Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No moje drogie, 10 lat temu (moje czasy licealne) to ja bez mrugnięcia okiem wstawałam około 5 rano żeby zdąrzyć dojechać na czas na trening skoków do stajni pod Skierniewicami (dojazd pociągiem do Skierniewic, potem przesiadka w autobus komunikacji miejskiej no i jeszcze jakieś 5 km na piechotę przez puszczę Bolimowską), a zdarzało się tak kilka razy w tygodniu. Teraz bym się popukała w głowę, no ale pobudka 6 rano i przejazd łódzką komunikacją to przy tamtym pikuś :evil_lol: . Polecam, bo warto, nasza Opcia już by tam najchętniej została na stałe :p .

Posted

Wstawiam obiecane zdjęcia. Zacznę od tych zaległych z zeszłego wekendu :roll:ze spacerku po Zdrowiu :
Rozbrykane towarzystwo

Pływanie synchroniczne w wydaniu Opka i Dagon

Imbir ukrył się z kijkiem

Seria zdjęć Opki wpław....do znudzenia

...a teraz Dagon wpław

...i oboje wpław

Imbirkowe podchody do wody :razz:

Psie otrzepywanko :lol:

Akcje przejęcia kijka od Opki :diabloti:

efektowny wskok za kijaszkiem w wodę - w wykonaniu Opki

Posted

a ja zapomniałam, że w zeszłym tygodniu też cykaliście zdjęcia i że macie zaległości:lol: czy moge wstawić zdjątka Imbirka do jego wątku?
My też czekamy na ciąg dalszy, zwłaszcz na Imbira z liściem kapusty:evil_lol: :lol:

Posted

A teraz dzisiejsze pluskanko. Chyba jesteśmy ostatnoi ciutkę monotematyczni :eviltong: :
Spławianie psów :evil_lol:

Skuter wodny w wykonaniu Opki

psie igraszki w wodzie

mokry pies = szczęśliwy pies :p

pływanie parami w dalszym ciągu w modzie

...tak samo jaki i zabawa w zabierz kijka kumplowi :diabloti:

a tu całe stadko psio-ludzkie

głupia Opcia przyniesie kijeczka...a imbirek poczeka jak wróci i jej zabierze :p

rekonesans na brzegu

Posted

Polowanie na sałate :evil_lol:

...no raz się przepłynę po tego kijka, żeby nie było, że ja się niby pływać boję :cool3:

chłopak ty sobie nie pozwalaj :razz:

no nawet w wodzie mnie napastujesz :evil_lol:

...no starczy tego pływania

tylko Opcia nie do zdarcia :diabloti:

Posted

Sałata rozkłada mnie na łopatki, mój wegetarianin:lol:

Klaudia ja zmniejszam w corelu a dokładnie w photo-paint, moge wycinać kawałki i wstawiać tylko to co mi się ze zdjęcia podoba:lol:

Posted

Ja poprostu ustawiam szerokość 550 pixeli dla każdego zdjęcia z osobna, więc to dość upierdliwa robota :lol: . Na dziś koniec, chyba że się zmobilizuję i wrzucę jeszcze kilka z treningu, ale to już chyba wieczorkiem.

Posted

Ja uzywam IrfanView i męcze sie tak jak Kasia, tyle że ustawiam szerokość 500px..

Hmmm, a co do wstawania rano- ja nie narzekm- w weekend spie godzi dłużej;) do 6:P

Zdjęcia sobie zabrałam do siebie;) dziekuje bardzo:D