simbik Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):pytanie tylko czy sprawdzalyście rozkłady na 'Niedziele i Święta'?:eviltong: Tak sprawdziłam :p , bystra jestem, a co :eviltong: . Quote
Klaudia:-) Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Asiu wyobraź sobie,że ekipa z 98 ma sprawdzona na niedziele. Quote
Polna Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 pomóżcie mi :P Jak dojechac z radogoszcza-wschodu ? czy 65 tam dojeżdza ? Quote
Klaudia:-) Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 A napisz jaki przystanek masz najbliżej siebie-konkretnie przy jakiej ulicy? Widze,że będzie nas bardzo duzo i o wspólnej focie wszystkich psów będzie można pomażyć. Quote
simbik Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Polna napisał(a):pomóżcie mi :P Jak dojechac z radogoszcza-wschodu ? czy 65 tam dojeżdza ? Jeżeli 65 masz spod domu, to ja bym radziła pojechać 65 do przystanku Łódź Kaliska estakada (pod wiaduktem na al. Włókniarzy) i tam przesiąść się w 86 które dowozi cię już na miejsce. Quote
bellatriks Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Klaudia:-) napisał(a):Na spotkanku będzie jeszcze Ania z Falkorem w celach socjalizacyjnych. Część zna ten duet ze szkolenia,ona niedaleko lublinka mieszka i jest stałym gościem na tych łąkach więc nawet nie zginiemy. Ania z Falkorem? Hmm.. nie znam ich, ale z miłś chęcią poznam. :-D Aha: ja też jestem tępa i też nie wiem na ktorym przystanku 98 ma wsiąść... tym, co jedzie w stronę Kopcińskiego czy tym w druga stronę??? Quote
aśka-od-dagona Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ja sie tak tylko pytalam:evil_lol: bo na przykłąd czcigodna Joanna nigdy nie wpada na pomysł żeby sprawdzic w odpowiedniej tabelce:oops: i myslała ze inni tyż tak maja:diabloti: Falkor jest fajny:cool1: i juz doszłam z czym mi sie jego imie kojarzyło...mianowicie swojego czasu używałam wszędzie nick'a 'alkor':cool3: a myslałam nad tym długo;) Quote
Koma Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Mam tylko nadzieję że Falkor to nie kolejny bull :lol: Teraz pomyślałam że możemy mieć problemy z dotarciem... koło naszego przystanku na Felińskiego będą pewnie objazdy z powodu procesji :roll: Musimy iść na następny co z bojaźliwością Komy nie będzie łatwe, ale to jeszcze nic, boję się że będzie tak jak w tamtym roku, czyli autobusy będą się spóźniać i będą napchane... :shake: Trzymajcie kciuki, bo czeka nas ciężka pół godzinna podróż i mam nadzieje że obejdzie się bez problemów ;) 69 mamy 16 i 30 po jeszcze nie wiem którym będziemy jechać, napiszę później ;) oby tylko nie padało Quote
aśka-od-dagona Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Falkor to czarny labek;) powiedzmy że bedziemy sie zbierac jakies pól godziny więc nie musicie sie strasznie spieszyc;)//btw. jak znam moją matke, jesli mnie będzie wiozła, to zajmie nam to kupe czasu... A tak wogóle Klaudia jak wyniki egzaminu? Quote
aśka-od-dagona Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ola, a moze podjedziesz 11 na przystanek Zachodnia-Próchnika i pojedziesz ze mna samochodem?;) Quote
bellatriks Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 oo.. czarny lab? super:multi: Koma: nie martw się, jak coś to poczekamy na Was. a tak a'propos tych autobusów.. we wtorek było b. gorąco jak wracalam ze szkoły.(ja chodzę do 28, to na Kopcińskiego koło wiaduktu i normalnie muszę przejść długą przecznice do Piłsudskiego na tramwaj). Było gorąco, więc nie chcialo mi się iść. Postanowilam pojechać ten 1 przystanek z koleżanką, która jeździ 13 lub 7 dalej. Na przystanku spotkałyśmy jeszcze takiego chłopaka z innej klasy, ale mniejsza o to. Czekamy na tramwaj, czekamy.. i nic. Nie przyjeżdża. No to mówimy: może autobus? Tam obok jest też przystanek autobusowy. Akurat jechał autobus, więc my pędem na przystanek. Ale autobus był strasznie zatłoczony. W taki upał ani mi się śniło podróżować w takich warunkach. Nagle trzask i autobus bez silnika. Ludzie wysiadają, nadjeżdża kolejny. Ale nie lepszy, bo z chłodnicy mu się woda leje jak z wodospadu. No dobra, poleciałyśmy pod wiadukt zlapać.. hmm.. chyba 85. 85 przyjechało, OK, jedziemy, jedziemy, no dobra, ja przyjechalam na swój przystanek tramwajowy. Patrzę - stoi 8, to lecę. Już naciskam przycisk "Otwieranie drzwi" a skubaniec... rusza! No normalnie ruszył mi sprzed nosa.:angryy: (przypomiam, że było strasznie gorąco). I tak oto moja podróż na przystanek, która normalnie zajmuje mi 5 minut wydłużyła sie chyba do 20:/... Dlatego dzisiaj poszłam ten przystanek na piechte:evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 I oto jeden z powodów dla którego praktycznie wszedzie chodze na piechote:evil_lol: Quote
Polna Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Ola, a moze podjedziesz 11 na przystanek Zachodnia-Próchnika i pojedziesz ze mna samochodem?;) ok, ok :D o której dokładnie Quote
aśka-od-dagona Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 11 ma byc(w niedziele i świeta;)) na Próchnika-Zachodnia o 10.33. Nie wiem na jakim przystanku będziesz wsiadac więc to musisz sprawdzić sama:cool3: w kazdym razie będe o tej 10 z hakiem czekac na Ciebie pod kinem Kapitol. btw. wysłałam ci na wszelki wypadek mój telefon na priva;) Quote
bellatriks Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Aha, chcialam jeszcze tylko zakomunikować, że po dzisiejszej wizycie u fryzjera i obżępoleniu(nie wiem jak to się pisze...:oops: ) wyglądam.. (przynajmniej wg mnie) jak przygłup.:evil_lol: Więc przygotujcie się na to psychicznie, bo to może być dla Was szok Quote
aśka-od-dagona Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Spoko Bell, ja w poprzednie wakacje byłam na 3mm 'zmaszynkowana';) Quote
Koma Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Bell ja mam takie przygody komunikacyjne prawie codziennie :evil_lol: Akurat mam takie szczęście że do szkoły jeżdżę 4 a ta bardzo lubi nawalać :diabloti: Nawet niedawno zaliczyłam wypadek :roll: Quote
aśka-od-dagona Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ja z załozenia moge jeździć 15 i 43/43bis, ale mam wstręt do MPK;) Quote
bellatriks Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 o Matko.. wypadek??:crazyeye: Asia: a myslalam, że nic mnie już nie zaskoczy...:-o Quote
aśka-od-dagona Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Wypadki na Zachodniej/Kosciuszki sa notoryczne;) heh, bo ja mam dziwne poglady na zycie i kiedys miałam zwyczaj je manifestwac...:oops::eviltong: Quote
bellatriks Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 ale po cóż to ":oops: " ?? ja naprawdę nie widzę nic zlego w manifestowaniu swoich poglądow (oczywiście o ile ta manifestacja nie przekracza granic moralnych ani dobrego smaku) Quote
aśka-od-dagona Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Mówi Ci coś haslo 'Honor i Ojczyzna'? Stąd ten emot;) to ten rodzja przekonań ktore można miec, ale żeby nie krzywdzic innych lepiej zostawić je dla siebie... Quote
bellatriks Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Aha, no to nie wnikam głębiej i czekam na odp. na moje pyt;) Quote
aśka-od-dagona Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Wait...które pytani? Bo sie pogubiłam...;) Quote
Recommended Posts