Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem, zobaczymy ;)
Wszystko zależy od Waszych psiaków ;)
Ramzes czasami bardziej ciągnie nawet do dużych- byleby tylko nie skakały i nie szczekały za dużo. Bo on delikatny chłopak jest ;)
Mam nadzieję że się dogadają :D

Posted

Myślę, że najlepiej spotkać się na przystanku autobusowym róg Retkińskiej i Maratońskiej (tam dojeżdża autobus 69, 86, 98, 76 aktualnie tam nie jeździ - rozkopana Retkińska, ale można od niego dojść). Mogę tam być wcześniej z Opką i wyglądać na dojeżdżających. Potem to już tylko kładką nad torowiskiem i spacerkiem wzdłuż torów dochodzi się do łąk i lasu wokół Lublinka. Samochód to chyba najlepiej zaparkować przy ogródkach działkowych Pienista (dojazd od Maratońskiej). Zresztą jutro postaram się tu zamieścić jakąś mapkę.

Posted

Imbir1 napisał(a):
Błagam, tylko dokładniejszą mapkę niż Bodziulki mapka dojazdu na Pola Mokotowskie w Warszawie:evil_lol: :lol:

Postaram się :evil_lol: , jakby co to zrobie sobie odpowiedni transparent z napisem Dogomania i będę nim machać na przystanku. Chociaż mojej Opeczki nie da się nie zauważyć, jak i również nie usłyszeć :diabloti: . Szczególnie jak będzie musiała siedzieć w jednym miejscu :diabloti: .

Posted

simbik napisał(a):
Postaram się :evil_lol: , jakby co to zrobie sobie odpowiedni transparent z napisem Dogomania i będę nim machać na przystanku. Chociaż mojej Opeczki nie da się nie zauważyć, jak i również nie usłyszeć :diabloti: . Szczególnie jak będzie musiała siedzieć w jednym miejscu :diabloti: .

ja tam jestem za tym, abyś wzięła transparent;)

Posted

haha no tak mieszanka Asia + Dagon bedzie głosna napewno :lol:

qrcze boje sie o Tigre:roll: a raczej o malego Ramzesika:razz: Tigra jest malo delikatna ..nie patrzy czy maly czy duzy pies:shake: potrafi startowac jamniczki w 5 sekund:razz: mam wiec nadzieje ze ja ramzesik ni ezainteresuje zbytnio albo bedzie sie umiala zachowac:lol:

Simbik ty pamietaj ze jeszcze mnie musisz odebrac na przystanku kolo ronda:lol:

a niewiecie co z Tyśkiem i Mika?? ciekawe czy beda dziewczyny mogly:razz:

Julia a moze by tak boxerki z wawy sprowadzic:D wkoncu dziewczyny mialy przyjechac kiedys do nas:evil_lol:

Posted

[quote name='bellatriks']Ewa; ja też jestem ciekawa, Justyna i Klaudia dawno nie pisały w naszym topiku...:shake: Czyżby już nas nie lubiły?:diabloti: :evil_lol:
eeee jak nas mozna nie lubic:loveu: :evil_lol:
do czwartku troszke czasu jeszcze jest wiec jakos z dziewczynami pogadamy napewno :)

Posted

[quote name='evaxon']eeee jak nas mozna nie lubic:loveu: :evil_lol:
do czwartku troszke czasu jeszcze jest wiec jakos z dziewczynami pogadamy napewno :)

w ostatecznosci zawsze można wysłac SMSa z powiadomieniem.. "Dnia 12.06.2006 o godzinie __(tu godzina)___odbedzie sie spotkanko w oklicach Lublinkach. Spotykamy się ___(tu miejsce)___. Obecność obowiązkowa":diabloti: :evil_lol:

Posted

Poszłam ja sobie na chwile,a juz się o nas jakieś niestworzone historie wypisuje:eviltong::evil_lol:

Ja tam się prosze Państwa musze wyciszyć, bo mi Zdzisiek łeb ukręci:eviltong://sam tak powiedział// i na przykład dzisiaj nie ryknęłam ani razu...(a ile mnie to nerwów kosztowało:roll:)

Jakby co jęsli spotykamy się na Retkińska-Maratońska, ja bede jechac 86:p

I bardzo sięciesze że Ramsez będzie:loveu:///bo przecież nam tu dziewczyny takie exose zrobiły ze strach:mad::eviltong:

Co do Miki to pewno będzie- w końcu to pomysł Klaudii:cool1:
Trzeba się tylko zorientowac co z resztą łódzkch DGM-ków, tym bardziej ze ja wycziła małego haszczaka:p//tylkoo nie wiem jeszcze ile ma...

Posted

teqquila napisał(a):
no ja nie wiem sesja mi sie zaczela :) wiec zobaczymy :) a co do haszczaka hm.. Tysik za nimi nie przepada :P

:mad: co to za wykrety:mad:

Posted

teqquila napisał(a):
Ewa to nie wykret tylko taka rzeczywistosc :P no postaram sie przyjechac ale nic nie obiecuje :) i na razie Tyskowi nic nie mowie:)

no nie mow nie mow Tyskowi :shake: bo biedak sobie jeszcze nadziei narobi :shake:
ale po cichu i tak liczymy ze si epojawicie :)

Posted

filonek_bezogonek napisał(a):
mozemy my wkoncuwpadniemy
nawet dojazd calkiem claiem bo wsiadam do 55 i jade do konca :)

a ja mam do ciebie jeszcze pytanko jakiego masz piesia??:oops: