Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koma napisał(a):
łodzianie moze wiecie- gdzie jest lepsza woda- na Młynku czy na Stawach Jana? Bo nie chcę psa do gnoju wpuszczać :lol:

najlepsza woda w kranie leci :evil_lol:
Koma a moze wybierzesz sie z nami na spacer:)??

Posted

evaxon napisał(a):
najlepsza woda w kranie leci :evil_lol:
Koma a moze wybierzesz sie z nami na spacer:)??

dzięki :evil_lol:
Jak się zdecydujemy to dam znać, aczkolwiek wydaje mi się że to kiepski pomysł bo Komka jest średnio przyjazna w stosunku do suk szczególnie boksiowatych i masywnych i boję się że mogłaby wrócić w kilku kawałkach :evil_lol: Jeszcze zobaczymy ;)

Posted

Koma jedyną boksiowa sunia bedzie Tigra moja kruszynka qtora do Komy podejdzie skulona i potulna albo sie odrazu polozy :)
postaraj sie przyjechac na lublinek :D chcila bym zobaczyc z bliska twoja tygrysiczke :) bo sunka naprawde sliczna :loveu:

Posted

Spotkałam dzisiaj na Starcie fajnego doga,merlaczka,w dodatku był z małą dziewczynką,przesłodko razem wyglądali. Niedługo wstawie fotki z tej imprezki,ale muszę najpierw je obrobić.

Posted

evaxon, niestety nie pocieszę Cię, ale na skulonego potulnego szczeniaka Komka już raz wystartowała :roll: Ale nie masz się czego bać bo niunia będzie na smyczy- chyba że się z psiakami dogada i będzie grzeczna

Najbardziej obawiam się Opki simbik bo już widzę jak Koma na nią zareaguje... :shake: Chociaż mam nadzieję że to tylko moje przypuszczenia.

Ustaliłysmy z moją mamą że raczej się pojawimy (o ile trafimy), jeśli jednak sunia będzie sprawiała problemy to uciekniemy szybciej żeby Wam nie psuć zabawy ;)

Posted

Klaudia- wrzuć, wrzuc;)
tego doga też, chociaz to mój znienawidzony zestaw- małe dziecko i duzy pies...

A co do dojazdu, to mozesz podjechac 9 na plac barlickiego, a stamtąd pojedziemy razem 86- oczywiście jesli chcesz;)

Koma- super:D

poradzimy sobie jakos;) psy w grupie zachowuj sie troszke inaczej niz 'normalnie' więc na pewno będzi dobrze:p

Posted

Imbir1 napisał(a):
Klaudia 98 masz o 10:32, ja mam 10:37, a Bell u ciebie (Kościuszki/Mickiewicza) o 10:48, przy Retkińskiej będziemy punkt 11:00:lol:

OK, wielkie dzięki. Będę czekać, jeśli rodzice mi pozwolą (cóż... takie rzeczy zawsze zostawiam na koniec.... ale juz się boję, że zaczną mi coś gadać, że takie święto i ple ple ple...:shake: )
ale nie dam się. ;)

Posted

[quote name='Koma']Najbardziej obawiam się Opki simbik bo już widzę jak Koma na nią zareaguje... :shake: Chociaż mam nadzieję że to tylko moje przypuszczenia.

Proszę nie robić z Opki potwora :lol: . Ona potrafi mieć niesamowitą cierpliwość. Większość małych piesków ignoruje gdy na nią szczekają. W piątek na agility uwiesiła się na niej taka mała terierka. Jakieś 10 minut za nią latała z jazgotem. W końcu Opka nie zdzierżyła i ją lekko złapała za grzbiet. Od tej pory nie ma problemu w kontaktach między nimi. Terierka zrozumiała, że dużemu się nie dokucza, a Opka nic do niej nie ma.

Posted

bunia napisał(a):
Poniewaz to święto to my też się stawimy:multi::multi::multi:
Powiedzcie tylko na którym przystanku 86 trzeba wysiąść:roll:

:cool3: eee no to extra :D kropkowca bedziemy miec w gronie :multi:

Posted

Wiesz on ma dopiero 9 miesięcy więc jeszcze troszkę podrośnie,a ja się nie mogę doczekać aż zobacze to Twoje cudo.
P.S. Dożek na torku wygląda super,więcz czekam na Manteufel'a na hopkach. Czy imię z rodowodu będzie równiez imieniem domowy(jest bardzo orginalne i świetnie pasuje do dożka)?

Posted

Klaudia:-) napisał(a):
Czy imię z rodowodu będzie równiez imieniem domowy(jest bardzo orginalne i świetnie pasuje do dożka)?

Tak tylko w skróconej wersji oczywiście, czyli Manteufel zwany w domu Teufel :lol:. No jak tak będzie przyszywaną mamusię Opkę obserwował i naśladował, to będzie najprawdziwszy kicający dog :laugh2_2: . Oglądaliście film jak dog wychowywał się od szczeniaka z jamnikami (to była komedia, ale nie pamiętam tytułu)? Jak Teufel będzie naśladował Opkę jak ten dog jamniki, to będzie wesoło - kicający 80-90kg piesio:diabloti: .

Posted

Julita, o 11 umawiamy się na przystanku autobusów na skrzyżowaniu Retkińska-Maratońska, a potem lecimy na pola przy Lublinku;)

Kasia- a znajdzie sie tam troche cienia? Bo to taka mordercza pod względem słońca godzina.