aśka-od-dagona Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 No, to super;) troche nas tam będzie:D Bell- to taki cukier-cukier;) do słodzenia itp. a jego przetwory to wszelie słodycze, dżemy, budynie etc:( Quote
bellatriks Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Klaudia: super! o której zaczyna sie 'psia' część tego festynu? Asia: moja bidulko... :calus: Quote
aśka-od-dagona Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Dzięki Bell:beerchug: a zaczynamy ok. 15.00 I to są Stawy Jana dokładnie tereny Ośrodka MOSiR Quote
aśka-od-dagona Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 o, jak tak patrze na tą:beerchug: emotke, to mi sie przypomniało, ze słodkich alkoholi tyz nie moge:roll: ale zasadniczo nie jest xźle bo takowych nie lubie...a wogóle to co ja gadam- toz ja niepełnoletnia jeszcze jestem:oops::p Quote
Aga K Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Już niedługo wakacje !!!!!!!!!!!!!!!! Jak zdam pomyślnie egzamin to do was dojadeeeee a jak nie zdam to też dojade-tylko smutniejsza :( ale i tak sie cieszę Quote
basia87654321 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Och widze ze tu wiecej osob prawko robi.. :p ja tez do nich naleze.. :p we wtorek mam egzamin i sram po gaciach... na mosir mnie nie bedzie ale jakby byl jakis spacerek czy cos to ja chetnie.. :D Basia Ps. przepraszam ze tak dlugo nie pisalam ale teraz jest koniec szkoly i nie mam na nic czasu... totalne zero... caly czas zakuwam jak glupia, bo nie wiem czy wiecie ale sie wam pochwale ze Basia jako kujonek z 1 LO bedzie miala czerwony pasek jesli sie wysili troche wiecej niz bardzo.. :p Quote
aśka-od-dagona Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Oo:crazyeye: kogo moje cudowne:razz: oczęta widza- witaj nam, witaj:lol: Słuchy mnie doszły, ze Wam w końcu mundurki do końca czerwca pozwolili zdjąc:eviltong: A ja paska miec nie będe:evil_lol: pierwszy raz-ale co tam:cool1: zycia szkole nie poswiece(bo ja się ucze tylko jednego przedmiotu, co go na maturce jako dodatkowy pisac bede:p) pozdrawiam:cool3: Quote
basia87654321 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 eee tak... z okazji dnia dziecka nam pozwolili... ;) tzn tak mowia, a prawda jest taka ze po prostu mamy remont... ale i tak jest wspaniale.. :D Basia Quote
Imbirka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 A nas dziś niestety nie bedzie, Imbir ma problemy z jelitkami (pobudke miała coś klo 4 rano, a i teraz nie jest za pięknie) i nie mam go sumienia ciągnąć taki kawał drogi:shake: :shake: Trzymamy za wask kciuki i czekam na zdjęcia z pokazów Quote
Koma Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 My jeszcze nie wiemy czy się pojawimy, jeden festyn już zaliczyłyśmy, i nie wiem czy ciągnąć psa na drugi, zobaczymy ;) Quote
bellatriks Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Czyli bedą Asia, Justyna i ewentualnie Klaudia? :multi: OK, to do zobaczonka ok 15 Quote
bellatriks Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Hej, dziękuję Wam bardzo za to spotkanko na pokazach, było super!!:multi: (no i w końcu udało mi się zobaczyć Daga, Fantę i Ozzia w akcji;) ) Asia i Dagon po pokonaniu hopki No nie warcz już na mnie.. Raisa Fanta Dagon Znowu Raisa (+ grzbiet Tysona) Justyna & Tysio:evil_lol: Lester Ozzy:loveu: :loveu: :loveu: Fanta akurat odwrócila głowę.. A tu już ładnie stoi;) Raisa w biegu Mika Oczywiście tradycyjnie wszystkie fotki są do Waszej dyspozycji. Możecie je kopiować, przerabiać, drukować i co tam tylko chcecie. PZDR PS. Zaraz dorzucę jeszcze filmiki Quote
bellatriks Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 OK, teraz filmiki Asia próbuje nakłonić Dagona do przejścia przez tunel A teraz Ozzy na torze Lester w akcji Zaraz dorzucę więcej filmów do tego postu, póki co wysyłam, bo z kompem mi sie robi to co zwykle (Asia, pamiętasz jak wtedy wygląda Dagonec?:evil_lol: ) ------ dorzucam: Niby zamieszanie, ale ład;) Każdy zajmuje się swoimi sprawami Zbiorowe posłuszeństwo:evil_lol: Fanta skacze:D Quote
Imbirka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Ale sie świetnie bawiliście, szkoda że nas nie było :-( :-( :-( ale kciuki za Was trzymaliśmy :lol: Quote
Polna Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 dzieki za foty :D no to ja kopiuje wszysto na forum e-beagle :P )mogłabyś mi w kodzie podac te posty ;)) Quote
bellatriks Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Aha, Justyna, ten numer co mi dałas to zły chyba:diabloti: Bo za Chiny nie mogę Ci wysłać SMSa:shake: Quote
filonek_bezogonek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 ooo jak miło przejzec znajome "mordki" (Raisa , Ozzzy Tyson) i twarze :)(Justyna) Moze uskutecznimy spotkania nie koniecznie na agility tylko gdzies bardziej w centrym :) Chętni poznała bym wiekszoe grono znajomych z łodzi :) Quote
Polna Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 niedługo dołączy moja przyjaciólka i jej (od tej soboty) 9- miesięczy cavalierek :) Quote
e.v.a Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 no wlasnie dziewczyny mozna by bylo sie kiedys spotkac:evil_lol: tylko zebym miala czas:evil_lol: Quote
Givera Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='basia87654321']Och widze ze tu wiecej osob prawko robi.. :p ja tez do nich naleze.. :p we wtorek mam egzamin i sram po gaciach... na mosir mnie nie bedzie ale jakby byl jakis spacerek czy cos to ja chetnie.. :D To jak już jesteśmy w temacie prawka, to muszę się pochwalić, że od zeszłego poniedziałku jestem niezmiernie szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy:multi: :multi: :multi: . Czekam jeszcze 2 tygodnie na sam dokumencik, żeby móc dojechać na Złotno i mam nadzieję, że będę mogła z Beirą zacząć wreszcie to agility. Basia jak pierwszy raz (nieudanie zresztą) zdawałam na prawko, stara wyjadaczka egzaminów doradziła mi, coby się niestresować zażyć persen. Zażyłam pomogło - byłam spokojna i opanowana jak nigdy. Oczywiście my z Beirą też czekamy na jakiś spacerek!!! Quote
Klaudia:-) Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 No to w sobote widzimy się na treningu,bo chyba w końcu się wybierzemy trochę pobiegać. Quote
Polna Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25882 u :) Quote
Klaudia:-) Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Niedługo Boże Ciało,czyli dla większości dzień wolny. Może jakieś spotkanko w czwartek za tydzień? Quote
Recommended Posts