Givera Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 My z Beirą na pewno na spacerku się nie pojawimy - nad czym bardzo ubolewamy :evil_lol: . Beira będzie na działce, a ja cóż praca :shake: . Szkoda bo dawno nie widziałam Opki, a Beira pewnie też by się ucieszyła ze spotkania z "siostrą" :eviltong: Nie pozostaje nam życzyć nic innego jak miłych psich szaleńst. Quote
bellatriks Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Diana14 napisał(a):Kiedy planujecie następny spacerek? I gdzie? Moze bym się wybrała w końcu:eviltong: Diana: 13 maja o 11:00 na Zdrowiu:cool3: Quote
Diana14 Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 bellatriks napisał(a):Diana: 13 maja o 11:00 na Zdrowiu:cool3: lo boshhhh czyli jutro...ale gdzie na Zdrowiu?Ja tego parku za dobrze nie znam...bym się człapała od strony dw.kaliskiego.:roll: Quote
Klaudia:-) Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Przeważnie spotykamy się koło zoo,czyli przy przystanku 9. Quote
bellatriks Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Diana: tak jak mówi Klaudia: pod zoo, tam gdzie wtedy zimą;) Quote
bellatriks Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 ups.. słuchajcie, sorki, dzisiaj nie miałam czasu i nie kupiłam zadnych psich przysmaków... moze jutro rano skocze do Centralu, ale obawiam się, że tam bedzie tylko jakieś ścierwo... więc nie obraźcie się, że tylko Wy bedziecie mieli ucztę, bo dla psow mogę nic nie zdołać kupić. Ale spacerek nadal aktualny, PZDR Quote
e.v.a Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 ja z Tigra odpadam :shake: niestety nie dam rady jutro jechac do lodzi :-( Quote
bellatriks Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Imbir1 napisał(a):Bedziemy my:lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: no to super!!! O, własnie mi się przypomniało, że muszę baterie do aparatu naładować...:razz: PZDR :buzi: Quote
basia87654321 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Hm chcialabym powiedziec ze my tez! ale niestety wyskoczyla mi bardzo wazna sprawa i nie da sie tego przelozyc... przykro mi, przepraszam Bell ale mysle ze jakbys wiedziala co sie stalo zrozumialabys ze nie mam ochoty sie spotykac z ludzmi i swietowac... Basia Quote
Aga K Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Miłego spotkanka !!! Basia-wierzę,że wszystko się dobrze ułoży :buzi::buzi::buzi: Quote
basia87654321 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Hm, jak ktos umiera to trudno jest myslec ze cos sie moze dobrze ulozyc... ale dzieki. Basia Quote
Klaudia:-) Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Basiu bardzo współczuje i nie dziwie się,że nie masz ochoty na spacerek. Trzymaj się. Quote
bellatriks Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 :hmmmm: czyli będziemy z Julia we dwie...? Basiu: trzymaj się Kochana Quote
bellatriks Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 hej dziewczyny! Na początki dziekuję Wam za miły spacerek:multi: i za prezencik:loveu: jest naprawdę super! Cieszę się, że dziś mogłyśmy sobie razem pochodzić ;) Aha, przepraszam, że zapomniałam o cukierkach, ale na starość widzę, że moja skleroza postepuje:evil_lol: nadrobie to następnym razem, obiecuję ( jak nie zapomnę:cool3: ) Właśnie zmniejszam fotki, więc zaraz Wam je wrzucę^^ Quote
Imbirka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 My równiez dziekujemy za spacerek:loveu: Bell jeszcze raz wszystkiego najlepszego a teraz zdjęcia ze spacerku Dagon i Imbir:lol: Imbir ma chęć wejść do wody:lol: uff, prawie sie udało:lol: Dagon nie miał problemów z wejściem do wody:lol: Dagon chce zaprać patyczka Opce:lol: Patyczka zabrał Imbir i w nogi...:lol: znowu polowanie na Opkę, a raczej na patyczka Opki:lol: Dagon pływak :lol: Oj znowy płynie Opcia z patyczkem:lol: teraz Imbir ma ocote na patyczka Opki:lol: dawaj patyczka mam, udało się:lol: jemu się udało, to może mnie też?:lol: Imbir znowu ma ochotę na patyczka Opki:lol: Quote
bellatriks Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Na poczatek: Park na Zdrowiu.. Dagon i Opka(o ile dobrze widzę) walczą o patyk Dagon czeka aż Opka przypłynie z patykiem Imbirek ma patysia:evil_lol: A to moje najładniejsze dzisiejsze zdjęcie. Dagon szykuje sie do wyjścia z wody Opka płynie po patyk... ...i wraca z nim do brzegu Jak tylko podpłynęła - dopadł ją Dagon Imbirek też by chcial patyczka Dagon i Opka tuż przed rzuceniem patyka No a tu już powoli wracamy. Opka na smyczy Troszke sie chyba zawstydziła i odwróciła głowę A teraz niepowtarzalna okazja zobaczenia takiej zabawy prawie na zywo. oto filmik: Quote
bellatriks Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Aha, byłabym zapomniała, możecie oczywiście kopiować sobie te fotki i robic z nimi co tylko chcecie^^ No i dzieki za życzonka PZDR:* Quote
aśka-od-dagona Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Bell, dziekujemy bardzo:) zdjęcia przekopiowałam do Galerii Dagona. Jeszcze raz przepraszam ze tak krótko mogłam z Wami zostac i zycze Wszystkiego Najlepszego:* Quote
bellatriks Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Asiu dziekuję bardzo:* PS. A do galerii Daga juz udalo mi się trafić i zobaczyć tam moje fotki;) Dag jest naprawdę bardzo fotogeniczny, świetnie wychodzi na zdjęciach:cool3: Quote
Klaudia:-) Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Bell wszystkiego najlepszego i przepraszam,że nie mogłam być na spacerku. Zdjęcia świetne. Quote
simbik Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 My też dziękujemy za wspólny trening i spacerek :lol: . Niestety Opcia skończyła harce w stawie kontuzją łapki :shake: . Ranka nie jest duża, ale trochę się sączy. Opka to twardy zawodnik :p i wszystko na niej goji się błyskawicznie. Mam nadzieję, że do piątku się wygoji, bo już się nie możemy doczekać następnego treningu. Quote
aśka-od-dagona Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Też mam taką nadzieje;) więc do piatku:D Quote
Recommended Posts