Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć.
Przeglądam troszkę wątek i widzę że się spotkanie w Łodzi szykuje. Mogę prosić wiecej informacji? Gdzie szkolicie swoje pieski?

Pozdrawiam

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj:)

Agility ćwiczymy na Starym Złotnie, tam tez jest przedszkloe i szkolenia(link u mnie w podpisie). W zasadzie psy szkolimy sami(tj. na kursy nie chodzimy) ale np. ja od września ide sobie na tzw. podwyższone posłuszeństwo;) a Simbik z Opką juz uczęszczają na PT.

spotkania to troche inna bajka;) po prostu robimy spęd łódzkich psiaków, zeby je wybiegać i wyszalec:D(i oczywiście obfocić:p) zazwyczaj gdzies w Parku na Zdrowiu, ale najbliższe wstępnie planowane jest na łąkach przy Lublinku(z racji tego ze w BC park będzie zapchany i może nie być możliwości spokojnie puścić bandy psów).
Spotkamy sie ok. 11(jeszcze ustalimy) na przystanku Retkińska-Martońska.

Zapraszamy serdecznie:D

Posted

W którym miejscu na Złotnie? Chętnie przyjdę popatrzeć.

BC wybitnie mi nie pasuje.
Ale na kolejne spotkania, zwłaszcza na Zdrowiu, będę się starał przychodzić.

Pozdrawiam

Posted

a ja jak dobrze pojdzie to w lipcu (na poczatku ) ide na PT z Tigra:evil_lol:

dove zapraszamy na szalencze spotkanka psiakow :cool3: im wiecej tym lepiej :cool3:

Posted

nikusia napisał(a):
Ech.. no niestety nie pojawimy się na spacerku :shake:
Jedziemy w gości...

szkoda:shake: ale mam nadzieje ze si ejeszcze n ajakims spotkanku spotkamy :)

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
Ewa- czy nadal zamierzasz wsadzić Tigre w ćwieki?;) jak tak to moge Ci w BC przywieźć naszego starego jeżyka- nieużywamy go i tylko zagraca...

haha cholerka juz zapomniama o tych cwiekach :evil_lol: hmmm no jak ci nie potrzebne i mogla bys mi odstapic :oops: to czemu nie ;)

a tak swoja droga to ciekawe czy na spotkaniu pojawi sie piekny horvat Basi :loveu:

dzis w zoologu Tigra miala bliskie spotkanie z wezem :evil_lol: ale miala mine zdziwiona :evil_lol:

Posted

Aśka-od-Dagona
b.przepraszamy, że Beczka dzisiaj troszkę przeszkodziła Dagonowi w ćwiczeniach. Podbiegła do niego na chwilkę. Dagon wpatrzony w Ciebie jak w obrazek:)

Posted

:crazyeye: I nawet się słowem nie odezwaliście, ze to Wy?? śliczniutka Beczka:loveu:

Co to za spęd tam sobie zrobiliście?

Nie powiem jak juz Was nie było to pare labów nam bardziej życie utrudniło niz Twoja sznaucerka;) więc się nie obrazam:p

Potem to się działo... więc podbiegnięcie Beczki to mały pikus:roll:. I Dagonowe wpatrzenie na ciężka próbe wystawione było, i moje nerwy również:cool1:

Posted

mila_2 napisał(a):
nie chciałam w spacerze przeszkadzać:) wybacz - może następnym razem znajdziecie dla nas czas:)

no to proponujemy boże ciało :) i spotkanko nie tylko z Dagonek ale i innymi pieskami :)

Posted

Imbir1 napisał(a):
jak ty się zapakujesz?????:lol: ja chciałam jeszcze zobaczyć tą jego nową uprząz:lol:

uprzaz Asia niech ma na sobie najlepiej :lol: oo wlasnie Asia a moze na spotkanie przybiegniecie:evil_lol: :lol:

Posted

Ja mam Dziewczęta pojemny plecak;) i zapedy masochistyczne więc sie jakoś dotacham:D I tak potem te cale ćwieki weżmie Ewa i ona się teraz będzie meczyć co z tym zrobic:p

Tylko weź mi Julia powiedz czy chcesz wszystko oglądac? czy tylko'psia' część?//a jak nie dotacham na BC-biegać Ewa nie bede, bo mimo iz lubie t bym juz dzisaj musiala wybiegac;)- to na agility dostarcze:D