Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dzisiaj to rzeczywiście zaćwiczyłaś Dagona i pierwszy raz słyszałam jak się do niego zwracasz takim słodziutkim głosem. Oczywiście mam nadzieje,że już tak zostanie,a Dagonek zachowywał się dzisiaj poprostu rewelka.

Posted

Niespełna godzinę temu zaginęła śniada suczka colii na stokach.
Sunia jest zaczipowana i ma indiańską obróżkę.
Proszę miejcie oczy szeroko otwarte:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Istnieje prawdopodobieństwo kradzieży z własnego ogródka:angryy::angryy::angryy:
P.S.
Byłam dzisiaj z Liderkiem na placu agility:razz:
Ale WAS nie było:placz::placz::placz:
Będziemy ponownie za tydzień:lol:

Posted

bunia trzymam kciuki żeby suczka się znalazła. Stoki to kawał drogi ode mnie. Włascicielce radzę zaglądac do schroniska i porozwieszać ulotki. Chociaz jeśli sunia miala mikrochip to ze schroniska powinni oddzwonić do własciciela.

Posted

[quote name='simbik']No my cały czas trenujemy :lol:

A dziewczyny na zawodach, więc trzymamy za nie kciuki :thumbs:
oj, 3mamy kciuki, 3mamy.

Kurcze.. jak ja Wam tych treningów zazdroszę...:placz:

Posted

Odnalazła się sunia colii:loveu::loveu::loveu:
Dziekuję wszystkim za pomoc:lol:
Będziemy z Liderkiem w niedzielę na agility
Mam nadzieję na fachową pomoc w nauce mojego kropka;););)

Posted

[quote name='bellatriks']Hej,

słuchajcie, przypomnijcie mi jak to było z tymi stawamy stefanskiego..

trudno tam trafic? o ktorej godzinie sie zaczyna? o ktorej konczy? kto bedzie (z Was)?

Czy naprawdę nikt mi nie powie?:shake:

Mam pisać privy??

---
Nie no, przy nastepnym spotkaniu wszystkie dajecie mi swoje numery, nie ma bata.:mad: (Zamiast się użerać na DGM po prostu walnę esa:evil_lol: )

Posted

Na stawach stefańskiego pokaz będzie tak między 14.40-15(rozpoczęcie) to zależy ile nam zajmie dotarcie tam i rozstawienie przeszkód. Ja chyba przyjade dopiero na 15,bo nie wiem jak się wyrobie.

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
Ja bym Ci Bell chetnie przypomniała, ale sama zapomniałam...;) mam nadzieje ze mnie Dziewczyny oświeca w piatek:P

No to czekam. Ale przypominam, że muszę jeszcze tatę poinformować odpowiednio wcześnie....... o ile on bedzie wiedzial jak tam dojechać...:evil_lol:

PS. A ja mam nadzieję, że już dziś mnie oswieca:lol:

Posted

Klaudia:-) napisał(a):
Na stawach stefańskiego pokaz będzie tak między 14.40-15(rozpoczęcie) to zależy ile nam zajmie dotarcie tam i rozstawienie przeszkód. Ja chyba przyjade dopiero na 15,bo nie wiem jak się wyrobie.

Aha, dzięki wielkie :buzi: :buzi: :buzi:

A jak tam trafić?:razz:

Posted

Klaudia:-) napisał(a):
To jest koło Pabianickiej,a niedaleko Górnej. Przystanek autobusowy to chyba śwFrańciszka-Zamojska i jeździ tam autobus 63,61. Ale ogólnie strasznie kiepski dojazd.

A to nawet nieźle celowałam:evil_lol: kliknęłam gdzieś i zobaczylam obok Pabianicką:cool3:

rzeczywiście zadupie.... Jak ja tam dojadę?? (o ile się uda)

OMG

Posted

Ta okolica to tzw. Ruda Pabianicka i tam dojeżdża tylko jeden autobus nr 50 (który ma krańcówkę przy dworcu Kaliskim). Stawy Stefańskiego były moim ulubionym miejscem do spacerów z Simbą, jak i przejażdżek konnych. Jak spytacie kogoś w autobusie gdzie trzeba wysiąść żeby dojść do stawów to napewno wam powie :lol: .
Z Opką też tam czasem chodzę na spacerki :roll: .