aśka-od-dagona Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Oj, naćwiczyłam się dzisiaj równo;) do domu dowlokłam się dopiero po 13 icała mokra...ale jak ma pomóc...;) Quote
Klaudia:-) Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 No dzisiaj to rzeczywiście zaćwiczyłaś Dagona i pierwszy raz słyszałam jak się do niego zwracasz takim słodziutkim głosem. Oczywiście mam nadzieje,że już tak zostanie,a Dagonek zachowywał się dzisiaj poprostu rewelka. Quote
aśka-od-dagona Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Po prostu po raz pierwszy widziałas mnie w roli słodkiej idiotki;) ale przyznac trzeba że kochany dzisiaj był...tylko jak ja przezyje bez wrzasków?:D;) Quote
simbik Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 No my cały czas trenujemy :lol: A dziewczyny na zawodach, więc trzymamy za nie kciuki :thumbs: Quote
bunia Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Niespełna godzinę temu zaginęła śniada suczka colii na stokach. Sunia jest zaczipowana i ma indiańską obróżkę. Proszę miejcie oczy szeroko otwarte:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Istnieje prawdopodobieństwo kradzieży z własnego ogródka:angryy::angryy::angryy: P.S. Byłam dzisiaj z Liderkiem na placu agility:razz: Ale WAS nie było:placz::placz::placz: Będziemy ponownie za tydzień:lol: Quote
Diana14 Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 bunia trzymam kciuki żeby suczka się znalazła. Stoki to kawał drogi ode mnie. Włascicielce radzę zaglądac do schroniska i porozwieszać ulotki. Chociaz jeśli sunia miala mikrochip to ze schroniska powinni oddzwonić do własciciela. Quote
bellatriks Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='simbik']No my cały czas trenujemy :lol: A dziewczyny na zawodach, więc trzymamy za nie kciuki :thumbs: oj, 3mamy kciuki, 3mamy. Kurcze.. jak ja Wam tych treningów zazdroszę...:placz: Quote
bellatriks Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Aga K napisał(a):Nie martw się.Jesteśmy we dwie :buzi: zawsze lepiej cierpieć wspólnie:evil_lol: Quote
bunia Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Odnalazła się sunia colii:loveu::loveu::loveu: Dziekuję wszystkim za pomoc:lol: Będziemy z Liderkiem w niedzielę na agility Mam nadzieję na fachową pomoc w nauce mojego kropka;););) Quote
Koma Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Aga K napisał(a):Nie martw się.Jesteśmy we dwie To jesteśmy we trzy :lol: Super że collie się odnalazła :multi: Quote
bellatriks Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Koma napisał(a):To jesteśmy we trzy :lol: Koma witaj w naszym mini-klubiku:evil_lol: Quote
bellatriks Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Hej, słuchajcie, przypomnijcie mi jak to było z tymi stawamy stefanskiego.. trudno tam trafic? o ktorej godzinie sie zaczyna? o ktorej konczy? kto bedzie (z Was)? Quote
bellatriks Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='bellatriks']Hej, słuchajcie, przypomnijcie mi jak to było z tymi stawamy stefanskiego.. trudno tam trafic? o ktorej godzinie sie zaczyna? o ktorej konczy? kto bedzie (z Was)? Czy naprawdę nikt mi nie powie?:shake: Mam pisać privy?? --- Nie no, przy nastepnym spotkaniu wszystkie dajecie mi swoje numery, nie ma bata.:mad: (Zamiast się użerać na DGM po prostu walnę esa:evil_lol: ) Quote
aśka-od-dagona Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Ja bym Ci Bell chetnie przypomniała, ale sama zapomniałam...;) mam nadzieje ze mnie Dziewczyny oświeca w piatek:P Quote
Klaudia:-) Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Na stawach stefańskiego pokaz będzie tak między 14.40-15(rozpoczęcie) to zależy ile nam zajmie dotarcie tam i rozstawienie przeszkód. Ja chyba przyjade dopiero na 15,bo nie wiem jak się wyrobie. Quote
bellatriks Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Ja bym Ci Bell chetnie przypomniała, ale sama zapomniałam...;) mam nadzieje ze mnie Dziewczyny oświeca w piatek:P No to czekam. Ale przypominam, że muszę jeszcze tatę poinformować odpowiednio wcześnie....... o ile on bedzie wiedzial jak tam dojechać...:evil_lol: PS. A ja mam nadzieję, że już dziś mnie oswieca:lol: Quote
bellatriks Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Klaudia:-) napisał(a):Na stawach stefańskiego pokaz będzie tak między 14.40-15(rozpoczęcie) to zależy ile nam zajmie dotarcie tam i rozstawienie przeszkód. Ja chyba przyjade dopiero na 15,bo nie wiem jak się wyrobie. Aha, dzięki wielkie :buzi: :buzi: :buzi: A jak tam trafić?:razz: Quote
Klaudia:-) Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Szczerze sama nie wiem,ale szukam na mapie http://plan.naszemiasto.pl/plan_lodz.html. Zastanawiam się czy to napewno te stawy,bo to takie zadupie i brak dojazdu,że porażka. A ja jeszcze muszę być o 13.30 w manufakturze i nie wiem czy wogóle przyjade. Quote
bellatriks Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Klaudia:-)']Szczerze sama nie wiem,ale szukam na mapie http://plan.naszemiasto.pl/plan_lodz.html. Zastanawiam się czy to napewno te stawy,bo to takie zadupie i brak dojazdu,że porażka. A ja jeszcze muszę być o 13.30 w manufakturze i nie wiem czy wogóle przyjade. W jakiej to dzielnicy? Bo jak wpisałam w wyszukiwarke, to nie znalazło:oops: Quote
Klaudia:-) Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 To jest koło Pabianickiej,a niedaleko Górnej. Przystanek autobusowy to chyba śwFrańciszka-Zamojska i jeździ tam autobus 63,61. Ale ogólnie strasznie kiepski dojazd. Quote
bellatriks Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Klaudia:-) napisał(a):To jest koło Pabianickiej,a niedaleko Górnej. Przystanek autobusowy to chyba śwFrańciszka-Zamojska i jeździ tam autobus 63,61. Ale ogólnie strasznie kiepski dojazd. A to nawet nieźle celowałam:evil_lol: kliknęłam gdzieś i zobaczylam obok Pabianicką:cool3: rzeczywiście zadupie.... Jak ja tam dojadę?? (o ile się uda) OMG Quote
simbik Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Ta okolica to tzw. Ruda Pabianicka i tam dojeżdża tylko jeden autobus nr 50 (który ma krańcówkę przy dworcu Kaliskim). Stawy Stefańskiego były moim ulubionym miejscem do spacerów z Simbą, jak i przejażdżek konnych. Jak spytacie kogoś w autobusie gdzie trzeba wysiąść żeby dojść do stawów to napewno wam powie :lol: . Z Opką też tam czasem chodzę na spacerki :roll: . Quote
Recommended Posts