teqquila Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 bell ja tez przeepraszam !!ale Tysik nie mial sil :) ps troche spoznione lae wszystkiego najlepszego mam nadzieje ze prezent od nas wszystkich sie podoba :) a i zapraszamy 3 czerwca na stawy stefanskiego :P Quote
aśka-od-dagona Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Oj, o te stawy to ja batelie prwadze;) bo mamy niby w bieszcady jechać...ale przeciez ten jeden dzien nas nie zabwi;) Bell-bądź:D Quote
Klaudia:-) Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Oj Aśka musisz coś wykombinować i przyjść na pokazy. Oczywiście zapraszamy wszystkich do oglądania!!! Quote
Imbirka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Jak Imbir przestanie strajkować to będziemy się udzielać, a jak nie to będziemy tylko do pomocy:evil_lol: :lol: Quote
simbik Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Imbir1 napisał(a):Jak Imbir przestanie strajkować to będziemy się udzielać, a jak nie to będziemy tylko do pomocy:evil_lol: :lol: Strajkować?? A co się stało? Quote
Imbirka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 przeskoczy ze dwie, trzy przeszkody i idzie trawkę wąchać i ma mnie głeboko gdzieś:evil_lol: , ale podobno na przedszkolu była sunia z cieczką i teraz trzeba wszystko wywąchać:lol: :evil_lol: Quote
Givera Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Ze zdjęć wnioskuję, że spacerek był udany:lol: . Super, szkoda, że nas z Wami nie było. Może następnym razem. Bell wszystkiego naj i spełnienia marzeń :Rose: Basia trzymaj się! Widzę, że wszyscy tutaj wzięli się za agility. To już najwyższy czas, żebyśmy też trochę popróbowali. I w związku z tym mam pytanek kilka: -Kiedy są te treningi -Ile taka przyjemność kosztuje -Czy jest ktoś kto to prowadzi czy każdy robi to na co ma ochotę Dzięki Quote
Klaudia:-) Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Treningi są w piątki popołudniu,w soboty i niedziele rano.Tak przyjemność kosztuje 50zł/miesiąc. Serdecznie zapraszamy. Quote
bellatriks Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 teqquila napisał(a):bell ja tez przeepraszam !!ale Tysik nie mial sil :) ps troche spoznione lae wszystkiego najlepszego mam nadzieje ze prezent od nas wszystkich sie podoba :) a i zapraszamy 3 czerwca na stawy stefanskiego :P a cio to tam na tych stawach ma byc??? Quote
aśka-od-dagona Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Pokazy afility z okazji Dania Dziecka;) Nie chce zapeszac, ale chyba wygrałam!:D i będe w tym czasie w łodzi:) Quote
bellatriks Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Pokazy afility z okazji Dania Dziecka;) Nie chce zapeszac, ale chyba wygrałam!:D i będe w tym czasie w łodzi:) eno, no to musze iść;-) Tylko gdzie wlasciwie te stawy stefanskiego sa???? Quote
simbik Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 bellatriks napisał(a):eno, no to musze iść;-) Tylko gdzie wlasciwie te stawy stefanskiego sa???? To na Rudzie Pabianickiej (głębokie południe Łodzi, po lewo od trasy na Pabianice ). Dojeżdża tam autobus linii 50, który ma krańcówkę przy dworcu Kaliskim z którego kieruje się w strone pl. Reymonta, potem ul.Pabianicką itd. Super tereny do łazikowania z psem. Moja dożyca Simba uwielbiała tam spacery, no i rzecz oczywista kąpiele w stawie :evil_lol: . Quote
bellatriks Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 simbik napisał(a):To na Rudzie Pabianickiej (głębokie południe Łodzi, po lewo od trasy na Pabianice ). Dojeżdża tam autobus linii 50, który ma krańcówkę przy dworcu Kaliskim z którego kieruje się w strone pl. Reymonta, potem ul.Pabianicką itd. Super tereny do łazikowania z psem. Moja dożyca Simba uwielbiała tam spacery, no i rzecz oczywista kąpiele w stawie :evil_lol: .oks, wielkie dzieki:* zapytam tatę czy by mnie mogł podwieźć ewentualnie;) a jak tam dojechać to już bedzie jego problem:evil_lol: Quote
Imbirka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 no, no ktoś tu jest strasznie wygodny:evil_lol: :lol: Quote
teqquila Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Julia nie zapomnij my tez mamy transport wiec nie bedziemy sie musieli tluc autobusami :) Quote
Imbirka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 przecież będziemy musiały ze sprzętem wrócić na nasz plac, a ze Złotna to czym wróce do domu, chyba autobusem:lol: Quote
bellatriks Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Imbir1 napisał(a):no, no ktoś tu jest strasznie wygodny:evil_lol: :lol: ano:cool3: trzeba sobie życie ulatwiać. PS. A my mamy jutro klasowa wycieczkę do Wawy:evil_lol: - do Sejmu i senatu...:/ nudyyyyyyyyy... Quote
Imbirka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 a może spotkacie jakiegoś "śmiesznego senatora albo posła" i bedzie wesoło?:diabloti: Quote
bellatriks Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Imbir1 napisał(a):a może spotkacie jakiegoś "śmiesznego senatora albo posła" i bedzie wesoło?:diabloti: heh, ja bym ten caly nasz polityczny (no bądź co bądź polityczny!) wypad skomentowała w dwóch słowach: KWA KWA:evil_lol: LOL (ups, to bylo trzecie słowo):lol: Quote
aśka-od-dagona Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 A ja bym chciała...s.ejm i senat zwedzić:D Zostaje w łodzi na trzeciego:D i DE Z WAMI NA POKAZY:D tyle, ze do tego czasu muszę się wyciszyć....bo jeszcze dzieci pouciekaja;) i jaki transport?:> Quote
bellatriks Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Asia jeszcze mozesz jechać zamiast mnie:evil_lol: zbiorka jutro o 7:30 przed bramą wjazdową do gimn. 28:cool3: Quote
teqquila Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Asia 3 mamy byc na placu przed 14 chyba :P bo zalatwili busa i my jedziemy razem z przeszkodami i tez z nimi wracamy :) mi tam pasuje bo z placu mam hmm.. blisko :P Quote
simbik Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Jutro trening jest o 16 czy 16.30? Moja skleroza zadziałała. Quote
aśka-od-dagona Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 16.30 Do zobaczenia- jesli się nie rozłoże...a jesli jednak umre na gardło;) to zostaje mi tylko życzyć Miłej Zabawy:D Quote
teqquila Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Aska to przez to Twoje darcie sie na tego biednego psa :P bozia Cie ukarala :d ja tez nie wiem czy jutro przyjade bo naderwalam miesien :P no ale postaram sie byc najwyzej pieso bedzie biegal a ja chodzila :P Quote
Recommended Posts