dove Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Cześć. Przeglądam troszkę wątek i widzę że się spotkanie w Łodzi szykuje. Mogę prosić wiecej informacji? Gdzie szkolicie swoje pieski? Pozdrawiam Quote
aśka-od-dagona Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Witaj:) Agility ćwiczymy na Starym Złotnie, tam tez jest przedszkloe i szkolenia(link u mnie w podpisie). W zasadzie psy szkolimy sami(tj. na kursy nie chodzimy) ale np. ja od września ide sobie na tzw. podwyższone posłuszeństwo;) a Simbik z Opką juz uczęszczają na PT. spotkania to troche inna bajka;) po prostu robimy spęd łódzkich psiaków, zeby je wybiegać i wyszalec:D(i oczywiście obfocić:p) zazwyczaj gdzies w Parku na Zdrowiu, ale najbliższe wstępnie planowane jest na łąkach przy Lublinku(z racji tego ze w BC park będzie zapchany i może nie być możliwości spokojnie puścić bandy psów). Spotkamy sie ok. 11(jeszcze ustalimy) na przystanku Retkińska-Martońska. Zapraszamy serdecznie:D Quote
dove Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 W którym miejscu na Złotnie? Chętnie przyjdę popatrzeć. BC wybitnie mi nie pasuje. Ale na kolejne spotkania, zwłaszcza na Zdrowiu, będę się starał przychodzić. Pozdrawiam Quote
Imbirka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 szkoilimy się na ul. Stare Złotno niedaleko ul.Złotno, nie wiem jaki tam jest dokładnie nr Na stronce w podpisie aski masz mapkę Quote
aśka-od-dagona Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Dokladnie tak ja napisała Imbir- nawet masz dwa linki do wyboru- na obu mapka jest;) Quote
e.v.a Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 a ja jak dobrze pojdzie to w lipcu (na poczatku ) ide na PT z Tigra:evil_lol: dove zapraszamy na szalencze spotkanka psiakow :cool3: im wiecej tym lepiej :cool3: Quote
nikusia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ech.. no niestety nie pojawimy się na spacerku :shake: Jedziemy w gości... Quote
e.v.a Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 nikusia napisał(a):Ech.. no niestety nie pojawimy się na spacerku :shake: Jedziemy w gości... szkoda:shake: ale mam nadzieje ze si ejeszcze n ajakims spotkanku spotkamy :) Quote
aśka-od-dagona Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ewa- czy nadal zamierzasz wsadzić Tigre w ćwieki?;) jak tak to moge Ci w BC przywieźć naszego starego jeżyka- nieużywamy go i tylko zagraca... Quote
e.v.a Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Ewa- czy nadal zamierzasz wsadzić Tigre w ćwieki?;) jak tak to moge Ci w BC przywieźć naszego starego jeżyka- nieużywamy go i tylko zagraca... haha cholerka juz zapomniama o tych cwiekach :evil_lol: hmmm no jak ci nie potrzebne i mogla bys mi odstapic :oops: to czemu nie ;) a tak swoja droga to ciekawe czy na spotkaniu pojawi sie piekny horvat Basi :loveu: dzis w zoologu Tigra miala bliskie spotkanie z wezem :evil_lol: ale miala mine zdziwiona :evil_lol: Quote
mila_2 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Aśka-od-Dagona b.przepraszamy, że Beczka dzisiaj troszkę przeszkodziła Dagonowi w ćwiczeniach. Podbiegła do niego na chwilkę. Dagon wpatrzony w Ciebie jak w obrazek:) Quote
aśka-od-dagona Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 :crazyeye: I nawet się słowem nie odezwaliście, ze to Wy?? śliczniutka Beczka:loveu: Co to za spęd tam sobie zrobiliście? Nie powiem jak juz Was nie było to pare labów nam bardziej życie utrudniło niz Twoja sznaucerka;) więc się nie obrazam:p Potem to się działo... więc podbiegnięcie Beczki to mały pikus:roll:. I Dagonowe wpatrzenie na ciężka próbe wystawione było, i moje nerwy również:cool1: Quote
mila_2 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 nie chciałam w spacerze przeszkadzać:) wybacz - może następnym razem znajdziecie dla nas czas:) Quote
e.v.a Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 mila_2 napisał(a):nie chciałam w spacerze przeszkadzać:) wybacz - może następnym razem znajdziecie dla nas czas:) no to proponujemy boże ciało :) i spotkanko nie tylko z Dagonek ale i innymi pieskami :) Quote
filonek_bezogonek Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ja mam małego czarnego wypierdka - "wyjatkowego" yorka :) a dla wtajemniczonych wstawiam zdjęcia moze sie komus cos przypomni:))) Quote
aśka-od-dagona Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Mila ja popieram pomysł Ewy;) a nastepnym razem to się odezwijcie- przerwiemy z Dagiem szkolenie:D Quote
e.v.a Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 :p a czy juz sie zdecydowaliscie na spacerek :cool3: Quote
aśka-od-dagona Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 a Filonek- pokaż nam też, tym niewtajmeniczonym;), swojego psiaka:) Quote
aśka-od-dagona Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ewa- co do tych ćwieków, to spróbuje nie zapomniec;) Quote
Imbirka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 jak ty się zapakujesz?????:lol: ja chciałam jeszcze zobaczyć tą jego nową uprząz:lol: Quote
e.v.a Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Ewa- co do tych ćwieków, to spróbuje nie zapomniec;) oki;) a ja sprobuje nie zapomniec Tigry na spotkanie:lol: ;) Quote
e.v.a Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Imbir1 napisał(a):jak ty się zapakujesz?????:lol: ja chciałam jeszcze zobaczyć tą jego nową uprząz:lol: uprzaz Asia niech ma na sobie najlepiej :lol: oo wlasnie Asia a moze na spotkanie przybiegniecie:evil_lol: :lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ja mam Dziewczęta pojemny plecak;) i zapedy masochistyczne więc sie jakoś dotacham:D I tak potem te cale ćwieki weżmie Ewa i ona się teraz będzie meczyć co z tym zrobic:p Tylko weź mi Julia powiedz czy chcesz wszystko oglądac? czy tylko'psia' część?//a jak nie dotacham na BC-biegać Ewa nie bede, bo mimo iz lubie t bym juz dzisaj musiala wybiegac;)- to na agility dostarcze:D Quote
Imbirka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 tylko psią część, bo mnie ciekawi jak to jest "zapętane" na Dagonie:lol: Quote
Recommended Posts