Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bell ja tez przeepraszam !!ale Tysik nie mial sil :)
ps troche spoznione lae wszystkiego najlepszego mam nadzieje ze prezent od nas wszystkich sie podoba :) a i zapraszamy 3 czerwca na stawy stefanskiego :P

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir1 napisał(a):
Jak Imbir przestanie strajkować to będziemy się udzielać, a jak nie to będziemy tylko do pomocy:evil_lol: :lol:

Strajkować?? A co się stało?

Posted

przeskoczy ze dwie, trzy przeszkody i idzie trawkę wąchać i ma mnie głeboko gdzieś:evil_lol: , ale podobno na przedszkolu była sunia z cieczką i teraz trzeba wszystko wywąchać:lol: :evil_lol:

Posted

Ze zdjęć wnioskuję, że spacerek był udany:lol: . Super, szkoda, że nas z Wami nie było. Może następnym razem.

Bell wszystkiego naj i spełnienia marzeń :Rose:

Basia trzymaj się!

Widzę, że wszyscy tutaj wzięli się za agility. To już najwyższy czas, żebyśmy też trochę popróbowali. I w związku z tym mam pytanek kilka:
-Kiedy są te treningi
-Ile taka przyjemność kosztuje
-Czy jest ktoś kto to prowadzi czy każdy robi to na co ma ochotę

Dzięki

Posted

teqquila napisał(a):
bell ja tez przeepraszam !!ale Tysik nie mial sil :)
ps troche spoznione lae wszystkiego najlepszego mam nadzieje ze prezent od nas wszystkich sie podoba :) a i zapraszamy 3 czerwca na stawy stefanskiego :P

a cio to tam na tych stawach ma byc???

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
Pokazy afility z okazji Dania Dziecka;)

Nie chce zapeszac, ale chyba wygrałam!:D i będe w tym czasie w łodzi:)

eno, no to musze iść;-)

Tylko gdzie wlasciwie te stawy stefanskiego sa????

Posted

bellatriks napisał(a):
eno, no to musze iść;-)

Tylko gdzie wlasciwie te stawy stefanskiego sa????

To na Rudzie Pabianickiej (głębokie południe Łodzi, po lewo od trasy na Pabianice ). Dojeżdża tam autobus linii 50, który ma krańcówkę przy dworcu Kaliskim z którego kieruje się w strone pl. Reymonta, potem ul.Pabianicką itd. Super tereny do łazikowania z psem. Moja dożyca Simba uwielbiała tam spacery, no i rzecz oczywista kąpiele w stawie :evil_lol: .

Posted

simbik napisał(a):
To na Rudzie Pabianickiej (głębokie południe Łodzi, po lewo od trasy na Pabianice ). Dojeżdża tam autobus linii 50, który ma krańcówkę przy dworcu Kaliskim z którego kieruje się w strone pl. Reymonta, potem ul.Pabianicką itd. Super tereny do łazikowania z psem. Moja dożyca Simba uwielbiała tam spacery, no i rzecz oczywista kąpiele w stawie :evil_lol: .
oks, wielkie dzieki:* zapytam tatę czy by mnie mogł podwieźć ewentualnie;) a jak tam dojechać to już bedzie jego problem:evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
no, no ktoś tu jest strasznie wygodny:evil_lol: :lol:

ano:cool3:
trzeba sobie życie ulatwiać.

PS. A my mamy jutro klasowa wycieczkę do Wawy:evil_lol: - do Sejmu i senatu...:/ nudyyyyyyyyy...

Posted

Imbir1 napisał(a):
a może spotkacie jakiegoś "śmiesznego senatora albo posła" i bedzie wesoło?:diabloti:

heh, ja bym ten caly nasz polityczny (no bądź co bądź polityczny!) wypad skomentowała w dwóch słowach:

KWA KWA:evil_lol: LOL (ups, to bylo trzecie słowo):lol:

Posted

Aska to przez to Twoje darcie sie na tego biednego psa :P bozia Cie ukarala :d ja tez nie wiem czy jutro przyjade bo naderwalam miesien :P no ale postaram sie byc najwyzej pieso bedzie biegal a ja chodzila :P