aśka-od-dagona Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Klaudia mi tez nie przeszkadza;) mnie to po proastu zabija...:] na szczęscie Mika świetnie sobie z nim radzi;) a ze o tej porze ludzi zbytnio nie ma...zresztą co mi tam ludzie:P Do zobaczenia:D Quote
basia87654321 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Boze, podziwiam Was!! Nie wiem jak mozna w sobote wstac o 7 zeby isc z psem na trening!! ło matko!!! Basia Quote
Klaudia:-) Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Basiu 7.13 to my mamy tramwaj więc pobudka o 6.30. A tak szczerze to żeby o tej godzinie wstać do szkoły mam wielki problem,ale z psem na trening absolutnie nie. Quote
simbik Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 No moje drogie, 10 lat temu (moje czasy licealne) to ja bez mrugnięcia okiem wstawałam około 5 rano żeby zdąrzyć dojechać na czas na trening skoków do stajni pod Skierniewicami (dojazd pociągiem do Skierniewic, potem przesiadka w autobus komunikacji miejskiej no i jeszcze jakieś 5 km na piechotę przez puszczę Bolimowską), a zdarzało się tak kilka razy w tygodniu. Teraz bym się popukała w głowę, no ale pobudka 6 rano i przejazd łódzką komunikacją to przy tamtym pikuś :evil_lol: . Polecam, bo warto, nasza Opcia już by tam najchętniej została na stałe :p . Quote
simbik Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Wstawiam obiecane zdjęcia. Zacznę od tych zaległych z zeszłego wekendu :roll:ze spacerku po Zdrowiu : Rozbrykane towarzystwo Pływanie synchroniczne w wydaniu Opka i Dagon Imbir ukrył się z kijkiem Seria zdjęć Opki wpław....do znudzenia ...a teraz Dagon wpław ...i oboje wpław Imbirkowe podchody do wody :razz: Psie otrzepywanko :lol: Akcje przejęcia kijka od Opki :diabloti: efektowny wskok za kijaszkiem w wodę - w wykonaniu Opki Quote
Klaudia:-) Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Simbik super zdjęcia i czekamy na ciąg dalszy. Quote
Imbirka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 a ja zapomniałam, że w zeszłym tygodniu też cykaliście zdjęcia i że macie zaległości:lol: czy moge wstawić zdjątka Imbirka do jego wątku? My też czekamy na ciąg dalszy, zwłaszcz na Imbira z liściem kapusty:evil_lol: :lol: Quote
simbik Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 A teraz dzisiejsze pluskanko. Chyba jesteśmy ostatnoi ciutkę monotematyczni :eviltong: : Spławianie psów :evil_lol: Skuter wodny w wykonaniu Opki psie igraszki w wodzie mokry pies = szczęśliwy pies :p pływanie parami w dalszym ciągu w modzie ...tak samo jaki i zabawa w zabierz kijka kumplowi :diabloti: a tu całe stadko psio-ludzkie głupia Opcia przyniesie kijeczka...a imbirek poczeka jak wróci i jej zabierze :p rekonesans na brzegu Quote
simbik Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Zdjęcia jak najbardziej można wykorzystywać:lol:, opłat pobierać nie będę ;) . Zaraz wrzucę pozostałe. Quote
Imbirka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Kasia i koniecznie zdjęcia na wątek Opci. I poproszę link do wątku:lol: Quote
Klaudia:-) Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 My popieramy prośby Julii. I jakbyś jeszcze mogła napisać w czym zmniejszasz zdjęcia to będziemy wdzięczne,bo mają bardzo fajny rozmiarek. Quote
simbik Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Polowanie na sałate :evil_lol: ...no raz się przepłynę po tego kijka, żeby nie było, że ja się niby pływać boję :cool3: chłopak ty sobie nie pozwalaj :razz: no nawet w wodzie mnie napastujesz :evil_lol: ...no starczy tego pływania tylko Opcia nie do zdarcia :diabloti: Quote
Imbirka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Sałata rozkłada mnie na łopatki, mój wegetarianin:lol: Klaudia ja zmniejszam w corelu a dokładnie w photo-paint, moge wycinać kawałki i wstawiać tylko to co mi się ze zdjęcia podoba:lol: Quote
simbik Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Ja poprostu ustawiam szerokość 550 pixeli dla każdego zdjęcia z osobna, więc to dość upierdliwa robota :lol: . Na dziś koniec, chyba że się zmobilizuję i wrzucę jeszcze kilka z treningu, ale to już chyba wieczorkiem. Quote
Klaudia:-) Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Nie no te zdjęcia Miki i Dagona są zabójcze. Quote
aśka-od-dagona Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Ja uzywam IrfanView i męcze sie tak jak Kasia, tyle że ustawiam szerokość 500px.. Hmmm, a co do wstawania rano- ja nie narzekm- w weekend spie godzi dłużej;) do 6:P Zdjęcia sobie zabrałam do siebie;) dziekuje bardzo:D Quote
Polna Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 filmik a to taki bonus: moje dwa psy :) Astra razem :) Quote
Klaudia:-) Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 No to fotki z dzisiejszego treningu: intensywne ćwiczenia na lince a może coś tam znajde? słodziutki,mały Igorek Lester dosyć tych zdjęć Quote
Klaudia:-) Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Wigo i Lester Maks i prawie wystawowo Gabo Tysiek Fanta Quote
bellatriks Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 nie no, dziewczyny, super fotki!!!:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts