bellatriks Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Klaudia:-) napisał(a): Najwyżej będziemy dwie kichające,bo ja mam alergie na pyłki traw. Trzy bedziemy, bo ja też mam alergię:evil_lol: Jak nie zapomnę to może zabiorę ze sobą jakieś tabletki. ;) Mi wczoraj tak oczy łzawiły od tej alergii, że wyglądalam jakbym ryczała:diabloti: Nienawidzę alergii:angryy: a najbardziej tej, na którą cierpi mój tata:diabloti: Quote
teqquila Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 hej dziewuchy powiedzcie mi tutaj czy 76 ja tam dojade?? i czy ktos bedzie na mnie czekal na przystanku ?? bo moze siem pojawiiem z Tyskiem o ile wytrzyma bo musze go wybiegac bo od 3 dni mam problemy z wracaniem do domu z wieczornego spacerku :P pies nie kce do domu :D to w takim razie ja tez bede z alergia i to dwoma hehehee a Ty Kasiu kuruj sie kuruj :) tak jak mowila Klaudia piwko na goraco z sokiem badz gozdzikami :) ppzdro Quote
Koma Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Na skrzyzowanie dojeżdzaja 69, 76, 86, 98, 152. Więc 76 dojedziesz ;) Quote
teqquila Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 a no tak w takim razie jak 76 tam dojezdza to bede w 76 :) to do zobaczyska jutro :) nie zaowalylam tego :) dzieki koma Quote
simbik Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 76 nie dojedziesz na miejsce, bo część Retkińskiej jest remontowana i ma objazd. Ale ja z tamtej strony idę pieszo, więc możemy się umówić na przystanku na Wyszyńskiego przy McDonalds (tam 76 dojeżdża) i dalej dojść piechotą na miejsce zbiórki :lol: .To chyba tak najlepiej 10.40, żeby spokojnie dojść na 11. Ten przystanek w rozkładzie to będzie Wyszyńskiego/Retkińska. Quote
dove Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 A mnie sie będzie... Chyba coś mnie trafi :-( Róbcie dużo fotek i wystawcie je gdzieś!!!! Pozdrw Quote
aśka-od-dagona Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Spoko dove wstawimy tutaj i do naszych galerii;) Szkoda ze Was nie będzie:( Ale za to z tego co czytam Kasia nam juz zdrowieje:D Quote
simbik Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Spoko dove wstawimy tutaj i do naszych galerii;) Szkoda ze Was nie będzie:( Ale za to z tego co czytam Kasia nam juz zdrowieje:D No już dziś jest lepiej po tych antybiotykach, ale będziecie mnie mieć na sumieniu jak mnie ten jutrzejszy spacer wykończy ;) . Tylko się nie przestraszcie mojego nosowego głosu i gruźliczego kaszlu. No i obowiązkowo metr strefy ochronnej, bo nikomu nie życzę takiego choróbska :evil_lol: . Quote
aśka-od-dagona Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Dobrze, ze juz lepiej:) ale jak czytam o tych wszystkich alergiach to my tam szpital polowy będziemy miec;) a wogóle to 86 normalnie tam jedzie? Quote
simbik Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Dobrze, ze juz lepiej:) ale jak czytam o tych wszystkich alergiach to my tam szpital polowy będziemy miec;) a wogóle to 86 normalnie tam jedzie? Tylko 76 ma zmianę trasy, mam nadzieję że Justyna przeczytała tą informację. Pozostałe autobusy napewno jadą normalnie czyli 86 tam dojeżdża :lol: . Quote
teqquila Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 oki to Kasia poczekaj na mnie postaram sie byc na 10:40 moge byc troche po :) Quote
simbik Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 teqquila napisał(a):oki to Kasia poczekaj na mnie postaram sie byc na 10:40 moge byc troche po :) To będę czekać na przystanku na którym będziesz wysiadać. te 20 minut na dojście to ja licze z dużym zapasem :lol: , tam się idzie niecałe 10 minut. Quote
simbik Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='evaxon']Simbik ty pamietaj ze jeszcze mnie musisz odebrac na przystanku kolo ronda:lol: Dla mnie to jest jechanie w tą i z powrotem. To jest banalna przesiadka. Z tego co się orientuję to jest jedyny przystanek PKSu z Pabianic oprócz tego na Dworcu Centralnym. Wystarczy że kogoś spytasz gdzie trzeba wysiąść na Rondzie Lotników Lwowskich. Z tego samego przystanku masz autobus 69, nigdzie nie musisz iść. Wsiadasz do 69 i jedziesz nim dokładnie 11 minut do przystanku Maratońska/Retkińska gdzie już my będziemy stać psio-ludzką bandą. Ja musiałabym pójść na przystanek Maratońska/Retkińska i jechać do Ciebie 69 w drugą stronę, a to naprawdę nie jest skomplikowana przesiadka. Quote
Imbirka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Najwyzej z naszymi psami się wykąpiemy:evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 aaaaa a kto mnie odbierze :placz: ewa sie boi sama:placz: Quote
Imbirka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ewa, nie cykaj, koniec języka za przewodnika i trafisz:lol: , z W-wy wróciłaś cała to i tutaj dasz sobie radę:lol: Quote
simbik Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 evaxon napisał(a):aaaaa a kto mnie odbierze :placz: ewa sie boi sama:placz: Ewa przecież niczego nie musisz szukać. Wysiadasz z PKSu i na tym samym przystanku wsiadasz w autobus 69 (jest ich kilka 69, 69A i 69B ale wszystkie dowiozą Cię na miejsce). Niepotrzebujesz żadnej mapki, bo my Cię już odbierzemy z tego 69 na przystanku Maratońska/Retkińska. Ja naprawdę się średnio czuje na dodatkowe wojaże, zresztą od początku myślałam o odebraniu Cię z przystanku docelowego a nie ronda (źle się zrozumiałyśmy). Quote
e.v.a Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 oki :D nie ma strawy :cool3: ja lube czasami panikowac hehe tylko mam jeszcze pytanie na qtorym mam wsiacs przystanku?? na tym co jest kolo parku czy po tej stronie co jest szkola jakas tam nie wiem jaka?? bo na lublinek to w strone pabianic czyli chyba na tym co szkola jest ??:hmmmm: czy on jakos na okolo jedzie? aaa no i ile mam jechac przystankow?? w razie jak bym byla wczesniej niz wy ?? bo zebym nie pojechala za daleko :evil_lol: Julia bo ja autkiem jechalam z rodzicami :eviltong: a sama z wawy to jechalam kiedys ciuchcia hehe a autobusy mnie przerazaja:evil_lol: Quote
simbik Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 evaxon napisał(a):oki :D nie ma strawy :cool3: ja lube czasami panikowac hehe tylko mam jeszcze pytanie na qtorym mam wsiacs przystanku?? na tym co jest kolo parku czy po tej stronie co jest szkola jakas tam nie wiem jaka?? bo na lublinek to w strone pabianic czyli chyba na tym co szkola jest ??:hmmmm: czy on jakos na okolo jedzie? aaa no i ile mam jechac przystankow?? w razie jak bym byla wczesniej niz wy ?? bo zebym nie pojechala za daleko :evil_lol: Julia bo ja autkiem jechalam z rodzicami :eviltong: a sama z wawy to jechalam kiedys ciuchcia hehe a autobusy mnie przerazaja:evil_lol: To jest dokładnie ten przystanek przy parku na którym zatrzymuje się PKS, jak i autobusy miejskie. Wbrew pozorom jedziesz dalej w kierunku odwrotnym niż do Pabianic, bo my spotykamy się na drugim końcu Lublinka (tym w pobliżu osiedla Retkinia). Zaraz wkleje Ci rozkład 69 z rozpiską przystanków. Quote
e.v.a Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 simbik napisał(a):To jest dokładnie ten przystanek przy parku na którym zatrzymuje się PKS, jak i autobusy miejskie. Wbrew pozorom jedziesz dalej w kierunku odwrotnym niż do Pabianic, bo my spotykamy się na drugim końcu Lublinka (tym w pobliżu osiedla Retkinia). Zaraz wkleje Ci rozkład 69 z rozpiską przystanków. achaaaaaaaaa a no to juz wszystko jasne:cool3: to ja czekam na rozpiske :) Quote
simbik Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Są następujące autobusy o godzinie 9 i 10 w dzień wolny: 9. 18A 33A 46A 10. 00A 12A 26A 40A 55A jak widać wszystkie z nich mają literkę A, czli są oznaczone 69A i mają następujące przystanki: R. Lotn. Lwowskich (tu wsiadasz) Politechniki Jana Pawła II Nowe Sady Elektronowa wiadukt 11 Obywatelska Retkińska (tu wysiadasz) Według rozkładu jedzie 10 minut, ale trzeba liczyć 11. To całe 8 przystanków, licząc z tym na którym wsiadasz. Quote
e.v.a Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 dzieki :multi: to ja bede jechac tym 10:40 :) chyba ze Tigra bedzie musiala isc w krzaczek na grubsza sprawe i nie zdazymy:lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 pytanie tylko czy sprawdzalyście rozkłady na 'Niedziele i Święta'?:eviltong: a ja w jedna strone mam transport:p//chyba:roll: Quote
Klaudia:-) Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Na spotkanku będzie jeszcze Ania z Falkorem w celach socjalizacyjnych. Część zna ten duet ze szkolenia,ona niedaleko lublinka mieszka i jest stałym gościem na tych łąkach więc nawet nie zginiemy. Quote
Recommended Posts