na 'Niedziele i Święta'?:eviltong:

Tak sprawdziłam :p , bystra jestem, a co :eviltong: .

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Polna napisał(a):
pomóżcie mi :P Jak dojechac z radogoszcza-wschodu ? czy 65 tam dojeżdza ?

Jeżeli 65 masz spod domu, to ja bym radziła pojechać 65 do przystanku
Łódź Kaliska estakada (pod wiaduktem na al. Włókniarzy) i tam przesiąść się w 86 które dowozi cię już na miejsce.

Posted

Klaudia:-) napisał(a):
Na spotkanku będzie jeszcze Ania z Falkorem w celach socjalizacyjnych. Część zna ten duet ze szkolenia,ona niedaleko lublinka mieszka i jest stałym gościem na tych łąkach więc nawet nie zginiemy.

Ania z Falkorem? Hmm.. nie znam ich, ale z miłś chęcią poznam. :-D

Aha: ja też jestem tępa i też nie wiem na ktorym przystanku 98 ma wsiąść... tym, co jedzie w stronę Kopcińskiego czy tym w druga stronę???

Posted

Ja sie tak tylko pytalam:evil_lol: bo na przykłąd czcigodna Joanna nigdy nie wpada na pomysł żeby sprawdzic w odpowiedniej tabelce:oops: i myslała ze inni tyż tak maja:diabloti:

Falkor jest fajny:cool1: i juz doszłam z czym mi sie jego imie kojarzyło...mianowicie swojego czasu używałam wszędzie nick'a 'alkor':cool3: a myslałam nad tym długo;)

Posted

Mam tylko nadzieję że Falkor to nie kolejny bull :lol:
Teraz pomyślałam że możemy mieć problemy z dotarciem... koło naszego przystanku na Felińskiego będą pewnie objazdy z powodu procesji :roll: Musimy iść na następny co z bojaźliwością Komy nie będzie łatwe, ale to jeszcze nic, boję się że będzie tak jak w tamtym roku, czyli autobusy będą się spóźniać i będą napchane... :shake:
Trzymajcie kciuki, bo czeka nas ciężka pół godzinna podróż i mam nadzieje że obejdzie się bez problemów ;)
69 mamy 16 i 30 po jeszcze nie wiem którym będziemy jechać, napiszę później ;)
oby tylko nie padało

Posted

Falkor to czarny labek;)

powiedzmy że bedziemy sie zbierac jakies pól godziny więc nie musicie sie strasznie spieszyc;)//btw. jak znam moją matke, jesli mnie będzie wiozła, to zajmie nam to kupe czasu...

A tak wogóle Klaudia jak wyniki egzaminu?

Posted

oo.. czarny lab? super:multi:

Koma: nie martw się, jak coś to poczekamy na Was.

a tak a'propos tych autobusów.. we wtorek było b. gorąco jak wracalam ze szkoły.(ja chodzę do 28, to na Kopcińskiego koło wiaduktu i normalnie muszę przejść długą przecznice do Piłsudskiego na tramwaj). Było gorąco, więc nie chcialo mi się iść. Postanowilam pojechać ten 1 przystanek z koleżanką, która jeździ 13 lub 7 dalej. Na przystanku spotkałyśmy jeszcze takiego chłopaka z innej klasy, ale mniejsza o to. Czekamy na tramwaj, czekamy.. i nic. Nie przyjeżdża. No to mówimy: może autobus? Tam obok jest też przystanek autobusowy. Akurat jechał autobus, więc my pędem na przystanek. Ale autobus był strasznie zatłoczony. W taki upał ani mi się śniło podróżować w takich warunkach. Nagle trzask i autobus bez silnika. Ludzie wysiadają, nadjeżdża kolejny. Ale nie lepszy, bo z chłodnicy mu się woda leje jak z wodospadu. No dobra, poleciałyśmy pod wiadukt zlapać.. hmm.. chyba 85. 85 przyjechało, OK, jedziemy, jedziemy, no dobra, ja przyjechalam na swój przystanek tramwajowy. Patrzę - stoi 8, to lecę. Już naciskam przycisk "Otwieranie drzwi" a skubaniec... rusza! No normalnie ruszył mi sprzed nosa.:angryy: (przypomiam, że było strasznie gorąco).

I tak oto moja podróż na przystanek, która normalnie zajmuje mi 5 minut wydłużyła sie chyba do 20:/...
Dlatego dzisiaj poszłam ten przystanek na piechte:evil_lol:

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
Ola, a moze podjedziesz 11 na przystanek Zachodnia-Próchnika i pojedziesz ze mna samochodem?;)

ok, ok :D

o której dokładnie

Posted

11 ma byc(w niedziele i świeta;)) na Próchnika-Zachodnia o 10.33. Nie wiem na jakim przystanku będziesz wsiadac więc to musisz sprawdzić sama:cool3: w kazdym razie będe o tej 10 z hakiem czekac na Ciebie pod kinem Kapitol.

btw. wysłałam ci na wszelki wypadek mój telefon na priva;)

Posted

Aha, chcialam jeszcze tylko zakomunikować, że po dzisiejszej wizycie u fryzjera i obżępoleniu(nie wiem jak to się pisze...:oops: ) wyglądam.. (przynajmniej wg mnie) jak przygłup.:evil_lol:

Więc przygotujcie się na to psychicznie, bo to może być dla Was szok

Posted

Bell ja mam takie przygody komunikacyjne prawie codziennie :evil_lol:
Akurat mam takie szczęście że do szkoły jeżdżę 4 a ta bardzo lubi nawalać :diabloti: Nawet niedawno zaliczyłam wypadek :roll: