Koma Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 łodzianie moze wiecie- gdzie jest lepsza woda- na Młynku czy na Stawach Jana? Bo nie chcę psa do gnoju wpuszczać :lol: Quote
e.v.a Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Koma napisał(a):łodzianie moze wiecie- gdzie jest lepsza woda- na Młynku czy na Stawach Jana? Bo nie chcę psa do gnoju wpuszczać :lol: najlepsza woda w kranie leci :evil_lol: Koma a moze wybierzesz sie z nami na spacer:)?? Quote
Koma Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 evaxon napisał(a):najlepsza woda w kranie leci :evil_lol: Koma a moze wybierzesz sie z nami na spacer:)?? dzięki :evil_lol: Jak się zdecydujemy to dam znać, aczkolwiek wydaje mi się że to kiepski pomysł bo Komka jest średnio przyjazna w stosunku do suk szczególnie boksiowatych i masywnych i boję się że mogłaby wrócić w kilku kawałkach :evil_lol: Jeszcze zobaczymy ;) Quote
aśka-od-dagona Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Koma- Dagona najwiekszym wrogiem był Brutus- żółty bokser, też się martwiłam jak tobędzie z Imbirkiem i Tysiem, ale jest bardzo dobrze:D no, i na Lublinku jest fajna woda;) Quote
e.v.a Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Koma jedyną boksiowa sunia bedzie Tigra moja kruszynka qtora do Komy podejdzie skulona i potulna albo sie odrazu polozy :) postaraj sie przyjechac na lublinek :D chcila bym zobaczyc z bliska twoja tygrysiczke :) bo sunka naprawde sliczna :loveu: Quote
Klaudia:-) Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 My też będziemy o ile trafimy. Koma i Julita postarajcie się do nas dołączyć. Quote
Klaudia:-) Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Spotkałam dzisiaj na Starcie fajnego doga,merlaczka,w dodatku był z małą dziewczynką,przesłodko razem wyglądali. Niedługo wstawie fotki z tej imprezki,ale muszę najpierw je obrobić. Quote
Koma Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 evaxon, niestety nie pocieszę Cię, ale na skulonego potulnego szczeniaka Komka już raz wystartowała :roll: Ale nie masz się czego bać bo niunia będzie na smyczy- chyba że się z psiakami dogada i będzie grzeczna Najbardziej obawiam się Opki simbik bo już widzę jak Koma na nią zareaguje... :shake: Chociaż mam nadzieję że to tylko moje przypuszczenia. Ustaliłysmy z moją mamą że raczej się pojawimy (o ile trafimy), jeśli jednak sunia będzie sprawiała problemy to uciekniemy szybciej żeby Wam nie psuć zabawy ;) Quote
aśka-od-dagona Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Klaudia- wrzuć, wrzuc;) tego doga też, chociaz to mój znienawidzony zestaw- małe dziecko i duzy pies... A co do dojazdu, to mozesz podjechac 9 na plac barlickiego, a stamtąd pojedziemy razem 86- oczywiście jesli chcesz;) Koma- super:D poradzimy sobie jakos;) psy w grupie zachowuj sie troszke inaczej niz 'normalnie' więc na pewno będzi dobrze:p Quote
bellatriks Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Słuchajcie, w ktorym autobusie 98 się umówimy??? I o ktorej on będzie na przystanku koło Centalu? Koma: super by było gdybyś przyjechała:razz: :multi: Quote
aśka-od-dagona Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 o, widzisz klaudia- pojedziecie 98 z Dziewczynami;) ja jade 86 jakby to kogos interesowało(i znou mam autobus pod samym domem:p) Quote
Imbirka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Klaudia 98 masz o 10:32, ja mam 10:37, a Bell u ciebie (Kościuszki/Mickiewicza) o 10:48, przy Retkińskiej będziemy punkt 11:00:lol: Quote
bellatriks Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Imbir1 napisał(a):Klaudia 98 masz o 10:32, ja mam 10:37, a Bell u ciebie (Kościuszki/Mickiewicza) o 10:48, przy Retkińskiej będziemy punkt 11:00:lol: OK, wielkie dzięki. Będę czekać, jeśli rodzice mi pozwolą (cóż... takie rzeczy zawsze zostawiam na koniec.... ale juz się boję, że zaczną mi coś gadać, że takie święto i ple ple ple...:shake: ) ale nie dam się. ;) Quote
e.v.a Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Koma super ze bedziesz:Dja o Tigre si enie martwie :) mam nadzieje ze sie Komcia dogada zinnymi:D Quote
simbik Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Koma']Najbardziej obawiam się Opki simbik bo już widzę jak Koma na nią zareaguje... :shake: Chociaż mam nadzieję że to tylko moje przypuszczenia. Proszę nie robić z Opki potwora :lol: . Ona potrafi mieć niesamowitą cierpliwość. Większość małych piesków ignoruje gdy na nią szczekają. W piątek na agility uwiesiła się na niej taka mała terierka. Jakieś 10 minut za nią latała z jazgotem. W końcu Opka nie zdzierżyła i ją lekko złapała za grzbiet. Od tej pory nie ma problemu w kontaktach między nimi. Terierka zrozumiała, że dużemu się nie dokucza, a Opka nic do niej nie ma. Quote
bunia Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Poniewaz to święto to my też się stawimy:multi::multi::multi: Powiedzcie tylko na którym przystanku 86 trzeba wysiąść:roll: Quote
e.v.a Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 bunia napisał(a):Poniewaz to święto to my też się stawimy:multi::multi::multi: Powiedzcie tylko na którym przystanku 86 trzeba wysiąść:roll: :cool3: eee no to extra :D kropkowca bedziemy miec w gronie :multi: Quote
Klaudia:-) Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 No widze,że będzie duża grupka. Za sprawdzenie autobusu dziękujemy. Obiecane zdjęcia doga(ta dziewczynka była jeszcze z mamą,ale akurat ona biegała z nim na torku): Quote
simbik Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Klaudia:-)'] Śliczny misio :loveu: , kiedyś mój Manteufel też będzie taki duuuży... a może jeszcze większy :razz: . Quote
aśka-od-dagona Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Ladny dożek:D ale ja wole ciemne psy:p więc tylko czekam na Teufel'a;) Bunia- Maratońska- Retkińska, tam też się zbieramy o 11. Quote
Klaudia:-) Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Wiesz on ma dopiero 9 miesięcy więc jeszcze troszkę podrośnie,a ja się nie mogę doczekać aż zobacze to Twoje cudo. P.S. Dożek na torku wygląda super,więcz czekam na Manteufel'a na hopkach. Czy imię z rodowodu będzie równiez imieniem domowy(jest bardzo orginalne i świetnie pasuje do dożka)? Quote
simbik Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Klaudia:-) napisał(a):Czy imię z rodowodu będzie równiez imieniem domowy(jest bardzo orginalne i świetnie pasuje do dożka)? Tak tylko w skróconej wersji oczywiście, czyli Manteufel zwany w domu Teufel :lol:. No jak tak będzie przyszywaną mamusię Opkę obserwował i naśladował, to będzie najprawdziwszy kicający dog :laugh2_2: . Oglądaliście film jak dog wychowywał się od szczeniaka z jamnikami (to była komedia, ale nie pamiętam tytułu)? Jak Teufel będzie naśladował Opkę jak ten dog jamniki, to będzie wesoło - kicający 80-90kg piesio:diabloti: . Quote
julita104 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Klaudia:-) napisał(a):My też będziemy o ile trafimy. Koma i Julita postarajcie się do nas dołączyć. ale kiedy to? wiem ze o 11 i wiem gdzie ale nie wiem kiedy :roll: Quote
aśka-od-dagona Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Julita, o 11 umawiamy się na przystanku autobusów na skrzyżowaniu Retkińska-Maratońska, a potem lecimy na pola przy Lublinku;) Kasia- a znajdzie sie tam troche cienia? Bo to taka mordercza pod względem słońca godzina. Quote
Recommended Posts